|
![]() |
#32853 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
![]() potato bombs! ![]() paprika,luk,špek,pršut,buđola,sir,feferoni... BBQ pit boys naravno https://www.youtube.com/watch?v=7aUNmtSgB0c
![]() |
#32855 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() ma roštilj je rock solid, dečki su to dobro zgrunfali ![]() ma kakvi + njih dvojica rade istovremeno + pjani su + još gase vatru sa ručnom špricom jer su zapalili dolje 2 vreće ugljena ![]() ma za balkon dušu dao, ali velim ima super takvih sistema plin + ugalj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32856 |
Glazba, auti, itd :D
Datum registracije: Dec 2011
|
syss kad cemo mi rostiljat ? ![]() ja se danas ubila u čevapima :P
![]() |
#32859 |
Glazba, auti, itd :D
Datum registracije: Dec 2011
|
Syss jeb se..ionak jedva tipkam :P
![]() |
#32862 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Paaaa.... da, nije vise fino ko prije, ali meni i dalje dobar za otic tu i tamo. Bio prije dva mjeseca. Doduse, nisam zloburger uzeo vec normalni hamburger.
![]() |
#32865 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#32866 |
Banned
Datum registracije: Jun 2015
|
Osvojite vrhunski smartphone!! Trebate samo odgovoriti na jednostavno pitanje. https://www.telekineza.com/giveaways...im/?lucky=7163 |
![]() |
![]() |
![]() |
#32867 |
Guest
|
idem sad u enjoy, valjda bude bar 1/3 ko rocket |
![]() |
![]() |
#32869 |
Guest
|
odustao :P otiso sam na carolina king u rocket ![]() Zadnje izmijenjeno od: vorda22. 21.06.2015. u 09:42. |
![]() |
![]() |
#32870 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() Zakaj se pije kupljeno pivo? Kaj nema više niš' u podrumu ?
![]() |
![]() |
#32871 |
Moderator
|
prvo sam ja pripremio sve za vatru, zapalio pljugu i složio si hladni gem... ekipa je na putu do dućana da uzme mesinu i sve može krenuti: ![]() taman gorilo i sve po planu: ![]() e sad je već to bilo skoro za stavljat meso, a ovi još nisu se ni našli... nećemo sada o imenima kako su to buljo i super ![]() ![]() nakon toga je vatra bila aman-taman za mesinu, međutim desio se mrtvi pljusak i tuča tako da sam ja mogao samo gledati iz kuće kako se kiša fino dimi sa roštilja skupa sa 2 kola na ulici gdje je meso i one (čija imena nečemo spominjati) ispod drveta skrivavši limene ljubimce od tuče. no nismo odustali! ![]() razapeli smo birtijski suncobran, smjestili se pod strehu i uzeli mobilni roštilj kojeg smo prvo ižmikali od kiše: ![]() prenijeli to malo žara sa prve vatre i na njoj zapalili još jednu i krknuli još jednu vreću uglja gore: ![]() kiša taman jenjavala i mogli smo prionuti ka poslu sa jedno 2kg ćevapa, 1-2kg razne piletine i valjda 3-4 kile carskog i vratine u mixu: ![]() ![]() ![]() još se sa strane našlo paradajza, srebrenca, preprženog kruha našodranog sa češnjakom, krastavca u vrhnju i vlascu, pečenog mladog krumpira i tako dalje i tako bliže. bilo nas je 5. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32873 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#32874 |
Guest
|
radim ovih slobodnih 14 dana u jednom restoranu i već 5 dan jedem samo ćevape ![]() A imam još 8 dana godišnjeg i ne mislim mjenjat ![]() |
![]() |
![]() |
#32875 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Danas jeo u batak grilu. Piletina mi je bila odlicna al ja na piletinu gledam kao na prilog. Cevapi su bili uredni, mozda im je malo falilo okusa. Sa sirom su bili bolji. Lepinja mi je bila odlicna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32876 |
Moderator
|
meni je u batku lepinja bila valjda najgora komponenta svega, a i generalno nisam bio nešto oduševljen tamo... gravče najgore ikada. mislim ne znam kaj si ti dobio, ali ja sam od lepinje dobio neku preprženu kartonsku kutiju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32878 |
Moderator
|
onda je mene pogodilo hebiga, stvarno je lepinja bila ono karton - karton. deda all-around je par stepenica iznad po mom ukusu, ali dobro... ruku na srce kod dede sam probao sve šta imaju u ponudi, a tamo sam samo probao onu gurmansku platu tako da ne znam kompletnu ponudu, ali po onome što sam probao mogu reć da generalno nisam zadovoljan i ne bi ponovo tamo pare ostavio (za ono šta sam probao). |
![]() |
![]() |
![]() |
#32880 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Bio jučer do Rijeke pa je valjalo i nekaj pojest. Odlučio se nakon malo guglanja za Carracu, em što hvale da je ok, em što tamo još nisam jeo. Naručili platu grilla Carraca, i njihovu Carraca pizzu s pršutom, kozjim sirom, rukolom i još brdom toga, plus šopska. Čekali smo ziher više od pol sata, ali obzirom da smo došli nenajavljeni u vrijeme ručka i da je bila gužva, nisam prigovarao. Plata sadrži brdo pomfrija (ali fakat brdo), veliku punjenu pljesku, 4 ćevapa, 2 velike punjene vješalice, 3 pileća ražnjića s povrćem, šampinjone.. Za platu kažu da je za 2-3 ljudi za najest se, i zaista, nas 4 se najelo fajn od plate i velke pizze, a možemo pojesti svi ![]() Najbolji dio punjena vješalica, velika i jako fina, sa finom šunkom i sirom unutra, nisu šparali na ničemu. Jedino razočaranje su bili pileći ražnjići, nezačinjeni i bezokusni. Pizza izvrsna, tijesto taman 0,5 cm po mom ukusu, sastojci kvalitetni. Sve skupa, za tek nešto malo preko 200 kn s cugom, dobar ručak. Slika nemam, dok smo čekali smo tako ogladnili da se nikom nije dalo ![]()
![]() |
|
|