|
![]() |
#32971 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]()
![]() |
#32973 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Meni su novi Grandissimo bolji nego ikad. A ovo je još bolje od boljeg... http://www.ledo.hr/hr/proizvodi/slad...ction-vanilija EDIT: Mmmmmmm, bohotnica. Mmmmmm. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32974 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32975 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Više sam ciljao na ove štapić varijante. Većinom je ljudima ledo naj, jer godinama nismo niš drugo ni mogli kupiti kod nas ![]() https://www.youtube.com/watch?v=Nw0TJq99juE ![]() Hobu pustit, grehota ![]()
![]() |
![]() |
#32976 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Šteta kaj nisam fotkao cijelu ponudu sladoleda u random većem dućanu. Ova škrinja puta još 10-15-ak komada istih. Krenulo mi se vrtit. ![]() Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 02.07.2015. u 22:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32977 |
Moderator
|
ma jab probo hagen-daz, ali brate stvarno pa to nije cifra ni za probanje + nisam neki fan slatkog. za te pare uzmem 2kg vratine i 1kg carskog u komadu te malo krumpira i napravim roštilj sa prilogom za 4 osobe da poginu... čuj kanta nekog tamo sladoleda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32978 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#32980 | |||
Premium
|
Citiraj:
![]() http://online.konzum.hr/#!/products/...ja-500-ml-ledo Čak nije ni tak skup, dao bi ruku u vatru da je bio 35kn kad sam ga uzimao prosli put. Iako je dvaput skuplji od Grandissima. Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#32981 |
Moderator
|
pa to ti velim... nije meni bed dat ono ni 100kn za nešto šta će me natjerat na "pokolj u dućanu", ali kada vidim da to negdje košta 20kn onda idi jaši srne. rađe dijelovi mrtve svinje za mene, a ameri nek rokaju sladoled... što se mene tiče koliko pratim malo te cooking kanale kod nekih stvari za bolje ni nisu iskreno (pitboys koji imaju dobre recepte ali su overboard, pogotovo sa temom iduće rečenice). prvenstveno po pripremi ribe, a pogotovo školjaka... evo malo prije gledam ramseya na kojem sam (između ostalog) odrastao barem sa nekim osnovama i cakama, procjenite sami: kako recept ide dalje, a već u startu sam se križao, pa do samog zadnjeg čavla u lijesu (žderonja će prepoznat koji je)... no, no, noooooooooo... you don't love me and i know that... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32983 |
CNE @ Verne global DC
Datum registracije: Feb 2015
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32984 |
Moderator
|
ma ono to mi je meh kako maltra ekipu, oke naravno ima idiota na koje bi se i ja ko debela amaterčina izderavao 24h, ali nije mi to zanimljivo ko baš recepti, a stvarno ima odličnih i recepata i ideja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32985 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32986 | |
CNE @ Verne global DC
|
Citiraj:
![]() A ovo sta se recepta tice, to definitivno stoji, the hell, njegova recept za kajganu ubija ( isprobaj ako nisi ) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32987 |
Moderator
|
HAHAHAHA ![]() ![]() btw. čru story... ja sam počeo tamo negdje kad sam se zaposlio ozbiljnije praviti hranu i počeo sam sa najobičnijom kajganom i onda sam otkrivao začine i bolje da ti ne kažem šta sam sve trpao u ta napaćena jaja, meni bilo gadno za jest, dok se nisam smirio sa nekim omjerom soli, papra, maslaca, vrhnja i svježeg vlasca. valjda deceniju nakon gledam kako svi zapravo rade tako... jednostavno kada otkriješ nakon extremnog broja trial & errora nešto jako fino izgleda da je to neki univerzalni recept za svačije napaćeno nepce ![]() što se kajgane tiče... probaj baciti jaja na oko, njih 5-6 komada u tavu, sol, papar, malo pusti da počnu mijenjat boju i onda sa kuhačom samo prođi kroz njih onak uzduž i poprek da se porazbijaju, naravno radiš na medium-rare ![]() to je po meni isto jedna od boljih načina pripreme jaja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32988 | |
CNE @ Verne global DC
|
Ja sam ti iz ove linije zdrave prehrane ( ![]() ![]() Citiraj:
Da me yebes, nemrem se sjetit kak je baka spremala kajganu, to je bio vrh vrhova, sad da li je do tave, ulja / masti, cega vec... ko ce znat, nikak pogodit ©Baba postupak ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32989 |
Moderator
|
5-6 je snack, kad se ozbiljno zaželim jaja bez priloga (osim naravno salate) onda kutija pogine ![]() ja isto solim i paprim pred kraj, ali baš kajganu, ovo kaj sam ti ja opisao nije kajgana... to su razbijena jaja na oko "na ljigavo" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32990 | ||
CNE @ Verne global DC
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#32993 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Jel' ti to želiš reći da je pizza nezdrava prehrana ?! Modovi, sankcije! ![]()
![]() |
![]() |
#32994 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32995 | |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32996 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne zna kaj si ti vidio al zna valjda pol zagreba da imas tvornicu blizu pescenice i za tvoj info postoji par klasa stapica za razna trzista, a sladoled je svuda isti. Ove E stvari nisam nikad gledao a da krenem vrlo vjerojatno bi ih nasao na svakom sladoledu...
![]() |
#32997 |
Guest
|
završio prije tjedan dana 10. dan na ćevapima. I sad, ne mogu pomirisat gril više. Jedem salatu sa tunom. Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 04.07.2015. u 15:18. |
![]() |
![]() |
#33000 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() EDIT: http://www.lidl.hr/hr/3929.htm?actio...etail&id=14429 Ovo izgleda good enough da ne moram peć. Nema puno kruha unutra, baš je bun. Ovo sam danas za desert nakon večere: ![]() Samo, nekak su premalo Jaffa keksa iscijedili, više je biskvitasto nego Jaffasto. ![]() Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 05.07.2015. u 06:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|