![]() |
Pioneer DVR-110D
Pozdrav,
Danas sam si uzeo ovu stvarcicu i interesuje me da li je potrebno da stavim najnoviji firmware koji mogu naci na pioneerovoj webstranici? Kako sam saznao preko Nero, trenutni firmware je 1.08. Hvala |
Pa ako stvar radi bez problema nema potrebe za mjenjanjem.
|
mislim da radi sve kako treba.
a postoji li nacin kako da saznam da li sve radi kako treba? neki test program ili sl? |
Prži sa što više rznih medija pa češ vidjet jel gdje zapinje. Možeš usporedit i u nero test driveu jel ima kakve razlike u firmwareima što se tiče brzine
|
nemoj mjenjat jer su neki imali problema sa vračanjem starog bios-a.
|
probao sam cd da sprzim i sprzio je bez problema
evo sad sam probao dvd da sprzim i odjednom stade sa przenjem i nije uspjesno sprzio, dosao do nekih 10% i to je to. medij je princo. mozda je do firmwarea? |
nakon par pokusaja ista stvar, i onda odlucim da skinem najnoviji firmware sa pioneera.
i kad skinem novi firmware i pokrenem, kaze mi "available target not found" :( moze li ko pomoci? |
Pročitaj file u atachu
http://forum.pcekspert.com/showthrea...light=firmware |
imas novi firmware 1.17
|
Frend mi je uzeo doticnog Pioneera i non stop mu skuri dvd-e, na kraju snimanja mu mazne neku gresku i gotovo, nista ode on odma zamjeni za drugi i ista stvar, probo je na drugom kompu opet ista stvar, zanimljivo je to sto DVD-RW normalno zaprzi a obicne 0 bodova, takodjer je probo i sa novim firmwareom i opet neuspjesno, zna neko u cem je caka?
Przi naravno u Neri i neko mi je reko da je kao moguce da je do nekog protokola, zna neko nesto o tome? |
jel uključen tj. dal radi ultra DMA?
ja sam imao problem sa običnom pržom jednostavno je samo htijela radit u PIO modu dok mi nije dopizdilo i najebo ju da radi kak treba.:) |
u prospektima pise da je obavezan ide 80pin kabl, tako da provjerite to. kod mene kad ga skopcam na 40pin nece da sprzi kako treba.
cak i preko usb extrenal casea koji ima 40pin kabl nije htjeo, vec samo preko onog koji ima 80pin. |
Ja imam doticnu przilicu par dana, nisam ju nesto intenzivno korisiti, no tih par CD-a i DVD-R-a je sprzila uredno. Spojena sa 40-pinskim kablom i nije bilo problema. Firmware je 1.8.
Mozda nije stvar u snimacu... |
i kod mene isto nema problema nikakvih. ne znam otkud ostalima toliko problema i gdje su se javljali?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:41. |