|
![]() |
#7021 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2014
|
#7022 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2015
|
"If you tell the truth, you don't have to remember anything." Zadnje izmijenjeno od: RF923. 15.10.2015. u 13:41. |
![]() |
![]() |
#7023 | |
Registered User
|
Citiraj:
Ne sviđa mi se što mu je baterija integrirana što znači kad rikne, mijenjaj cijeli mob. Ali hvala na prijedlogu,
![]() |
#7026 |
Registered User
|
Točno, isti su, moja greška, mislio sam da je razlika u procesoru, ali su isti. Onda je potrebno malo više inf. o specifikacijama, a ne samo android do 1200, od ekrana,baterije,rama,kamere,narudžbe iz Hrv ili Kine...i/kad ako rikne ne mijenja se cijeli mobitel, nije jednostavno kao kod izmjenjivih, ali nije ni neka znanost, potreban je odvijač i malo strpljenja.
#7027 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2013
|
Gledao sam video na YouTube, meizu se lako rastavlja. |
![]() |
![]() |
#7028 |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#7029 | |
Registered User
|
Citiraj:
Inače, na tom shopu sam ženi bio kupio mob DooGee y100x Nova i nisam se oduševio ni kvalitetom izrade, a bogami ni prijemom signala. Na mjestu gdje mi radi žena signal je prilično slab i nikako je nisam mogao dobiti (njen stari Huawey Y330 na istom mjestu radi bez problema). A kad bi je dobio jedva bi je čuo i morala je glasno pričati da bi išta čuo. Pa sam ga nakon dana korištenja vratio u wow i dečki su mi bez pardona refundirali paru, zato im svaka čast. E sad, morat ću odlučiti isplati li se riskirati i naručiti mob za 1000 kuna ili platiti dodatnih 400 kuna za dvije godine garancije
![]() |
#7030 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Narucio sa merimobilesa 3 mobitela preko euroline dostave.. 1) Odugovlačili su sa slanjem i sveukupno je trajalo preko mjesec dana iako su obećavali na chatu da će biti maksimalno 15-20 dana.. 2) Poslali su 2 od 3 mobitela tako da sada ide natezanje oko povrata novca. Izbjegnite ovaj dućan i naručite sa aliexpressa ili npr. minideala.. |
![]() |
![]() |
#7031 | |
Mindfreak
Datum registracije: Apr 2015
|
Citiraj:
![]() |
#7032 |
Premium
Datum registracije: Sep 2015
|
Evo, LeTV Le 1 /x600 je stigao još jučer ujutro, nakon dan i nešto korištenja, mogu reć da sam apsolutno oduševljen. Njegovu najveću manu sam ispravio s 10 minuta posla, stavljanje TWRP recovery-a i instaliranje BB72 ROM-a koji je baziran na stock ROMu. Nema bloatware-a kineskog, ima google apps/services i root. Nisam našao ni jedan dobar guide na engleskom, al' sam prateći neki talijanski guide lako sredio sve. |
![]() |
![]() |
#7033 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Možeš okinuti koju fotku s njim? Jednu na dnevnom svjetlu, jednu po noći? |
![]() |
![]() |
#7034 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#7036 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Uzeo bih Redmi Note 2 i vidim da minideal ima FDD model za 176€ a aliexpress TD model za 154€. Ako netko ima bolji prijedlog, slušam Vidim i da piše da TD rade na našim mrežama, zanima me jel sigurnije dati 20€ minidealu za FDD ili da kupim jeftiniji na aliexpressu? Pretpostavljam da su oba shopa jednako dobrog rejtinga? |
![]() |
![]() |
#7037 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
#7038 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#7041 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#7042 | |
Premium
|
Citiraj:
