|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
ASrock 775VM800 overclock
Frend ima ovu ploču u kompu i ne pokazuje bios,čim se komp upali odmah loada Win.:confused: Stišćem DELETE ali ne ide u bios. Zna netko kak da dođem do biosa?Gore je P4 3.0 64bit pa bi htio vidjet kak se to kloka ![]() Hvala!
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
F1, F2, SPACE, manual?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Re: ASrock 775VM800 overclock
Citiraj:
: lol2 : : lol2 : : lol2 : ASROCK da se kloka....sad si me nasmijao, kako već dugo nitko nije....(osim delboya) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
@ nicko sve je moguće. osim toga asrock je podružnica asusa. @ autor na asrocku se ulazi u bios s F1.
ASUS K8N & Zalman NB32K @ HTT x3 / A64 3000+ 263x8 / 2x256MB TwinMOS @ 210 / Club3D 5200 & Zalman ZM80C-HP / Maxtor 30GB, 2MB / WD Caviar 80GB, 8MB / Maxtor DM10 250GB, 16MB / Xilence 420W / CoolerMaster Centurion 5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
ma te ploče (ako ih se uopće tako može nazvat) su za uredsku namjenu i nek ti frend bude sretan ako mu to sve stabilno radi na defaultu!!! kakvo klokanje...ploča košta manje nego moje staro LC "napajanje"... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Nije ni čudo da je Asus takav shit kakav je(sorry ali istina je). @srkyno1:thx ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
|
ASRock ima sasvim dobre ploče, jest da nisu za klokanje, al su zato stabilne i općenito dobre za svoju cijenu.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
Citiraj:
malo pogledaj na intelovom štandu, što nudi asus, pa onda zaključuj!! istina je da za amd asus nije baš nešto, ali nemožeš reći da su ploče 'shit'! pogledaj malo i av8-sli deluxe i reviewe po netu!! kao što rekoh, ja sam mislio uzet abit (po meni je abit bolji nego asus), ali slagao sam komp u vrijeme nestašice malo boljih ploča i bio sam "prisiljen" uzet ovu! btw: ti kažeš da je neka ploča za 300kn ista kao neka za 1100kn....neznam uopće kako to možeš uspoređivat?!? i to kad kažeš da je radi ista firma, i za mercedes i za vw dosta firmi rade iste dijelove, pa ti zaključi jesu li to isti auti! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Moderator
|
Citiraj:
Tj razlika je u kvaliteti PCB-a i komponenti....u principu to je ASUS-ov otpad.
![]() |
![]() |
#10 | |
el_nino
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
dakle,nije nesto poput smecesonica ili pcchipsa. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Od najjeftinijih ploca ASRock su definitivno najbolje. Ne bih rekao da su to otpatci ASUS-a, jedino kaj kod ASRocka ne valja su BIOS-i koji samo po sebi ne daju dovoljno opcija za oc, te ploce imaju slabiju opremu, jeftiniji chipset, ponekad los raspored komponenti na PCB-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
ono sto ja znam , a znam jako puno, je da na 10 asusica abitica ili epoxica, bar JEDNA ne radi.. do sad preko 500 asrokica mi je proslo kroz ruke i sve i jedna radi!!!! sebi ju uzimam ![]() neznam koliko ce ici overclocking s njom jer nema neke mogucnosti, ali ni ne trazim previse.. ali znajuci da sam dao 400 a ne 1400 kn za plocu koja radi odlicno meni je dovoljno zadovoljstvo ![]()
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
el_nino
|
Citiraj:
e sad,drugo je pitanje kakav to ASUS i kakav to Abit dolaze na nase trziste. znaci prije bi reko da je obrnuti omjer,posebice kad je rijec o ASRocku. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
kad netko kupuje komp,pa mu ga sloze, i dobije dobar komp, to nemora znacit da se serviser nije pomucio i probao s nekoliko ploca, itd. da sad ne filozofiram.. nadalje, imam dobar uvid i na one koje "proadam" pa se vrate na reklamaciju.. ti imas tr-cetiri frenda, ja imam 4-5 kompova na dan stvar velikih brojki.. da neidem u off previse asrock- do sad niti jedan kvar.. e zbog toga im skidam kapu :clap: ![]()
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#18 | |
el_nino
|
Citiraj:
nije rijec o biosu? ![]() @eladio i ja sam radio u servisu i propustio ploca kroz ruke! ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|