![]() |
Sophos
Zanima me ima li ko iskustava sa sophos antivirus programom!!??:smoke: :beer: :rambo:
|
a da odma postavis konkretno pitanje:rolleyes:
|
Postavi konkretno pitanje i već će ti netko odgovoriti. :D
|
Hmm,možda je bolje živit 5 dana kao prosjak!!??
Poslije ti se svaki dan čini kao dan bogataša!!:cool: :beer: :D Nego,moje je pitanje konkretno!! Vidim da svi razglabaju o NOD_u i drugim antivirusima,pa me zanimalo da nije netko imao loša iskustva sa sophosom,eto...! |
Sophos nije loš antivirusni program, ali nekako mi se najviše sviđa nod32. Imao sam Nortona, Mcafee, Sophosa i NOD32 i ovaj zadnji mi je za sad najbolji. Inače po meni je Norton najbolji ali je prezahtjevan. Loša iskustva sa Sophosom nisam imao tak da ne vidim razloga zašto ga ne bi mogao koristiti ako želiš. Prije (4-5 god) je bio dobar kakav je danas znam samo iz onog što su mi rekli drugi.
|
Nema problema sa update_om NOD_a??Mislim,slobodno je??!
Volio bi znat gdje i kako!? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
kv1k1 nema spominjanja nelegalnih stvari.
Inače imaš AVG free edition koji je također solidan antivirusni program, Avast koji ponekad daje lažne uzbune, a možeš probati i trial NOD32. |
Citiraj:
|
Kome su upučena ova "pravila" i zašto!!??
|
ispričavam se!
|
Citiraj:
Zašto? pa gle kad dođeš negdje dragovoljno onda se pridržavaš pravila koja vrijede ili nemoraš biti tamo ako ti neodgovaraju --nitko te nedrži......jedan banalan primjer tome.....ako dođeš u englesku vozit ćeš lijevom stranom ili? Zašto? Crackovi.....kodovi...i Divix ripani filmovi.....i ktome slićne stvari su ILEGALNI.....ako malo dublje razmisliš o implikacijama te činjenici da je internet dostupan svima mislim da ti daljna objašnjenja netrebaju:beer: NHF...pravila su upučena svim korisnicima......ako nevjeruješ probaj ih kršit pa ćeš vidjeti da se odnose i na tebe pozdrav |
Citiraj:
Mislim da je jasno da su upućena kv1k1-u. Citirao sam njegov post i uputio ga na pravila. Ne moraš vikati (stavljati uskličnike na kraju). Zašto. Zato jer je zabranjeno citiram: "Nema WAREZa (filmovi, igre, programi, pjesme, serijski brojevi, crackovi) ni u kom obliku, ukoliko se oglusite na ovo biti cete permamentno (u) banani" Naglašavam serijski brojevi. Kužiš? Inače ovaj post nije napisan da bi te uvrijedio. Vidim da si tu novi, pa možda još neznaš kakva su pravila "igre" na ovom forumu. Pozdrav :beer: . |
svi tu znamo da je na internetu sve besplatno samo treba naći:D ,i agree da nema spominjanja sranjiala krkova itd,morat ćemo otvoriti temu što imate oriđiđiđiđi na svom kompu.: nono :
|
Ajd dosta više...
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:47. |