Da, naručivao sam ga s HonorBuy-a iz njihovog EU skladišta, Ponedeljak navečer naručeno, u četvrtak ujutro došlo DHL-om, jako fino zapakirano, kutija mobitela u bubble-wrapu, sve to u kutiji većoj i okolo papira zgužvnog. Snima 4K, jedva primjetno nekad kao da droppa jedan frame, vjerujem da je to software problem, no ništa strašno, nisam ni probao snimati na stock ROMu, praktički sam odmah stavio na njega BB72 ROM. OIS, a ono, svagdje piše da ima, al' čini mi se da nema, usporedbe radi sam sad snimio video sa starim LG D505 i LeTV X600, naravno, daleko bolja kvaliteta, al' nije ništa glađe :/ Kod slikanja u dnevnim uvjetima je za petama iphone 6s-u, no to je na bazi jedne slike, ne uzimajte me za riječ, al' vjerujem da u mračnijim uvjetima i pri snimanju je ipak iphone dosta bolji. Da mi je kamera važnija, išao bih na MX4 ili PRO koji imaju IMX 220 senzor. Mogao bih napisati neku recenziju na "Recenzije, iskustva, ocjene mobitela forumaša" temi. Album sam poslao locks-u u PM, al' evo ga i ovdje IMGUR ALBUM Edit: Koristi li tko od vas http://www.kimovil.com/en/? Zadnje izmijenjeno od: VMik. 17.10.2015. u 19:31. |
|
![]() |
![]() |
#7043 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Pozdravljam, ostao sam bez moba i naletio sam na Xiaomi note 2, svidja mi se itd ( za nekih 180 dolara sa aliexpresa sa dhl dostavom). jedino mi je mozda malo previse 5.5 inca, pa ako mozete preporucit isto nesto tako dobro i za tu lovu ali do tipa max 5 inca kao galaxi 5 i da li je tolika razlika između 5 i 5.5 u stvarnom svijetu. E da, i ako netko zna di ima za uzet adapter sa micro sim u normalnu karticu ili ako netko ima za prodat (iz Zg bi bilo idealno), da prezivim dok ne dodje novi mob, i da, ovo mi je zesce hitno!
#7044 |
Registered User
|
Molim za savjet u vezi ove trgovine i ovog uređaja: http://www.minideal.net/meizu-m2-not...hd-screen.html Izračunao sam, kad bi kupio ovaj uređaj i platio carinu i porez na njega, izašao bi me 300 kuna jeftinije nego u wow-u (u kojem ga trenutno i nema). Btw, ima li kakav vodič negdje za kineske mobitele? Ono, wtf je flyme, miumimimiu ili kako već?
#7045 |
Premium
|
Flyme i MIUI su inačice firmwarea uređaja temeljene na Androidu. Oba imaju jako puno korisnika i dobru podršku. Za nezahtjevnog korisnika, razlike su u izgledu sučelja na aliexpress trgovini nađi trgovca koji će ti ponuditi dostavu dhl službom. to ćeš vidjeti tako da klikneš na malu strelicu na kraju linije teksta o dostavi kad klikneš na neki predmet u trgovini. ne platiš davanja kad ti dhl dostavlja, a dostava će biti 10-30$ ja sam neki dan ovog naručio a ako želiš sa minideala, gledaj svaki dan na ponudu u EU warehouse. Onda ti brzo dođe iz grčke i nemaš davanja |
![]() |
![]() |
#7046 | |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Citiraj:
![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
|
![]() |
![]() |
#7047 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Mislis na ovaj http://www.giztop.com/xiaomi-redmi-note2.html Ako je ta cijena, a koliko vidim free shipping i nema taksi, to je OK. I kakva je ta trgovina giztop i ono najvaznije, za koliko mi stigne mob u Hrvatsku? P.S. hoce li taj FDD raditi na našim mrežama, tj. na našoj bonbon 4g?
#7048 |
Registered User
|
Ja sam im baš par dana prije slao mail jer sam zainteresiran za Mi4C i odgovaraju stvarno brzo. Evo odgovora šta se tiče pdva, shippinga i garancije. "We ship phone via special shipping company, we send the phone to EU firstly, and we deal with the customs, and then ship it via EU shipping company. Most orders usually arrive in 10-15 days. We provide one year warranty. You need return the defective phone for replacement or fixing."
#7049 |
Premium
|
Plati paypalom kad god ima opcija i siguran si. Piše 8-15 days to your doors FDD radi sa našim 4g |
![]() |
![]() |
#7050 |
Magnum P.I.
Datum registracije: Jan 2009
|
Baš fina ponuda, Redmi note 2 mi ulazi u odabir, pogotovo s tom cijenom.. E sad, ima li netko iskustva s dućanom (Giztop) da je baš kupovao tamo? Da je stiglo sigurno itd... @Jakesevic: Sad kad krenemo zbunjivat ljude s istim avatarom, u istom podforumu ![]() Zadnje izmijenjeno od: Tomtam. 18.10.2015. u 12:07. |
![]() |
![]() |
|
|