|
![]() |
#33576 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Dunkin Donuts, bagels i njihov kremasti sir bih odmah potpisao da se ovdje pojave...
![]() |
![]() |
#33578 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
naravno da ću ti reć - DONESI... Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33579 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Meni je za sada jako dobar onaj neki ajvar iz kauflanda vita doro ili kak se vec zove. Medjutim, ajvar kupim valjda piksu dvije godisnje jer svake godine radim domaci. Krafne kod nas u pekari s pekmezom ili filom od vanilije i gore cokoloda, to je win ![]() Ove americanske donut kombinacije s rupom u sredini... Jos nidam probao neku koja valja. Nisam jeo u DD, ali ako u njima nema prave file nego samo izvana, brijem da mi se ne bi svidjele.
![]() |
#33580 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Nažalost, naučio sam na teži način da su EU Dunkin Donuts obične prčvarnice. Još mi je nedavno u Berlinu bilo čudno kako pored punog centra nikog živog nema u Dunkinu. Pitao još par ljudi koji su jeli u Americi, pa u EU i dojmovi su bili isti. Nije ta rupa bitna toliko, to tijesto je toliko mekano i fino, a punjenja i preljevi su jednostavno fantastični, koliko god bizarne kombinacije bile. Peanut Butter Creme mi je možda i najdraža bila. Sastojke je možda bolje i ne gledati.... ![]()
![]() |
#33584 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Kod *pripadnika albanske nacionalne manjine u domjanićevoj vrhunske brijem 3kn ![]() Molim lijepo moderatora da uzme u obzir da ***** nije uvredljiv naziv za pripadnike albanske nacionalne manjime u HR. Hvala ![]() Mod: Je, uvredljiv je...stoga ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Brko. 19.10.2015. u 11:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33585 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ja zadnju put uzeo prije par mjeseci neke na akciji u lidlu čini mi se. 12 komada za nekih 8-9 kn. Fino ih doma prerezao i pekmez, nutellu i kremu od vanilije po njima i udri ![]() Danas budu sunčanice, dobio jučer isporuku friških iz zagorja, ogromne su ![]()
![]() |
#33587 |
Moderator
|
ma nanizalo se... upala grla, pa mi doktorica rekla da sam zarazan i da ostanem 3 dana doma, došao na posao i vrlo vjerovatno zarazio kolegu, on to vukao par dana i valjda opet zarazio mene i sada smo obojica u kurcu totalnom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33588 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2012
|
E, a da ste se malo suzdržavali ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#33589 |
Moderator
|
ma riješeno sve sa prvom tranšom masnog kruha, a sinoć i sa drugom (2 velike i 4 male šnite) + dodatak graha sa suhim rebricama, kožicama itd. za tak dvoje ljudi bi reko odokativno i piksa kiselih krastavaca. zvuči puno, ali BOLESTAN ČOVJEK!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33590 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Siso nema ljubljenja s kolegom kad si li-la s zdravljem... ![]() Jučer pala pizza,a i danas će...ljute papričice iz vrta i neki sir nabacio gore,inače baza je pizza iz lidla! ![]() https://www.dropbox.com/sc/za7kjvihc...KKcxnQI44oIi3a |
![]() |
![]() |
![]() |
#33595 |
Moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33596 |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
200g sirnice, 200 zeljanice, 300g bureka i litra jogurta. Nakon toga porcija pravih sarajevskih cevapa u lepinji... Taman 30min.. 'Sarajevski gablec' ..eh to su bili dani.. ..Bolje da nisam dolazio na ovu temu.. Sad moram do frizidera..
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
![]() |
![]() |
![]() |
#33597 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#33598 |
našikan pravim haos