|
![]() |
#9121 | |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() Nije mi jasno kako ljudi igraju na low, nema pola tekstura i granate uvik negdi zapnu... ![]()
![]() |
![]() |
#9122 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9123 |
Never Forgetti
|
![]() |
#9126 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Ako se netko slučajno pitao jel mini maus malo OP, pogledajte ovo , pred kraj : http://wotreplays.eu/site/1938749#pr...23-stuart_i-iv I dalje mi nije jasno otkud njemu tenk. EDIT : Kad sam vidio britanca i dva njemca kak navaljuju, rekoh, gotovo je. Kadli ono, skoro preokret, al ipak ništa od toga. http://wotreplays.eu/site/1938817#sa...m4n123-tiger_p
" Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it is plugged in ? " ![]() Zadnje izmijenjeno od: m4dm4n. 08.06.2015. u 12:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9127 |
Guest
|
Mini Maus ili Micro Maus je obično naziv za Pz38H. A kod za taj Pz II J ti se dobije ako naručiš neko box izdanje WoT-a iz Rusije/Bjelorusije. Mislim da oko 100 dolara košta. Dijeli se besplatno na Tankfestu, Tiger Dayu, Gamescomu i sl. događajima na kojima WG sudjeluje u Njemačkoj i UK. |
![]() |
![]() |
#9128 |
Never Forgetti
|
Iako je bio jako frustrirajuci, uspio san napraviti 4000/3000wn8 s 60/56 WR, jako puno debilcina, jako puno sjevova neralnih situacija. Povrh svega neman chat da in svima jeben ma***. Ja s T32 osvajam brdo na prohorovci, a retard E100 i IS8 cekaju iza mene i takvih x situacija. Highlight vikenda svakako bi izdvojiio avg za JT88 3200 i WR 70%, i FCM ~3k WN8 sta mi je dosad bilo nezamislivo. Objekt416 i dalje sauga iako san uspio realtivno ok igrati... Od ostalih par CW 10tki i to je to. Kazen ultra doza frustracije, ali bar statistika nije toliko patila. BTW napokon ispunio MT-15 (uspio upast s TDovima koji su bili jaci od mene), ubio Torta i JPE100, ali nisan napravio 2k dmg jer mi je jedan pobra sut na E100. ![]()
![]() |
#9129 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kakje lijepo kad ne igras za vikend pa se nemas na kaj zivcirat ![]() Ove misije su super, evo vec vise od mjesec dana igram bez premiuma i lova stalno pada, cim sam krenuo sa trecom kampanjon pocela se vracat, i opet sam se vratio na punih 40 milja silvera (dosao bi blizu 50 da sam imao premium)
![]() |
#9130 |
Never Forgetti
|
Je li kome laga? Zgrmih router sakom ali i dalje isto. ![]()
![]() |
#9131 |
Never Forgetti
|
Danas je vikend poceo, 1800 wn8, 45% wr. Neman chat ban, pa bar mogu sve redon vridat. Fuckin retardi.
![]() |
#9132 |
Strichek Moderator
|
Ak se sutra sjetim bacim jedan replay od danas, postoje 2 retarda u mom timu, picka od t57 i debil arty za kojeg sam na krakju partije vidio da je napravio 360 dmg a meni govori da idem spotat (nakon kaj sam napravio 4500 dmg). Je da sam bio medium al smo frend i ja zeljeli dobit brothers in arms, ostala 2 artya, taman on skine jednog i to je to.
![]() |
#9136 |
Never Forgetti
|
![]() Zadnje izmijenjeno od: Drift_King. 12.06.2015. u 23:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9137 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
![]() |
#9138 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9140 |
Never Forgetti
|
G500. Jebes me ako cu ikad vise kupit Logitecha. Prvo je klik poceo jebat, i sad nakon majmuna i pinga moralo je nesto paltit. Nekidan je bila K340, sad G500. Anyway tribat cu novi mis, sad koristin MS mouse (onaj bili klasicni) pa bih molio preporuku. Sapa je oveca. ![]() EDIT: S3AL imadesh li Viber app na PCu mozda???
![]() Zadnje izmijenjeno od: Drift_King. 14.06.2015. u 22:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9141 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Iako imam G9 i fali mi jako MX518. Sljedeći miš Roccat Kone Pure Military
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9142 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
Zanimlji misonja koliko pjeva, i kakav je velicinom (ako si ga vidio / koristio)?
![]() |
![]() |
#9145 |
Never Forgetti
|
![]() Zadnje izmijenjeno od: Drift_King. 14.06.2015. u 23:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9146 |
Strichek Moderator
|
I ja sam na iskonu i nemam problema sa pingom. Od 15-40 je. Zavrsio grind t32 zbog ove akcije i kupio m103, nije los taj t32 (jedino fali pena), zna cuda dingat ali nekad nista. 62% pobjeda s njim i avr dmg 1900, nelose za osmicu ![]() Sad treba sa kinezima doc do free garaze, mrzim 121 i nakon danas ga jos vise mrzim, i to samo i iskljucivo jer dun dep ne postoji a kad pokusam snipat onda nemres nis pogodit. Malo izadje da pogodim tenk i onda skuzim da je to malo zapravo cijeli tenk i onda redovito najebem. A negdje nemres nego izac jer bi inace pol partije stajao... Ma fuj. Imam najlosiji avr dmg i wr s njim jer nemrem nosit tim sa tim govnom, nisam u 90 partija uspio ace tanker dobit, s obzirom da se radi o mediumu to je sok ![]()
![]() |
#9147 |
Guest
|
Ja se već duuuugo mislim bi li krenuo grindati Kineze. Ali onda pogledam 121. Pa pogledam 113. Pa si kažem: Čovječe jesi li ti lud? ![]() |
![]() |
![]() |
#9148 |
Strichek Moderator
|
Nemoj, iako mi je heavy 9 nelos tenk, 113 nisam zelio kupit iako mi je odavno otkljucan. A 121 sam morao jer je ipak medium ![]() Cak mi je britanski medium za koji kazu da je kakti najgori medium 10, 2 koplja bolji od kineza. Sljedeci su japanci. Na sta sam bez zadnjeg topa i riga mi se od njega ![]() Ne priznam nis osim tier 9 i 10.
![]() |
#9149 |
Guest
|
Imam 110 otprije, s njim sam vrlo zadovoljan. ![]() Ali sumnjivi su mi svi. 110 je jedini koliko-toliko poseban tenk, svi ostali su (lošije) kopije Ruskih tenkova koje već imam, a tier 10 ponajviše. IS-7, T-62 i Object 140 se doslovno seru po Kinezima. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9150 |
Strichek Moderator
|
I tako ja vozim t49 i fino spotam i lik (paradajz ofc) mi veli da mu blokiram fire i pogodi me, ja fino nazad do njega i pogodim ga nazad. Naravno da je lik totalni tard i reko da mu vidim profil, ima 26 premium tenkova, i to je bez onih malih kaj dobiješ... ![]() Nick: Z62FR ak netko želi pogledat. I kak da wg takve bana kad takvi najviše para ostave...
![]() |
|
|