|
![]() |
#1 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Nvidia mišljenje
Samo me zanima mišljenje vas expertičara... http://www.diskont24.com/products/P0/17713/2 to sam naručio zanima me mišljene ako ima tko ![]()
![]() |
#2 |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Dobra kartica sam je to prevec love za nju za tu ili cak i manju lovu si mogo piknut neku 6800gt
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Za te pare si mogo GTicu ubost ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
Re: Nvidia mišljenje
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
![]() |
#6 | |
a.k.a. LOPOV
|
Re: Re: Nvidia mišljenje
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
![]() |
#10 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
Ubiti kaj moras kupovat u diskontu 24 Evo moje preporuke VGA LEADTEK A400 TDH, GeForce 6800GT, 256DDR 3, DVI, TV
![]() |
![]() |
#16 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
J... te Asus... Da nisi možda neki od onih koji tvrde da grafa neće radit, ak nije od istog proizvođača ko matična?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Uzmi GT svakako (dakle, ne ASUSa u ovom slučaju!!!). 16 pajpova vs. 12 i 6 vertex shader jedinica vs. 5 makes the difference!!! Iako možeš probat' otključat' pajpove i vertex-a i na ASUS-u, ali ti to nije zagarantirano.
![]() |
#18 |
Premium moderator
|
Jep dobro ti kažu,pogotovo za Leadtek WinFast GF6800GT. Ima bakra koliko hoćeš,možeš ju dobro Oc-ati,a bome je i brza na tvorničkim taktovima.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Ja mogu samo reć da je to fenomenalna kartica, i da je na defaul postavkama neznatno sporija od običnih 6800GT, a uz to dobivaš veliki bundle i 3 godine garancije. Evo, što sam uspio izvuć iz toga...smartdoctor ne dopušta više, a kartica ide još. Temperature gpu/mem nejdu preko 55 stupnjeva, pa sad nek se pokažu 6800GT koje mogu više od ovog. Zadnje izmijenjeno od: Roller. 07.06.2006. u 01:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
Nitko nije rekao da je to loša kartica, ali 2600+ kn je previše novaca za nju, jer se za te novce može kupiti punokrvna GT-jka (ne moraš se razmišljati da li ćeš otključati pajpe i vertex ili ne, a overclock ipak ima puno manje utjecaja na brzinu).
![]() |
#24 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#26 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
Citiraj:
ma nema veze ak uspijem otključat ko roller bit će uber... @roller s čim se otključava...riva tuner il tako nešto ...neznam jer nisam još nvidiu imo...ak ti se da mali tutorial... ![]()
![]() |
![]() |
#28 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
6800GT je brža, al ta kartica niti na defaultu ne zaostaje puno, i što je najvažnije, još uvijek vrti sve i jednu igru na viskoim postavkama i rezolucijama ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium moderator
|
Riva Tuner downloadaš sa guru3d Odeš pod karticu Main i tamo ti piše "256 bit NV40 bla,bla" klikneš sa desne strane tog natpisa tj. "Customize" Dobit ćeš novi meni i odabereš prvu opciju "Low-level system tweaks" U novom prozoru odaberi karticu "NVStrap driver". Skroz dolje piše "Install NVStrap driver" (instaliraj ga)+"Allow enabling hardware masked units"-stavi kvačicu kod toga.Onda odabereš opciju iz padajućeg izbornika koji je iznad gumba "custom".Sad slijedi prava stvar-gumb "custom".Pogledaj kako to izgleda u privitku ove slike.I sad zadnji korak ispod "Use ROM straps bla,bla" imaš padajući izbornik,u njemu odaberi "0045 (nVidia GeForce 6800GT" klikneš OK i to je to. P.S. javi rezultate benchmarka
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
Fala vas dvojica iznad...swarm i roller... mene samo zanima dal se nekaj može sjebat ak otključavam na 6800gt...:confused: ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|