|
![]() |
#33241 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33242 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ljude tamo odvede ili znatiželja ili premium feeling ''robe koje nema kod nas'', a zapravo im je ponuda uglavnom junk food i snacks. Cijene su od vrlo skupih do prepreskupih. Uz takve cijene i malu ponudu, redovito pražnjenje polica (doslovce im dućan zna biti prazan par dana do slijedeće pošiljke), teško da će duže opstat. Druga stvar, većina stvari koje sam vidio dobavljive su u Austriji/Italiji po normalnim cijenama, i tko tamo ide u povremeni šoping može većinu toga kupiti. Ima i manje pakiranje tog sladoleda, nekih 150 ml za 21kn, i taj jedan chocolate fudge sam uzeo ženi za probu. I to bi bilo to što se mene tiče od tog dućana, osim ako neš značajno ne promijene.
![]() |
#33243 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Žderao sa ženom neku večer u El Mundo, Prečko. Uzeli meksičku platu, azteca salatu i desert (neka kuponska prodaja, 130kn sve skupa cca). Sve u svemu, najeli smo se, desert je bio bezveze, dok su meksički pripravci bili ne-baš-meksički-začinjeni, ali je bilo ok i za te pare sasvim dobro. Popili jedno 6 piva i sretni doma. Usluga je bila vrhunska, moram reći.
![]() |
#33244 |
Premium
|
Nažalost, već par godina, nema u Zg dobrog restorana s mkesičkom klopom. Mex cantina nažalost nije odavna što je nekad bila (desert palačinke s vanilijom i višnjama su im i dalje dobre), Caramba od preseljenja također. Jedino Karaka ima relatinvo dobru klopu. Drugo nešto nije baš ni vrijedno spomena. Guls, ne mislim tu direktno na ovu tvoju klopu, jer el mundo nije čisti meksički restoran već pizzerija s raznovrsnom ponudom, samo me tvoj post podsjetio na žalosnu meksičku zg stvarnost ![]()
![]() |
#33245 |
Guest
|
Foodness je zakon, rootbeer rula |
![]() |
![]() |
#33246 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
@Roberto Ja neznam gdje si ti vidio da su limenke fante i cola po 15 kuna, jedino ak nisu duplo poskupili u mjesec otkako me nije bilo, ili sam bio pijan kad sam kupovao ![]() I da ponuda odlazi brzo al eto posluju vec godinu ak se ne varam Evo nasao limenke su po 8.5 kn Zadnje izmijenjeno od: Princ288. 19.08.2015. u 14:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33247 |
Premium
|
Neki Dr. Pepper je čini mi se jučer bio po 15 kn, ne fanta, nju nisam ni gledao. Moguće i da sam fulao cijenu, ali mislim da je 15. Ma, neke stvari nisu pretjerane, ali ukupno gledajući - skupo. Ako uvijek sve rasproda, znači da može komotno veće količine naručivat i snizit cijene.
![]() |
#33248 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Kad su otvorili, prvih mjesec-dva nisam s računom ispod 200 kn izašao van. Probao što me zanimalo i to je to. Guiness čips je recimo odličan, to se isplati probati. Fanta od grožđa me ugodno iznenadila. Zapravo sve ove fante koje dolaze sa stranih tržišta, a oni ih imaju su vrhunske prema ovim splačinama koje se kod nas prodaju. Što se meksičke klope tiče, u Zagrebu jedino klopa za narudžbu još valja. Sombrero-Meksikanac na Ljubljanici. Obavezno probati Chimichanga de Pollo.
![]() |
#33250 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
dat ću ti ja gibanicu ![]() (dobro volim to opasno) ![]() pečeni batak/karabatak iz spara, malo jače začinjen, krumpir salata zadnja sa bučinim (napokon!!!) i barique jabučnim, 2 paradajza, krastavac. za desert domaće knedle sa šljivama u kiselom vrhnju i šećeru... tko mi počne frktat na ovakav način žderanja knedli taj nije znao da živi! ![]() prije jela knorr brza juhica od sira i zelenih rezanaca... madre de dios koja juha fina ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33251 |
Premium
|
Uj, dobra klopa ![]() Sutra bi ja mogo malo piletine na naglo, i taman nedavno dobio frisku isporuku domaceg krumpira. I da, nema losrg nacina za knedle zderat ![]() Sto se gibanice tice, izvrsna bila ![]() Pohvale zeni za izvedbu. Inace, kore koje je koristila za gibanicu su iz hofera, i jedno tri koplja iznad svega sto se kod nas nudi u centrima. Izvrsne su!
