![]() |
Kupovina šatora
Pozdrav, evo planiram uskoro na Ferragosto otići pa trebam neki mali šator, ne treba biti za više od 2 osobe. Vidim da ima svega u ponudi, a ne bi davao nešto previše novaca. Recimo ima u JYSK-u za 115kn neki, jel to išta valja? Poželjno bi bilo da se može kupiti u Osijeku :)
Primam sve savjete Hvala |
Sad bih odgovorio, al nema politike na sajtu :D
Bez zezancije, vidio sam neke u http://www.decathlon.hr/ , njihovom dućanu u King Crossu, pa pogledaj. |
Ma nije problem pronaći gdje ih ima, al cijene su ono od 150 do 3000kn :D pa me zanima jesu ovi najjeftiniji ono za jednokratnu upotrebu ili će bit ok
|
Kolega, vidimo se na feragostu :D
Ja ti imam taj najobicniji za 2 osobe, ako si sam bit ce taman odlican, za dvoje je premal uz stvari neke sastrane i tako to. Ja bio u tome prosle godine, neki iz špara, mislim da je bio i ispod 100kn prije par godina. Ako pada kiša nediraš ga iznutra inace prodje voda :D Jedina preporuka je da si nabaviš nekakav dušek, luftić, kako li se to vec kaže, zavrsit ces na necem grbavom i ni vreca za spavanje ti nece pomoc da malo oko ubiješ :) OT: mogli bi napraviti PCE kamp :D |
Pa što se mene tiče možemo popit koju, jedino što ja dolazim najvjerojatnije samo sub i ned. Pogledam baš u Sparu sutra, možda skoknem i do Jyska, al uglavnom sam se razočarao u sve što sam kupio kod njih tako da...
|
Haha, ja planiram ici tamo u subotu ili nedjelju, pa biti cijeli tjedan kad je feragosto ;)
Prvo par dana godišnjeg. Neznam šta ti ocekuješ od tog šatora, ali meni ta jeftinjara sluzi vec par godina bez problema, za držati stvari i prespavati je dovoljno. |
Ma kontam si da ce biti tako na kraju, neki najjeftiniji i bok :)
|
Citiraj:
|
Kod šatora ti je velika prednost ako je dvoslojni, jer u slučaju kiše bude poprilično sr... ako ima samo jedan sloj. Kako je Momir napisao, dotakneš platno i voda prođe + sve je mega vlažno. Dvoslojni obično imaju jedan sloj mrežice i onda iznad toga odvojen sloj platna.
Vidim da ima takih dvoslojnih za dvoje i po 170kn u decathlonu. I druga stvar je, šator za troje je ipak veći komfor jer nisi natiskan nutra sa stvarima ko sardina, al eto i za dvoje će poslužit :) |
Citiraj:
Dobri su i ti šatori po 100kn,samo treba paziti da ga se ne pohaba gdje...i bitna stvar,barem meni-mora imat ventilacijski otvor,da se može mali propuh napraviti,inače rikneš... |
o pa ima vas koji dolazite na Feragosto... :D:D
ma uzmi koji god šator nađeš :D moj traje već cca 5 godina kupljen u Getrou za 99kn :D |
Getro nam je izgorio :(
|
Moj ti je savjet da izaberes nesto u Dechatlonu.Kod njih sportsku opremu njihovog branda kupujem vec cca 5 godina i imam samo rijeci hvale.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:02. |