|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2005
|
Sophos
Zanima me ima li ko iskustava sa sophos antivirus programom!!?? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
a da odma postavis konkretno pitanje ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Postavi konkretno pitanje i već će ti netko odgovoriti. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
Hmm,možda je bolje živit 5 dana kao prosjak!!?? Poslije ti se svaki dan čini kao dan bogataša!! ![]() ![]() ![]() Nego,moje je pitanje konkretno!! Vidim da svi razglabaju o NOD_u i drugim antivirusima,pa me zanimalo da nije netko imao loša iskustva sa sophosom,eto...! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
nemam kaj napisati
|
Sophos nije loš antivirusni program, ali nekako mi se najviše sviđa nod32. Imao sam Nortona, Mcafee, Sophosa i NOD32 i ovaj zadnji mi je za sad najbolji. Inače po meni je Norton najbolji ali je prezahtjevan. Loša iskustva sa Sophosom nisam imao tak da ne vidim razloga zašto ga ne bi mogao koristiti ako želiš. Prije (4-5 god) je bio dobar kakav je danas znam samo iz onog što su mi rekli drugi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Nema problema sa update_om NOD_a??Mislim,slobodno je??! Volio bi znat gdje i kako!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
nemam kaj napisati
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
kv1k1 nema spominjanja nelegalnih stvari. Inače imaš AVG free edition koji je također solidan antivirusni program, Avast koji ponekad daje lažne uzbune, a možeš probati i trial NOD32.
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
|
Kome su upučena ova "pravila" i zašto!!?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Registered User
|
ispričavam se! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
Zašto? pa gle kad dođeš negdje dragovoljno onda se pridržavaš pravila koja vrijede ili nemoraš biti tamo ako ti neodgovaraju --nitko te nedrži......jedan banalan primjer tome.....ako dođeš u englesku vozit ćeš lijevom stranom ili? Zašto? Crackovi.....kodovi...i Divix ripani filmovi.....i ktome slićne stvari su ILEGALNI.....ako malo dublje razmisliš o implikacijama te činjenici da je internet dostupan svima mislim da ti daljna objašnjenja netrebaju ![]() NHF...pravila su upučena svim korisnicima......ako nevjeruješ probaj ih kršit pa ćeš vidjeti da se odnose i na tebe pozdrav
![]() |
![]() |
#17 | |
nemam kaj napisati
|
Citiraj:
Mislim da je jasno da su upućena kv1k1-u. Citirao sam njegov post i uputio ga na pravila. Ne moraš vikati (stavljati uskličnike na kraju). Zašto. Zato jer je zabranjeno citiram: "Nema WAREZa (filmovi, igre, programi, pjesme, serijski brojevi, crackovi) ni u kom obliku, ukoliko se oglusite na ovo biti cete permamentno (u) banani" Naglašavam serijski brojevi. Kužiš? Inače ovaj post nije napisan da bi te uvrijedio. Vidim da si tu novi, pa možda još neznaš kakva su pravila "igre" na ovom forumu. Pozdrav ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |