|
![]() |
#1 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Kupovina šatora
Pozdrav, evo planiram uskoro na Ferragosto otići pa trebam neki mali šator, ne treba biti za više od 2 osobe. Vidim da ima svega u ponudi, a ne bi davao nešto previše novaca. Recimo ima u JYSK-u za 115kn neki, jel to išta valja? Poželjno bi bilo da se može kupiti u Osijeku ![]() Primam sve savjete Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
Sad bih odgovorio, al nema politike na sajtu ![]() Bez zezancije, vidio sam neke u http://www.decathlon.hr/ , njihovom dućanu u King Crossu, pa pogledaj. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kolega, vidimo se na feragostu ![]() Ja ti imam taj najobicniji za 2 osobe, ako si sam bit ce taman odlican, za dvoje je premal uz stvari neke sastrane i tako to. Ja bio u tome prosle godine, neki iz špara, mislim da je bio i ispod 100kn prije par godina. Ako pada kiša nediraš ga iznutra inace prodje voda ![]() Jedina preporuka je da si nabaviš nekakav dušek, luftić, kako li se to vec kaže, zavrsit ces na necem grbavom i ni vreca za spavanje ti nece pomoc da malo oko ubiješ ![]() OT: mogli bi napraviti PCE kamp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Pa što se mene tiče možemo popit koju, jedino što ja dolazim najvjerojatnije samo sub i ned. Pogledam baš u Sparu sutra, možda skoknem i do Jyska, al uglavnom sam se razočarao u sve što sam kupio kod njih tako da... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Haha, ja planiram ici tamo u subotu ili nedjelju, pa biti cijeli tjedan kad je feragosto ![]() Prvo par dana godišnjeg. Neznam šta ti ocekuješ od tog šatora, ali meni ta jeftinjara sluzi vec par godina bez problema, za držati stvari i prespavati je dovoljno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Kod šatora ti je velika prednost ako je dvoslojni, jer u slučaju kiše bude poprilično sr... ako ima samo jedan sloj. Kako je Momir napisao, dotakneš platno i voda prođe + sve je mega vlažno. Dvoslojni obično imaju jedan sloj mrežice i onda iznad toga odvojen sloj platna. Vidim da ima takih dvoslojnih za dvoje i po 170kn u decathlonu. I druga stvar je, šator za troje je ipak veći komfor jer nisi natiskan nutra sa stvarima ko sardina, al eto i za dvoje će poslužit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
Dobri su i ti šatori po 100kn,samo treba paziti da ga se ne pohaba gdje...i bitna stvar,barem meni-mora imat ventilacijski otvor,da se može mali propuh napraviti,inače rikneš...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Moj ti je savjet da izaberes nesto u Dechatlonu.Kod njih sportsku opremu njihovog branda kupujem vec cca 5 godina i imam samo rijeci hvale. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|