![]() |
#33252 |
Moderator
|
samo čekam lokalne žderače knedli ![]() što se piletine tiče, vjeruj mi nemereš napraviti ovakvu... van pameti piletina stvarno, oke sada je zgrijana u mikrovalnoj jer je od jučer, ali tako napraviti doma - jako teško. za gibanicu vjerujem... ma napravi je u slojevima bukve pojest ću je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33253 |
Premium
|
Ja mjerim knedle sa sljivama u lidlu, i nikak se odvazit uzet. Doma rijetko radimo slatke nego uglavnom sa sirom.
![]() |
#33258 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2015
|
Citiraj:
![]() ![]() Kad već voliš takve "egzotične" kombinacije, nadam se da ćeš jednom završit negdje u Belgiji ili Francuskoj, ako već nisi bio. Šta ti naprave od hrane, da te bog sačuva. Krumpir u zrnu posipavaju nekim slatkim mrvicama koje bi normalan čovjek inače stavio na tortu ili sladoled, fino prečenu svinjsku šniclu upropaste sa slatkim umakom, pileća prsa zaliju s nečim što liči na mješavinu octa i antifriza... Da ne nabrajam dalje jer se ne želim prisjećati tih katastrofa. Tjedan dana sam živio na čokoladi i sladoledu jer u blizini nije bilo McDonald'sa, Burger Kinga ni pizzerije. Imaju samo onaj Quick, al ti i u peciva za hamburger valjda stave kilu šećera. Ako ću još ikada morati ići tamo, putovat ću ko Česi kad dolaze na Jadran - paštete, mesni naresci i slično tome ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33259 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
![]() |
#33260 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#33261 | |||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Ima ti takvih kombinacija i bliže, Austrija, Njemačka. Svinjetina/piletina sa slatkim umacima od jagoda/višnji, čak i šlag ![]() Meni čak i pašu neke takve kombinacije ![]()
![]() |
![]() |
#33262 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Sad sam se sjetio da imam sladoleda u škrinji, pa evo idem malo napast kutiju. Oreo sam smazao još je ovo ostalo ![]() ![]() ![]() WTF, sad baš gledam, Pringles 27 kuna LOL ![]() Tu su dolar i pol ![]() http://www.walmart.ca/search/pringles
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 20.08.2015. u 09:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33263 | ||
Premium
|
Citiraj:
Ne sjećam se da sam ovog vidio kod nas... Probao jučer taj ben & jerry's chocolate fudge, dobar je sladoled, ali 50 kn za pol litre je ipak too much, tolko dobar nije ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#33265 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Pa sad to pomnoži s oko 5,5 ili koiko već je plus sva ona otimačina koju moraš platit u rvackoj... ![]() Valjda onaj od 120g Tu znaju bit na akcijama 160g za jedan dolar. Al nakon par dana mi se zgadi pa moram napravit pauzu od par mjeseci ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#33266 | ||
Moderator
|
to mi je najjakija mineralna za solo... jamnica ili studenac za gemišt. neki dan u lokalnom dućanu nije bilo ničeg osim jamnice, a bio žedan ko mrtva kurva i otvorim onako svježu i roknem par deci u sebe - majko mila pa jednjak mi dobio opekotine 3. stupnja. Citiraj:
![]() ![]() ![]() velim ti probaj jednom... za sada su iskustva da se dosta ljudi prebacilo na takovo jedenje knedli. ista priča led-mlijeko-kruškovac kao i sirovi žutanjak sa šećerom ![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#33267 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Baš sam gledao jučer, u austriji pol litre b&j je cca 35 kn preračunato. Dosta više s knedlama, morat ću ih radit danas, taman imam domaćih šljiva bistrica, a bome i zaliha pekmeza ima ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#33269 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Yeb'le vas knedle i šljive. Danas za ručak nekaj iz repertoara "kaj su jeli naši stari" ( makar i sam lagano ulazim u tu kategoriju ) Čušpajz iliti varivo od krastavaca. Treba upotrijebiti krastavce koji su već zreli i nisu više podobni za salatu. Lagani ajnpren/zafrig, poprašit sa slatkom paprikom, ubaciti nekaj suhoga po želji ( kobase, špek na kocke ), dodati 3-4 krastavca narezana nešto deblje nego za salatu i par krumpača na tanje ploške. Podlijati vodom po potrebi te začiniti po želji vegeta/sol i biber mljeveni obavezno. Nek se krčka pol ure i to je to. Istina, za dva sata si gladan al' je fino...
![]() |
|
|