![]() |
Nvidia mišljenje
Samo me zanima mišljenje vas expertičara...
http://www.diskont24.com/products/P0/17713/2 to sam naručio zanima me mišljene ako ima tko:beer: |
Dobra kartica sam je to prevec love za nju za tu ili cak i manju lovu si mogo piknut neku 6800gt
|
Za te pare si mogo GTicu ubost :smoke:
|
Re: Nvidia mišljenje
Citiraj:
|
|
Re: Re: Nvidia mišljenje
Citiraj:
|
|
Ma nema ti neke veze kaj nije asus
Te galaxy su jako dobre cak ova doticna ima dobro hladenje rađe zemi nju |
Ček...šta nije bolje uzet asus v9999 i klokat ga...nego galaxy...nekak sam skeptičan...jebemu sad ni sam neznam:confused:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ubiti kaj moras kupovat u diskontu 24 Evo moje preporuke VGA LEADTEK A400 TDH, GeForce 6800GT, 256DDR 3, DVI, TV |
Budem ih nazvo sutra...pa ak imaju uzimam ak ne asusa...znači taj gt je bolji?
|
Citiraj:
|
Joj samo da ga imaju...samo to...sutra ih zovem pa ću znat...jeba ima sve ako neimaju
FALA ZED:cool: |
Citiraj:
|
J... te Asus... Da nisi možda neki od onih koji tvrde da grafa neće radit, ak nije od istog proizvođača ko matična?
|
Uzmi GT svakako (dakle, ne ASUSa u ovom slučaju!!!). 16 pajpova vs. 12 i 6 vertex shader jedinica vs. 5 makes the difference!!!
Iako možeš probat' otključat' pajpove i vertex-a i na ASUS-u, ali ti to nije zagarantirano. |
Jep dobro ti kažu,pogotovo za Leadtek WinFast GF6800GT.
Ima bakra koliko hoćeš,možeš ju dobro Oc-ati,a bome je i brza na tvorničkim taktovima. |
Ja mogu samo reć da je to fenomenalna kartica, i da je na defaul postavkama neznatno sporija od običnih 6800GT, a uz to dobivaš veliki bundle i 3 godine garancije.
Evo, što sam uspio izvuć iz toga...smartdoctor ne dopušta više, a kartica ide još. Temperature gpu/mem nejdu preko 55 stupnjeva, pa sad nek se pokažu 6800GT koje mogu više od ovog. |
Nitko nije rekao da je to loša kartica, ali 2600+ kn je previše novaca za nju, jer se za te novce može kupiti punokrvna GT-jka (ne moraš se razmišljati da li ćeš otključati pajpe i vertex ili ne, a overclock ipak ima puno manje utjecaja na brzinu).
|
AsUS je s*anje, nije to nikakva firma. Previse su navikani.
|
OVAKO nigdje...ali nigdje u glavnom gradu hrvatske nema leadtekove a400 6800gt kartice...uzimam to jest stiže asusova v9999 ge...pa kaj bude...fala svima:smoke:
|
hint:
IMA ali ne AGP8x...jebga:rambo: |
Citiraj:
|
Vranoga1 ti prima narudžbe za Leadtek GF6800GT.
Ja naručio,stiže u petak. |
Citiraj:
ma nema veze ak uspijem otključat ko roller bit će uber... @roller s čim se otključava...riva tuner il tako nešto ...neznam jer nisam još nvidiu imo...ak ti se da mali tutorial...:gringo: |
agpx8!
|
Citiraj:
6800GT je brža, al ta kartica niti na defaultu ne zaostaje puno, i što je najvažnije, još uvijek vrti sve i jednu igru na viskoim postavkama i rezolucijama:) |
Riva Tuner downloadaš sa guru3d
Odeš pod karticu Main i tamo ti piše "256 bit NV40 bla,bla" klikneš sa desne strane tog natpisa tj. "Customize" Dobit ćeš novi meni i odabereš prvu opciju "Low-level system tweaks" U novom prozoru odaberi karticu "NVStrap driver". Skroz dolje piše "Install NVStrap driver" (instaliraj ga)+"Allow enabling hardware masked units"-stavi kvačicu kod toga.Onda odabereš opciju iz padajućeg izbornika koji je iznad gumba "custom".Sad slijedi prava stvar-gumb "custom".Pogledaj kako to izgleda u privitku ove slike.I sad zadnji korak ispod "Use ROM straps bla,bla" imaš padajući izbornik,u njemu odaberi "0045 (nVidia GeForce 6800GT" klikneš OK i to je to. P.S. javi rezultate benchmarka |
Fala vas dvojica iznad...swarm i roller...
mene samo zanima dal se nekaj može sjebat ak otključavam na 6800gt...:confused: :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:53. |