|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Pioneer DVR-110D
Pozdrav, Danas sam si uzeo ovu stvarcicu i interesuje me da li je potrebno da stavim najnoviji firmware koji mogu naci na pioneerovoj webstranici? Kako sam saznao preko Nero, trenutni firmware je 1.08. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Pa ako stvar radi bez problema nema potrebe za mjenjanjem. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
mislim da radi sve kako treba. a postoji li nacin kako da saznam da li sve radi kako treba? neki test program ili sl? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
M.U.P.
|
Prži sa što više rznih medija pa češ vidjet jel gdje zapinje. Možeš usporedit i u nero test driveu jel ima kakve razlike u firmwareima što se tiče brzine |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
probao sam cd da sprzim i sprzio je bez problema evo sad sam probao dvd da sprzim i odjednom stade sa przenjem i nije uspjesno sprzio, dosao do nekih 10% i to je to. medij je princo. mozda je do firmwarea? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
nakon par pokusaja ista stvar, i onda odlucim da skinem najnoviji firmware sa pioneera. i kad skinem novi firmware i pokrenem, kaze mi "available target not found" ![]() moze li ko pomoci? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
M.U.P.
|
Pročitaj file u atachu http://forum.pcekspert.com/showthrea...light=firmware |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Frend mi je uzeo doticnog Pioneera i non stop mu skuri dvd-e, na kraju snimanja mu mazne neku gresku i gotovo, nista ode on odma zamjeni za drugi i ista stvar, probo je na drugom kompu opet ista stvar, zanimljivo je to sto DVD-RW normalno zaprzi a obicne 0 bodova, takodjer je probo i sa novim firmwareom i opet neuspjesno, zna neko u cem je caka? Przi naravno u Neri i neko mi je reko da je kao moguce da je do nekog protokola, zna neko nesto o tome?
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
jel uključen tj. dal radi ultra DMA? ja sam imao problem sa običnom pržom jednostavno je samo htijela radit u PIO modu dok mi nije dopizdilo i najebo ju da radi kak treba. ![]()
![]() |
#12 |
Premium
|
u prospektima pise da je obavezan ide 80pin kabl, tako da provjerite to. kod mene kad ga skopcam na 40pin nece da sprzi kako treba. cak i preko usb extrenal casea koji ima 40pin kabl nije htjeo, vec samo preko onog koji ima 80pin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pun entuzijazma
Datum registracije: Jan 2005
|
Ja imam doticnu przilicu par dana, nisam ju nesto intenzivno korisiti, no tih par CD-a i DVD-R-a je sprzila uredno. Spojena sa 40-pinskim kablom i nije bilo problema. Firmware je 1.8. Mozda nije stvar u snimacu...
![]() |
#14 |
Premium
|
i kod mene isto nema problema nikakvih. ne znam otkud ostalima toliko problema i gdje su se javljali? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|