|
![]() |
#3151 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Koristi li tko opciju "pozadinske podatke stavi u red čekanja". Navodno štedi bateriju, ali čini mi se da uzrokuje malo kašnjenje notifikacija dok je zaslon isključen? Što se tiče mog problema s kašnjenjem push notifikacija, situacija je puno bolja od kada su mi u bonbonu promijenili neke postavke. |
![]() |
![]() |
#3152 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Evo preko XperiFirm programa sam odabrao svoj mob, i na ovoj listi želim skinuti Kitkat za ovaj telefon, kako mogu prepoznati Kitkat firmware, jer predpostavljam da su ovdje samo najnoviji firmwarei. EDIT: http://forum.xda-developers.com/z3-c...d5833-t2906706 Našao Zadnje izmijenjeno od: kvaju. 17.06.2015. u 22:38. |
![]() |
![]() |
#3153 |
Premium
|
Zanimljivost: Z3C u VIP-u dolazi s okljucanim bootloaderom i SIM lockom, dok u T-Mobileu, naravno, nije tako. |
![]() |
![]() |
#3154 |
Guest
|
Kako je moguce da mi Z1 tvrdi da mi je tethering potrosio 1GB, a potpuno sam siguran da nije bio aktivan? |
![]() |
#3156 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
#3157 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#3159 |
Guest
|
|
![]() |
#3160 |
Guest
|
|
![]() |
#3163 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#3164 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
#3165 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Za normalan poslovni smartphone koristim blackberry q10, a ne igracke. |
|
![]() |
#3166 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2015
|
Dali netko ima problema sa popisom poziva na hrvatskom jeziku na Xperia Z3? Kada slova prebacim na Posebno veliki font onda je popis poziva skoro nevidljiv. Na svim drugim jezicima to radi normalno. Na bosanskom isto radi normalno, ali pola aplikacija prebaci na engleski, dok na srpskom pola aplikacija bude na cirilici. Cak mi je i whatsapp na cirilici. |
![]() |
![]() |
#3167 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2015
|
Xperia Z3 popis kontakata
Evo slike popisa poziva! |
![]() |
![]() |
#3168 |
Registered User
|
Još je netko pisao na ovoj temi imao je identičan problem, ali nisam upratio da je napisao riješenje . |
![]() |
![]() |
#3169 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
lol...sad htio napuniti svoju bakrenu Z3wer sa magnectorom X a kabel mrtav....uopce ne puni....probam okrenuti kabel na drugu stranu da nisam slucajno fulao i opet ne radi...i sad citam po webu da ekipa koja je krivo okrenula magnetni da su im se zbrikali mobovi....dobro da nije radio kabel ![]() ![]() edit: sad gledam malo bolje taj magnector i nemoze se okrenuti na drugu stranu, jer od dvije male rupice jedna je prosirena tako da ako se okrene suprotno ne sjeda kako treba ![]() Probao sam spojiti mob obicnim usb kablom na komp i puni i vidi ga iz prve...znaci da nema veze sa tipom USB connectivitija.....definitvno ide kabel natrag... Moram samo pogledati da li mogu od sellera preko amazaon zatraziti da mi ne vracaju pare nego da posalju drugi.....da nemoram ponovo narucivati... Zadnje izmijenjeno od: Master_Hrc. 25.06.2015. u 22:43. |
![]() |
![]() |
#3170 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3171 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ma sunce im kalajsano kinesko kojeg ni ne vide od smoga... 23.5 sam uplatio "please wait, we send. It come". Nema i nema. Danas poštar beše, reko kaj ima za mene. Veli on ima ima... i naravno raznih sranja samo ne te šajbe... Do 01.07 sam im dao fore. Onda money back. |
![]() |
![]() |
#3172 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
|
![]() |
![]() |
#3174 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pitanjce i pomoć! Imam Z1C, prvo da napišem odličan mob, a drugo zbog čestog slučajnog uključivanja i slučajnih i nepotrebnih poziva kad je mob u džepu postavio sam otključavanje moba sa uzorkom. E sad problem je što za svaki poziv moram otključavati mob. Tija bi poništiti uzorak za zaključan mob sa tim uzorkom, te da bude bez uzorka samo povlačenjem prsta po ekranu kao i prije. E pa recite mi kako ako netko zna, ne nalazim odnosno ne znam kako poništiti tu opciju zaključavanja. |
![]() |
![]() |
#3175 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Z1C uzorak
Pitanjce i pomoć! Imam Z1C, sa lollipop-om, prvo da napišem odličan mob, a drugo zbog čestog slučajnog uključivanja i slučajnih i nepotrebnih poziva kad je mob u džepu postavio sam otključavanje moba sa uzorkom. E sad problem je što za svaki poziv moram otključavati mob. Tija bi poništiti uzorak za zaključan mob sa tim uzorkom, te da bude bez uzorka samo povlačenjem prsta po ekranu kao i prije. E pa recite mi kako ako netko zna, ne nalazim odnosno ne znam kako poništiti tu opciju zaključavanja. |
![]() |
![]() |
#3176 |
Premium
|
Isključi onu opciju kada dva puta klikneš po mobu da se otključa zaslon pa onda vidi jel ti se otključava u džepu. btw. vidim taj novi Z3+ compact, sve je to uredu, samo da ne povećaju dimenzije ekrana i mobitela, da nebi uskoro "mini" i "compact" moovi bili od 5 inča ![]() |
![]() |
![]() |
#3178 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Vidim da je bilo različitih iskustava ovdje na forumu, ali kod mene sve radi savršeno. Prezadovoljan sam baterijom i mobom u cjelini. ![]() Trenutno je na njemu lollipop 5.0.2., a službeni update na lollipop 5.1.1. stiže već tijekom srpnja. |
![]() |
![]() |
|
|