|
![]() |
#3121 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
EDIT: sta se dogadja, ne znam jel do mobitela, zadnjih pola sata koga god probam nazvat dobijem line busy?!? t-com, z3c, zadnji baltic Zadnje izmijenjeno od: timmy. 15.06.2015. u 15:37. |
|
![]() |
![]() |
#3123 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
Ja sam pogasio jučer sve one pojačivače zvuka i uklanjanje šumova. Zasad nema problema.
![]() |
#3127 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
IZDAO ME SLONY!!! izgleda da mu je proximity senzor nešto-nešto... uglavnom kad odem na dijagnostiku i čim je upalim on bi trebao kao vibrirat kada je senzor uključen, tj. kada ga se stavi na ravnu površinu face side down. međutim on vibrira konstantno čim uključim test. ne moram spominjat kako ne reagira na nikakve podražaje prilikom poziva. imao tko kakva iskustva? koliko vidim neki su riješili problem sa kompletnim resetom divajsa (što mi se ne radi), a u agramu kažu da će biti minimalno 3-5 dana na inicijalnom testiranju (što mi se ne radi na kvadrat). kakvih iskustava? |
![]() |
![]() |
#3129 |
Guest
|
Na Z modelu i svojedobno HTC desire sam napravil reset te je sve bilo okej! ![]() |
![]() |
#3130 |
Moderator
|
@brko... ma nema fleš ovo-ono, sve je stock i samo me počeo zayebavati od neki dan. agram je stvarno zadnja mrtva opcija. @cdanijel... dosta ljudi vele da je to riješilo problem, samo hoće li baš sve ostati 1:1 je pitanje, krenuvši od internet bankarstva (rba) pa na dalje. |
![]() |
![]() |
#3131 |
Guest
|
RBA nece, otp je okej, zaba je okej. |
![]() |
#3133 |
Guest
|
Moras. Ne radi ti proxymity senzor. |
![]() |
#3137 |
Moderator
|
|
![]() |
![]() |
#3140 |
Guest
|
Zna li netko čime zamijeniti otpalu brtvu s poklopca USB konektora? Također, otpao mi je onaj ring oko gumba za paljenje (z1), kaj s time? |
![]() |
#3144 |
Registered User
|
Ljudi nemojte zamjeriti, haj netko neka postavi taj brkin link za fleshanje,na tapatalku sam prelistao jedno 40 stranica unatrag i nemogu naći. imam z3c, vratio bih kitkat, da vidim hoće li se riješiti problem sa ovim otključavanjem u džepu na njemu, previše me zivcira. S kojeg tutorijala da krenem, i najlakši i najbezbolniji način za to, i na sta da obratim pažnju. |
![]() |
![]() |
#3145 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() http://www.xperiablog.net/2015/03/17...and-flashtool/ Tu je postupak za stavljanje LP.....mislim da je i za KK isto.... |
|
![]() |
![]() |
#3147 |
Registered User
|
Ok, samo da priupitam prije čitanja i pripreme fleshanja koje ću raditi večeras ili sutra, nemogu pogriješiti u odabiru roma prilikom fleshanja, uredjaj koji imam je bio zaključan na T-Mobile i otkljucan neznam kojim putem, ali može svaka kartica u njega, dakle nemoram nešto posebno paziti na nešto što nema u ovom tutorijalu? |
![]() |
![]() |
#3148 |
Guest
|
Tak je bilo i meni. Nikad prije niti probao i proslo je. Prilicno je idiotproof. |
![]() |
#3149 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
I nema veze kojeg skineš, samo je bitno da je najnoviji. Ali svaki mobitel ima određene firmwareove koji su bolji. Za Z1 mi recimo hvalimo Baltic jer nema puno dreka u sebi za razliku od recimo Germany Unbranded ili CE1 koji imaju. I takve sitnice. Na Xperiji Z, Denmark 3 je bio skoro bez bloata i tako... Nemreš zeznut, samo odaberi pravi model, dakle npr C6903 ili već koji imaš. Sve drugo je idiotproof kako kaže kolega. |
|
![]() |
![]() |
#3150 |
Registered User
|
Ok hvala vam, pošto ću ja na KitKat skidam najnoviji KitKat pretpostavljam. I ako netko ima preporuku za z3c verziju firmwarea neka kaže. |
![]() |
![]() |
|
|