|
![]() |
#9151 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Drift_King SVAKA ČAST !!!!!!!!!!!!!!!! ![]() Ugasio viber pc i odem pingat login.p1.worldoftanks.eu i nema laga...upalim viber pc i krene lag...wohoooo... Što reć nego SVAKA ČAST,uštedio si mi tko zna koliko živaca... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9152 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9153 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#9156 | |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Na testnom stroju ista mreza, drugi OS sve radi ok, islo je samo redom gasenje. I na kraju smrdljivi viber. ![]() ![]() ![]() ![]() Samo sad uzivaj!
![]() |
![]() |
#9158 |
Never Forgetti
|
Dan te jeba kad na ENSKU E100 i IS7 spuse zivot u prve 2 minute, sta rec nego pocet gadjat svoje. Pas mater.
![]() |
#9159 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Vec sam navikao da imam preprejebenu partiju na tenku di mu je bitan x2 i popusimo, a zduplam na dreku od partije. Isto ko jucer sa helcatom, stock mi je (imao 0 dmg) i kv2 me oneshoota, na kraju dobijemo ni sam ne znam kak al tip im je skepao bazu stotinku prije nego su dosli do njega ![]()
![]() |
#9160 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
A bas mi falila igra, malo sam je opet instalirao nakon mjesec dana pauze, a i da isproban "novu" kantu, i mogu reci da sam veci njubek nego prije, ili su suigraci takvi... uglavnom nakon osam poraza u nizu s 13 90 odlucim se na cap baze da ovu dobijemo... drugog nacina nema... iz partije u partiju, suigraci glavinjaju, promasuju, utapaju se... a i arty nesto puno vidjam, u ovom gore videu samo 1 ali obicno minimalno po 3 u partiji... a poslje rucka idem malo IS-2 provozati... a ja njubasto opet igram, a i MM me nevoli, non stop s 9 tierom me baca, pricam na mob i igram, falilo mi tih 30-40 sec, T34 promasio s 20m mislim, okrenut mi zadnjim krajem, ja ga cijelog fulao... za nevjerovati... video
![]() Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 19.06.2015. u 14:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9161 |
Never Forgetti
|
-->
![]() Zadnje izmijenjeno od: Drift_King. 20.06.2015. u 00:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9162 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Svaka cast, meni jednostavno light vozila ne odgovaraju, nemogu se nauciti nikako s njima igrati... njubek ostaje njubek u dusi, sto ces. Ima partija di odigram vise manje dobro, a onda se zadesi par u nizu di zginem kao najveca siemka...
![]() |
#9163 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
![]() Evo trenutno 4500 prosjek s 100% WR ![]() M41 i 1375 jer proban LT15.3 dokrajcit, ali sve neke fighting mape pa radin dar mar. EDIT. ILI NPR SAD kad san osta malo u nezavidnoj situaciji, pa retardirani IS7 (crni igrac) nece da udje a ja protiv Leo1 (maka san ga na kraju) T-34-3 i T49.... I T49 mi utra jednu od nazad, a samo jer retard nece da udje i bounca hit od OP is7 sranja. Pas mater. EDIT2 To je taj rad. Na kraju san pohlepno isa jos na farm 200-300dmg pa me WT maka ![]() ![]() image hosting 12mb Anyway, 10tke me zanemaruju a dobivaju iglice od 150 s boka ![]() Rejting malo pa ali ne i WR ![]() ![]() free image hosting
![]() Zadnje izmijenjeno od: Drift_King. 20.06.2015. u 10:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9164 |
Vozi Miškoooo!!!
|
je, to da te zanemaruju mi je poznato, i meni se desava, narocito kad igram tier 4 a baci me u tier 7 bitku ... npr. od maloprije: video , a usto i prvi M danas, i to s ovim malim cudom... a sto se WN8 tice ... od 1400-2200 mi je neki prosjek, jednostavno nemogu vise i da na glavi dubim...
