|
![]() |
#5401 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
Na starom Xperia Z1 mob sam sam flashao novi software preko Drug Brkinih linkova ovde sa foruma i radilo je ko beba. Jeli ima kakav link sa aplikacijom, softwareima.. za Samsung(po mogucnosti unbranded ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5402 |
Registered User
Datum registracije: May 2011
|
Za F još nema unbranded,koliko ja vidin.Ima par brendirani sa samobilea,cekaj svog ili ako prije dođe plesni UK nebrendirani csc ti je BTU.
#5403 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
@spajder, kakva je baterija na 5.1? Meni na 5.0.1 nekad jedva izdrži dan, a po Gsm areni bi triba biti super, ali oni su testirali sa 4.4. Da li staviti 5.1 ili vratiti na 4.4 ako želim što bolju bateriju?
#5404 |
Registered User
|
Treba par ciklusa odvrtit,ovako na prvu pari mi se mrvicu bolje.Al bar sad radi kako spada,osobno se nebih vračao 4.4..
#5405 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Da ne govorim kako je za internet pretraživanje ekstra nerealno.
![]() |
#5406 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ima li još netko Alphu? Jesam poludio ili mi nakon upgrade-a na Lolipop mobitel puno bolji? I po pitanju stekanja kojeg uopce vise nema i po pitanju baterije koja mi traje bez problema do 22 sata? Ne mjerim SOT jer znam imati duge razgovore pa je ekran ugašen a inace je svjetlina na 80% |
![]() |
![]() |
#5408 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
#5411 |
interferometar
Datum registracije: Sep 2006
|
Stigao mi 5.1.1 na Note 4, i zaista sam sada zadovoljan. Dodali su neke fensi animacije koje malo popravljaju estetski dojam (ali su brze i ne smetaju), a najbitnije od svega - nema više čudnog lag-a koji se znao nasumce javljati. Najviše se to osjetilo u Chromeu, a sada sve funkcionira zaista poletno. Nisam još stigao testirati bateriju jer je update tek došao, ali prema preliminarnim izvještajima, izgleda da su ispeglali i battery-drain koji se znao tu i tamo pojaviti ničim izazvan. Konačno mi je user-experience nadišao tvornički Kitkat ![]() 5.0.1 je bio stvarno smeće... |
![]() |
![]() |
#5412 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ne znam kaj se čeka sa 5.1.1 za G900F. Američanske verzije ga odavno imaju. Di je zapelo za international verziju. Vidim da smo mi na S5 VIP fw dobili BOH4 no očito da nije OTA. Jer kad blebnem update check piše da nema updatea... Nego, tu je netko (xulos ili jopis) napisao kako upgradeati FW preko ODIN-a i onda factory resetati mobitel da radi puno bolje. Ajd neka netko napiše ponovno proceduru sa wipeom cachea i to... ![]() Hvala. |
![]() |
![]() |
#5413 | |
Registered User
|
Citiraj:
Poslije flešanja odinom FW-a,ako ideš na clean install uči u stock recovery:Press and hold Volume Up, Home and Power buttons -wipe cache partition -wipe data factory reset -riboot system now i to je to!!
![]() |
#5415 | ||
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Btw gdje kupiti OEM bateriju za Note 3 ? vidim da europatrade nema vise svoju stranicu? ![]()
![]() |
#5416 |
Banned
Datum registracije: Feb 2013
|
|
![]() |
![]() |
#5417 |
Premium
|
@xulos - Ja bih išao na ovu Polarcell bateriju. Istih su dimenzija, a traju mrvicu više od originala. http://www.ebay.com/itm/PolarCell-Ba...item566ae55603
#5418 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Navodno je taj BOH4 očigledno bolji FW od BOD3 na kojeg nemam zamjerki. Valjda će uskoro i 5.1.1... |
|
![]() |
![]() |
#5419 |
Ili jesi ili nisi
|
Kako mi je bilo upaljeno ažuriranje softwera na SGS5 sinoć mi je skinio nekakav update od 300tinjak MB, u opisu samo pisalo da poboljšava performanse. Odradio sam to jer nisam vidio kako se poruka o ažuriranju makne. Uglavnom, no harm no foul. Vi ostali to imate ugašeno? |
![]() |
![]() |
#5421 |
Ili jesi ili nisi
|
G900FXXU1POEA bio i ostao nakon ažuriranja, T-com... Rekli ste mi ti i coconut da je taj ujedno i najnoviji. Nemam se što žaliti doduše, t-com smeće se pobriše lako, jedino ostane njihova on/of animacija. Radi uredno, jedino mi je Viber u početku cuclao bateriju ali nakon updatea prije dvadesetak dana je sve u redu i s time... |
![]() |
![]() |
#5424 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Evo ekipa jedne domace recenzije Edge Plusa. https://youtu.be/7aJe6R7MndQ Za sve one koji vole tradicionalniji pristup i tekst, evo je i pisana ![]() http://mob.hr/samsung-galaxy-s6-edge-plus-recenzija/ |
![]() |
![]() |
#5425 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ovaj 5.1.1 za N4 nije puno popravio stvar. Ok multitasking je malo brzi ali svjedno je baterija koma. Jedan dan traje uz malo više korištenja. Jedva 3h SoT. I to sa power saving modom! S tim da nemam ništa aplikacija u pozadini, fb, twitter itd nula bodova, jedino viber. Šta bi tek bilo da imam i to? Na N3 kad sam ga ima baterija je trajala 2-3 dana bez problema sa 6-7h SoT. Ove kretenske Samsungove i Googleove aplikacije i servise se ne može pogasiti a samo sišu bateriju. Da ne govorim kako Chrome siše jedno 2% u 3min...
#5426 |
Premium
|
Jednostavno se vratio na Note 3 ![]() Pretrpi malo lošiju kameru, a zauzvrat ćeš dobit bolju bateriju i USB 3.0 ![]()
#5429 |
Banned
Datum registracije: Aug 2012
|
Kod mene s5 G900FXXU1BOE5 |
![]() |
![]() |
|
|