|
![]() |
#7051 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2015
|
Molim preporuku za best buy mobitele do 210$ (190eura), uvjeti: 2GB ili 3GB RAM, ekran 5-5.5'', solidna baterija (barem da izdrži 1 i pol do 2 dana), tanak, gorilla corning glass ili neko pojačano staklo, možda po mogućnosti dostava iz EU skladišta. Hvala unaprijed na sugestijama i pomoći. Za ono su mi zapeli Kingzone N5 http://www.dx.com/p/kingzone-n5-mt67...8#.ViNw4m7M8_R i Oukitel K4000 http://www.dx.com/p/presale-oukitel-...7#.ViNFd27M8_Q. Ako netko ima neku drugu preporuku, molim za pomoć. Hvala
![]() |
![]() |
![]() |
#7052 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ima li ko iskustva sa Nubiom z5s mini? Mislim na noviji model nx405h posto je trenutno na amazonu oko 170$, dok je onaj stariji (nx403a) preko 300 i kusur $... Btw ne kuzim zasto su u novog dodali LTE a u isto vrime ubacili losiji soc i povecali debljinu moba za 1mm unatoc istoj bateriji ![]() No dobro, uglavnom cura mi zapela za tu nubiu, zanima me kakva su iskustva s mobitelom, dali se google play (uz ostale google servise) moze instalirati bez previse problema, ima li LL jer vidim da dolazi sa KK, itd... |
![]() |
![]() |
#7053 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Samo da napisem kratki osvrt na zte grand s2 s291 lte koji sam kupio prije tjedan dana. Mob je za svoju cijenu dobar, zbilja brz, uvijek pola gige rama slobodno sa svim sto koristim instaliranim. Ekran jako ljep, najbolji signal za 3g koji sam ikad imao... Uglavnom bitnije je da napisem mane a to su po meni: Plasticni zadnji poklopac Mali izbor potpuno funkcionalnih romova
#7054 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Citiraj:
![]() I da, koristim taj sajt, odličan je. |
|
![]() |
![]() |
#7055 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
|
Molim preporuku za best buy mobitele do 210$ (190eura), uvjeti: 2GB ili 3GB RAM, ekran 5-5.5'', solidna baterija (barem da izdrži 1 i pol do 2 dana), tanak, gorilla corning glass ili neko pojačano staklo, možda po mogućnosti dostava iz EU skladišta. Hvala unaprijed na sugestijama i pomoći. Za ono su mi zapeli Kingzone N5 http://www.dx.com/p/kingzone-n5-mt67...8#.ViNw4m7M8_R i Oukitel K4000 http://www.dx.com/p/presale-oukitel-...7#.ViNFd27M8_Q. Ako netko ima neku drugu preporuku, molim za pomoć. Hvala
![]() |
![]() |
#7056 | |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Ma ja mislim da cu od tamo narucit, imaju paypal pa sam sto se tice tog siguran. Cijena je 160 dolara, a vidim da ima i neki kupn za jos 10 dolara tako za 150 dolara nema sta za razmisljat. Valjda ![]()
![]() |
#7057 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2014
|
Vi koji bi naručili meizu m2 note iz Kine, ima ga i kod nas za 1400 kn u Conor Media u Čakovcu sa 12 mjeseci garancije. Imaju i trgovinu na njuškalu pa je moguće i naručiti s besplatnom dostavom. Ja sam ga uzeo u petak i za sad je mobitel prva liga. |
![]() |
![]() |
#7059 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2011
|
Koji bi mob preporucili? Treba mi jedno 2 gb rama , ekran do 5incha(moze i manje). Treba mi za surfanje,youtube, whatsapp. Ne mislim igrat na njemu. Bitno da ima dosta slobodnog rama, a to je pretpostavljam 2 i više gb za normalan rad. I kupio bi mob u hrvatskoj. Neda mi se zezat sa naručivanjem |
![]() |
![]() |
#7060 |
Premium
Datum registracije: Jun 2014
|
Xiaomi redmi 2, imaš na par mjesta kod nas, mislim da je oko 1500 cijena.. 4.7" hd ekran, 2gb rama, 8 mp kamera..
#7061 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#7062 |
Magnum P.I.
Datum registracije: Jan 2009
|
Hmmmm, nekako se troumim; Meizu M2 note Pros: ekran, kupovina u RH - dobavljivost - garancija uz OK cijenu Cons: performanse?? Xiaomi Redmi Note 2 Pros: Dizajn, performanse, materijali Cons: ekran nema zaštitu od grebanja (obvezna kupovina zaštitnog stakla?), cijena u RH ![]() Huawei P8 Lite: Suradnja s google-om, sw podrška, izvrstan dizajn Cons: 720p, cijena u RH, dobavljivost u RH, 1/3 manja baterija u odnosu na Redmi i M2 Sumiranje: Skoro sam kliknuo na redmi 2 note purchase, a sad vidim da nema nikakvu zaštitu od grebanja... peh, meizu ima taj malo sporiji procesor i malo mi je taj ''kadica'' sa sjajnom plastikom bez veze, iako mu je cijena super, ima ga i u linksa, a plaćanje je tamo na sve mile i nemile načine, po reviewima sam također vidio da je malo sporiji od druga dva. Dalje, Huawei mi ima super dizajn, bolji od oba ova, iako je malo slabiji model, sw je super potkovan zbog suradnje Huaweia na novom nexusu, al je baterija samo 2200mAh što je... baš malo u odnosu na gornja dva, al logično jer je i sam manji. Pa eto, ako bi tko prokomentirao, može i neka sugestija na neki drugi komad. Honorbuy mi je ok od navedenih, al najradije bi iz RH, jer mislim da 2god garancije vrijedi više od 200kn razlike u cijeni. plus, ako je neki dućan, mogu platiti i na rate. čak razmišljam i o ''običnom'' meizu m2, cijena je u wowshopu super, a 720p bih i pregrmio. Sada koristim SGS2 i na izdahu je. |
![]() |
![]() |
#7063 |
Registered User
|
Nemaš što pregrmiti 720p na M2, ima krasan ekran čak i kad ga direktno usporedjujem s mojim fullHD-om. Jedino se meni ne čini cijena od 1400 baš super kod nas, bez obzira na garanciju (ja sam ga uzeo za cca 950 kn preko neta). |
![]() |
![]() |
#7064 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Pricekati 21. listopada i predstavljanje Meizu Metal. Dolazi s Helio X10 i metalnim kucistem. Osvjezeni M2 note. |
![]() |
![]() |
#7065 |
Magnum P.I.
