|
![]() |
#33151 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
fino, fino... ja već dva dana na go i roštiljam od jutra do mraka, slike ima amdo ![]() najjakiji dio - 1+kg carskog u komadu, narezana koža, sol, papar, ulje, senf, kečap, soja, limun i to sve u 4-5 folija i na roštilj kuvat, nakon jedno sat vremena otvorit i onda zapeć. brrrrrr ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33152 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Točno. To mi je sad najjače. Carsko u komadu. Svinjska rebra u komadu. Iza toga šarf ćufte sa komadom sira u sredini. Dva prsta debeli komad junetine pacan tjedan dana. Teleća rebra u komadu. Pa zagrebački od piletine u svinjskom crijevu. Odkošteni pileći karabatak premazivan slatko-ljutim umakom. Šarf pljeskavica sa sitno sjeckanim komadima špeka i feferona punjena sirom. Domaće lepinje s roštilja. Kad ostane roštilja napravi se leskovačka mućkalica sa paprikom pečenim na roštilju, ostatkom roštilja narezanim na veličinu zalogaja i podlijano vinom. A onda točka na "i". Tortilju namazati kajmakom, napuniti mućkalicom, malo ribane gaude (može, a i nemora) i list zelene salate. Predobro.
![]() |
#33155 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() E to siso ajde napokon da i ti mene poslusas za juhu. Imho najbolja juha za kupit.
![]() |
![]() |
#33159 |
Glazba, auti, itd :D
Datum registracije: Dec 2011
|
Danas je stara radila neki rižoto s porilukom no nije mi se baš dopao. R Ima tko kakav recept?
![]() |
#33160 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
Najbolje da cu sad zaljutit juhu od gljiva zato jer eto, ocu da bude ljuta.
![]() |
![]() |
#33161 |
Moderator
|
ali ti apsolutno sve gledaš kroz ljutinu koja je totalno nevažna i na kraju krajeva individualna, a i k tome lako nadogradiva. znači već poznata saga o kečapu, onaj tvoj kečap je sranje i jedino ga ti jedeš vamo (ako nisi skužio) jer ti je ljut. who cares... kečap je sranje, uzmi pošteni slatki kečap i zaljuti ga sa prirodnim papričicama ili nečime i dobit ćeš 3 puta bolji okus. isto tako podravka juhe su u velikom postotku inferiorne apsolutno bilo kojem drugom proizvođaču tih instant juha... ima izuzetaka ona zimska od graha, ali tog više nema. ovo sve ostalo je kamilica totalna od okusa. manje ljutog jedi pa će ti nepce osjetiti i neke druge okuse ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33162 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Je li tko išao u Konzum po janjetinu od 30kn? I kakva je? Ja danas ujutro bio, red od 50m, prelazi i pekarnicu, sve sami penzioneri koji mogu čekati 1h da dobiju.
![]() |
#33163 |
Moderator
|
možda se zaletim danas, kolega uzeo... vidjet ćemo još kakva je. mislim za te pare ima bit tiho i papat. nego uzeo za ručak pečeno carsko i mladi krumpir, a kolega donio domaćeg paradajza... braćo mila!!! ![]() ![]() ![]() inače carsko, piletina, ljuta krilca, mladi krumpiri... spar na borongaju iliti bivša diona - najjača pečenjara u regijonu, ako ste u prolazu - obavezno maznite koji komad navedenog, carsko pogotovo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33164 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
drugar sisoje, mislim ono, razocaral me totalno, carsko jede vilicom i nozem, bijač pliz ![]() nego, drugari sustigla me kletva zedracka ![]() ![]() trenutno sam na limunu i malo maslinovog, trazim crnu rotkvu, al joj nije sezona... otvoren sam za jos narodne medicine... ![]()
![]() |
#33165 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
![]() Ta lovačka osim ljutine ima i okus koji je odličan i potpuno je drugačija od 99% instant juha. Kečap je tebi sranje i još nekolicini, isto kak su nekome jetrica sranje, pa janjetina. A ovo sa zaljučivanjem mi je smiješno, oću uzet, okrenut i pojest a ne kemijat kod svakog okretanja bočice. Ovo za okuse se slažem, iako i doma sve manje pokušavam i paprit i ljutit al nekad si ne možeš pomoć.
![]() |
![]() |
#33166 |
Moderator
|
onda ti mogu samo reć da nisi dosta juha probao, je fina je, ali nije bolja od 99% da se na trepavice postaviš. reko sam ti gore koje probaj juhe, stavi mrvu manje vode nego što se preporuča pa reci onda da to ne valja... doslovno bilo koji okus, a ako mi počneš tu cvilit da ne voliš brokulu i cvjetaču, vrganje, vlasac i sl. onda nemoj ni počinjat cvilit i diskutirat ![]() e da... pitanje za sveopću populaciju - šta se desilo sa minestrone juhama? donedavno jedino što sam vidio je podravkina i ona je onak, oke, ali ni blaga sjena instant minestrone juhama koje sam jeo prije xy godina, sada je još došao i maggi, tu je negdje, možda čak i malo veći meh. pa zar nema ništa drugo za kupit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#33169 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33170 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
![]() |
#33171 | ||
Moderator
|
Citiraj:
![]() sredno sa pikulicama, ne znam za narodnu medicinu. Citiraj:
nekak je baš light okus mesa i sad si me pocjetijo na to i sad moram to idući put napraviti ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#33172 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
Odi u ljekarnu i kupi Rowatinex Prije nešto godina imao sam žeščih problema sa kamencem jer mi je šetao po bubregu i kanalima da bi mi na kraju začepio mokraćovod i piškiriškit nula bodova ![]() Kljukao sam se sa maslinovim, limunom, pivom, a i nekim tabletama što mi doktorica prepisala i nije pomoglo. Na kraju uzeo Rowatinex i nakon dvije-tri tablete počeo urinirat ko bik ![]() ![]() Bolovi su strašni. Drž se. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33174 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33175 |
Moderator
|
reko sam ti bilo koja knorr kremasta... ovako su ti dizajnirane sve - http://www.jatrgovac.com/usdocs/Knor...-vrganjima.jpg fakat bilo koja. vjerujem da je teško se bilo prebaciti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33176 |
Guest
|
Rowatinex funkcionira, provjereno. Sok od brusnice je isto dobro pit. |
![]() |
![]() |
#33177 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
fuck yeah ! ![]() ![]() ekstremi ?? http://www.pohrani.com/f/1q/R0/2ZXzs9rS/untitled-1.jpg lijevo carolina reaper, desno fatali... ima tu još opakih, ove su sad zanimljive jer su pred branjem ![]() aaaa, moram ih pohvaliti da imaju posebnu aromu, miris, okuse.... za razliku od domaćih feferonki koje su mi bljak sa svojom žilavom kožom, 0% mesa itd. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33179 |
Moderator
|
ja sam inače pomalo frik za deklaracije i sastav (ne, ne znam na pamet sve e-ove), ali usporedi malo sastav/količinu tih finijih čisto što se korištenih namirnica tiče i ovak neke prosječne ono tipa podravka pileće ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33180 |
The mighty pirate
|
Ja ne pratim inače (osim ako nije meso i derivati), ali mi je za oko zapelo zbog količine, kad sam već pojeo. Obična mala pletenica, prefina...a ono zlo i naopako
![]() |
|
|