|
![]() |
#2581 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Woohooo! ![]() Zadnjih godinu dana sam se bas nenormalno navuko na emojije haha |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2583 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Emoji mi je najmanja stavka u životu. Radije funkcionalnost , stabilnost. Uskoro će polagano appovi preći preko 70Mb radi wooow vizualnosti future proof.
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2584 |
Slučajni prolaznik
Datum registracije: Mar 2010
|
Jel postoji kakav način da se poništi aktiviranje icloud za aktiviranje iphone 4s? Imamo u firmi jedan 4s koji je vraćen kad je zaposlenik odlazio iz firme. Nemam načina da ga kontaktiram pa da kaže koji je id i pass. Da li se može preko Vipa tražiti isto? kupljen je preko njih...
![]() |
#2585 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ne mozes. Mozes traziti samo od Applea, a za to im moras naravno predociti i racun. Ako imas racun, rijesit ces to. Ako nema, onda imas ciglu u ruci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2586 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Je li ko proba GM? Ide li upgrade?
![]() |
#2587 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja sam na 9.1 Beti i super sam zadovoljan. Radi mi puno bolje od zadnje 9.0 bete. U 9.0 beti sam imao problem s BTom u autu, radila mi je muzika u autu ali poziv nije ( nisam cuo drugu stranu, niti ona mene ). Nakon updatea na 9.1 betu radi like a charm. 9.1 is the way to go... radi bolje i glađe nego iOS8, a usudio bi se reci i iOS 7 + baterija mi traje oko 1,5 dan. Na iOS8 mi je trajala max 1 dan. Dopada mi se switchanje između dvije aplikacije koje se koriste. iPhone 4S ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2588 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
svaka im čast ako su tako ispeglali fino da može raditi na 4s, doduše negdje sam čitao da će se baš na ios9 fokusirati još više na sigurnosti i stabilnosti i fluidnosti nego nekim novim stvarima, ono da još više ispeglaju ionako dobar OS. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2589 | |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Možda ce netko imati drugacije mišljenje/zamjerke, al probao sam sve 9.0 bete. i iz svake sljedece se osjetio napredak u performansama. Kako je bilo predstavljanje, mislio sam da je to to i da cu se vratiti na iOS8 jer me nerviralno ne mogucnost korištenja BTa za razgovor u autu, i vec radio backup kad ono pufff, eto ti 9.1 bete , instalirao i radi ko zmaj BT u autu. A razlika u fluidnosti je bome lijepa... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2592 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Nadogradit cu sljedeci tjedan. Ne da mi se downloadati par sati radi guzve :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#2597 |
Never Forgetti
|
EDIT: Malo su animacije bugave, npr spotlight nekad trza kad se povlaci... To je zasad sta san primjetio. IP6
![]() Zadnje izmijenjeno od: Drift_King. 16.09.2015. u 21:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2600 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#2601 |
Never Forgetti
|
![]() |
#2603 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Neznam dali je bug ali ako "ubijem" sve appove iz recent apps, resetir telefon i opet su tu. Tek ako ubijem sve appove i otvorim barem jednu novu nakon restarta ostaje ta jedna. Inace to ne radim al ovo sam sad primjetio, dali je i kod vas tako. Radi se o iphone 6, update na 9.0.
![]() |
#2605 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Riječ je o 8.4.1. Dali imate problema sa Airdropom? Cura ima peticu, a ja 5s i nekako Airdrop nam više ne radi. Jedva ili nikako ne nalazi naše uredjaje a zbog toga i slanje slika tim putem postaje nemoguće. Prije je sve fino i brzo šljakalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2608 |
Never Forgetti
|
Damn, na spotlightu mi ne trazi appove (a prije je) ![]() Bug tezi. A to mi je najkorisnija opcija, jer nakon prve stranice niti ne znan sta se nalazi.
![]() |
|
|