|
Može li mi netko pojasniti, malo gledam ova EU skladišta, a čitao sam ovdje da ovaj gearbest nekad pravi probleme. E sad, gledamo ovaj Xiaomi Mi4. Vidim da je na EU u skladištu, cijena mi je ok. Jel taj ''overseas'' model nešto posebno, vidim da ne piše LTE, pa ne znam podržava li 4G. E da, pročitao sam, Mi4 nema LTE. edit: @Wuchko: čitam sad baš, pomalo, thx Zadnje izmijenjeno od: Tomtam. 19.10.2015. u 00:00. |
![]() |
![]() |
#7067 |
Guest
|
Koliko ja znam, M2 Noteu se ekran jako grebe. Dečko mi rekao da njegov kolega čuvao i pazio mobitel i svejedno mu se izgrebao pošteno. Za RN2 ne znam jer sam na svoj preventivno stavila tempered glass. |
![]() |
#7068 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2014
|
|
![]() |
![]() |
#7069 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ma izbacilo mi negdje na njihovoj stranici kupon, ali sam slucajno stisnuo X i sad vise ni ja ne mogu naci. Ja sam narucio sinoc s giztopa (nekih 1100kn ispadne), pa cemo vidjet hoce li biti sve u redu, vratili su mi mail da ce poslati odgovarajući adapter. I koliko vidim 10 do 15 dana do dostave, mozda nekim cudom dodje do kraja iduceg tjedna.
#7070 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2015
|
Uzeo bih si Leagoo Elite 1 pa me zanima da li je netko već uzeo taj mob i iskustva? |
![]() |
![]() |
#7071 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Meizu Metal "The Meizu Metal will pack a 5.5" 1080p display and run on the MediaTek Helio X10 chip with an octa-core Cortex-A53 processor, PowerVR G6200 GPU and 3GB of RAM. Other notable specs of the Meizu Metal are a 13MP main camera and a front 5MP snapper, 16 or 32 GB storage, LTE connectivity, and a 3,050 mAh battery. Naturally it will run on Android 5.1 Lollipop with Flyme launcher. OppoMart's announced price is $249, but this may as well change post the official announcement. Anyway, the event is happening on October 21, just two days from today." http://www.gsmarena.com/meizu_metal_...news-14554.php |
![]() |
![]() |
#7074 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Kako ne? Huawei, Meizu, Oppo, Zte... svi oni imaju 20MP kamere na flagship modelima. Jedino mi nije jasno kako da Oneplus nema |
![]() |
![]() |
#7075 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
|
Xiaomi Redmi Note 2 Pros: Dizajn, performanse, materijali Cons: ekran nema zaštitu od grebanja (obvezna kupovina zaštitnog stakla?), cijena u RH ![]() |
![]() |
Xiaomi Redmi Note 2 Pros: Dizajn, performanse, materijali Cons: ekran nema zaštitu od grebanja (obvezna kupovina zaštitnog stakla?), cijena u RH ![]() |
![]() |
#7077 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
|
![]() |
![]() |
#7078 |
Magnum P.I.
|
@Brown Acid: Hehe, pa dobro, ne moras bit tolko ironican. Ne trazim neunistiv mobitel. Screen protector nije skup, mozda ga samo ne volim. U svakom slucaju, kad uspoređujem dva predmeta, ako jedan ima iole nesto bolje, to mu je plus i sad kad znam kako stoje stvari uzet cu Rn2 i taman to. Svakako, hvala na odgovoru. Postavio sam upit, baš zato da dobijem odgovor jer ga sam nisam nasao. Mislim da je to ok. ![]() |
![]() |
![]() |
#7079 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2015
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#7080 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Evo nakon igranja preko vikenda sa REDMI note2 http://www.aliexpress.com/item/Origi...465936354.html mogu reč da sam oduševljen sa mobitelom, imo sam coolpad F1 i ovaj je malo brži i imam osjećaj da radi fluidnije možda je subjektivno jer je ovaj prazan i novi i ako bu ko F1 po stabilnosti ja presretan Za ostale, mob je došao sa zadnjim ROM-om gore i radi na LTE i 3g bez greške u prvom slotu. Da li imate preporuku za koji ROM za njega i moram neki kvalitetni case uzet jer silikonski koji je došo s njim je za kurac ![]() ![]()
|
|