![]() |
#9165 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
![]() Isto tako se mucin s nekim tenkovima koji na papiru seru WN, tipa FCM, Obj416 i sl, a neki koji su omrazeni (Panther2) izbacin 3k dmg i WN8 bude strava...
![]() |
![]() |
#9166 |
Vozi Miškoooo!!!
|
ja obicno forsiram one koji mi neidu (tenkove mislim), ili koji su slabi, ali suigraci u timu su prica za sebe, lud, zbunjen, nernomalan je malo reci,... i sam imam na par mapa tocke koje gadjam na sljepo, i obicno ne masim, ali ovoga skoro umlatio maloprije...da nije poceo pisati po chatu nebih ni pucao opet ![]()
![]() |
#9167 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9168 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Vikend, nedjelja, dan za sjecanje, a opet mi laga li ga laga, kao da mi netko internet vezu cucla u komsiluku, kad s pingom od 350 budem prvi po eksp.. em ti suigraca ... al ipak pobjedili njubeki na kraju.. video
![]() |
#9169 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Ima njubeka koliko hočeš. Skrivača, neki ne žele pucati, velika glupost sa goldom provociranjem. Osobno, mene nervira kad gađa zlatni APCR i HEAT. Ali ruku na srce kad vidim bounced, ricochet Mislim ono, E100 ispuca zlatnim HEAT na mene IS8
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9171 |
Guest
|
Ekipa, čime ste vi rješavali onu zadnju misiju za lightove 4k dmg/spotting? Koja taktika? Thanks ![]() |
![]() |
![]() |
#9173 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#9174 |
Guest
|
E baš T8 nemam od svih hebenih tenkova u garaži....zato ne ide ![]() WZ-132 i amx 13-90 imam (prvi sam prodao) sa amx nema šanse ovako random...još sam najbliže bio sa t37 par puta, ali i to na dmg, sa spottingom nešto sitno dobio....polažem nade u m41, svi ga hvale, udaljen je cca 10k xp. Hvala na odg. ![]() |
![]() |
![]() |
#9175 |
Guest
|
Bulldog je odličan za misije gdje trebaš s lightom raditi dmg ili skupiti određen broj fragova. Za čisto scout misije su ti najbolji WZ-132, RU 251 i 1390. Ali ako te usere mapa možeš i s Bulldogom, nije operiran od skautanja, samo je malo povelik... |
![]() |
![]() |
#9176 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Joj, ovo prerasta u partije 10vs10 .. e sad ako su nama low tieri njubasti onda je ok , ako nisu .. hebali smo jeza... A kad se slozi partija s losim pingom, jos losijim protivnicima, samo desni klik na misonji i stvar rijesena... e kad bi svaka ovako zavrsila... kad me oce onda oce .. sve pogadja .. video
![]() |
#9177 | |
Guest
|
Citiraj:
13-90 mi ne leži za ovo, nikako, jučer nabavio LTTB, ok tenkć, još nemam zadnji top, ali niti sa njime nisam ni blizu. WZ-132 se sjećam da mi je ležao dobro nekada davno dok sam prolazio ovu granu (jer je više medium nego light) i u njega isto polažem nade, ali 2.5k silvera sada nemam (kupujem trenuto raspoložive mašine na popustu). Ha, ili bulldog bi mogao, ako je suditi po t37, ili re-buy 132-jke prije nego sam, to mislio... No, nema veze, ionako mi se nigdje ne žuri ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9179 |
Never Forgetti
|
Jao danas uspio s FCM imat 2700 prosjek. I dalje ga mrzin, i dalje mu je top sranje, i dalje sam tesko izvalci partije.
![]() |
#9180 |
Guest
|
Pa upravo je ovo ključno. Bulldog nije dovoljno brz, tj. agilan, da pobjegne drugom skautu ili tier 9+ mediumu. Super je dok može stajati u grmu i pasivno spotati, ali WZ i RU mogu isto to, plus aktivno spotati na nekim mapama. |
![]() |
![]() |
|
|