|
![]() |
#2611 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Imas UDID registriran ili? BTW ovo mi se jako svidja (prije je bilo u fb appu ako san ubra ok), sad radi system wide (?) ![]() 12 hidden features in iOS 9
![]() |
#2614 | |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2615 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2617 |
aka Striko
|
9.1 beta puno glađe radi od 9.0 beta i GM... tako da bi ja na vašem mjestu cekao 9.1 release ili bi instalirao 9.1 betu. A 9.1 beta radi ko zmaj. niti jedan problem. + baterija na 9.1 je dobrano popravljena naspram 9.0GM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2618 |
Premium
|
Nisam baš zadovoljan kako mi radi iOs 9 na iP5s. Osjetim nekakva sitna trzuckanja i štekanja u nekim momentima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2621 |
aka Striko
|
Decki, I dalje mislim da se moze pristupiti beta testiranju. 1.Tamo se logirate. 2. Sa moba se instalira beta profil . 3. Trazi restart mobitela 4. Nakon restarta softwer update i nadje betu 9.1 5. Ne mora se raditi restore ( pozeljno backup ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2622 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Ne znam da li se promijenio u zadnjim inacicama iosa, no valja upozoriti da jednom napravljeni bekap u beti (u icloudu) nije kompatibilan u slucaju spustanja na nizu (stable) verziju sve dok se verzija softa sluzbeno ne podigne.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2623 | |
Premium
|
Citiraj:
Danas sam stavio iOs 9 no i dalje nam ne radi Airdrop, nikako. Ona je ostala na 8.4.1. Jeste se susreli sa ovakvim problemom? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2624 |
|
Takoder se i ja prebacio na ios 9.1 public beta 1, iphone 6. Mobitel sad doslovno leti, jutros skinut s punjaca, uz 3 sata usagea i 17h standbya, imam 68% baterije. Nema lagga ni stuttera. Kome steka 9.0 ode lijepo na https://beta.apple.com/sp/betaprogram/welcome i tamo se rega,ostatak uputa je napisao ati freak.
![]() |
#2628 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
9.0.1 ispravlja neke bugove od 9.0 http://mobilesyrup.com/2015/09/23/ap...rating-system/
![]() |
#2629 |
|
Ja imam problem da mi notifikacije ne zvone, tipa whatsapp mi zvoni i onda par poruka ne, samo zasvjetli ekran. To mi se dogada i s messengerom i sa viberom. Vama ?
![]() |
#2631 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Navodno je to ispravljeno sa 9.0.1 koji je izašao. Nisam još nadogradio pa ne znam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2632 |
Premium
|
Bug na 9.0.1. Kad se lista screen prema lijevo (sada je tamo Search) nemože se više vratit na niti jedan screen, vec se mora stisnut Home tipka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2633 |
|
![]() |
#2634 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Da ali si preskočio ovu nadgradnju u kojoj je to ispravljeno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2635 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#2636 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
Ja taman OTA upgrade radim. Problem je i da dalje animacije trokiraju, i spotlight jede govna. Ne trazi mi sve ljude, ne trazi sve appove i sl... Totalna debilana. Vidit cemo je li B2 ista popravlja...
![]() |
![]() |
#2637 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
ma debilana, ja imam mini retinu i svako malo trzuckanje, stucanje u raznim djelovima OS-a, fakat iritirajuce... isprobao sam 9.1 public betu, jos gore od 9.0 i vratio se natrag na 9.0 pa sad na 9.0.1 ide mi na zivce sto vise paznje pridaju ajfonovima a ajpede ko j... od iosa 7 do danas od optimizacije softa nema pomaka... eh kad bi barem mogao danas instalirat iOS 6 eee to bi bio poso ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2638 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2639 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Katastrofa ovaj ios9 na iphone 6 plus. Steka al bas ono imam osjecaj ko da imam iphone 2g. Jedino sta pomaze je "Reduce transparency". Settings-general-accessibility-increase contrast-reduce transparency |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|