|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Sakriveni file zaražen AdAware.NdotNet.applicationom
Ovako, imao sam zadnjih par dana mali ''anocounter'' sa blasterom (iako su svi updatei bili instalirani....neznam kak je ušao uopće) i poslužio sam se na kraju najboljem,najpouzdanijem antivirusom,kojeg čak netrebate i updateati - format C:. Evo nakon zajebancije zvana reinstall win xp sp2 ovo je kaj je nasao NOD32. ![]() ![]() Ovaj warezp2p program sam obrisao (dao mi frend - ali ga nisam ni koristio) osim ovog filea kojeg nemogu wipeati (TuneUp2004 file recovery&destruction pa pod shredder) jer ga izgleda Windowsi skrivaju ![]() kako da ga se riješim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Kaj nitko nezna??:confused: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
the letter
Datum registracije: Sep 2005
|
nalazi se u System Volume Information direktoriju. na taj direktorij ti kao user nemas pristupa pa makar bio administrator. to sto nemas pristupa je zapravo varka jer dovoljno je dodati si full control permission i stvar radi. taj dir ima hiddent atribut pa ga normalno u exploreru ne vidis. to rjesis tako da odes u tools>folder options i pod view tab stavis show hidden files and folders ili tako nekako. ako si ovo znao od prije, zanemari. anyhow, sad si dobio pogled na sve skrivene direktorije. otvori c: disk i nadji nesretni system volume information i desni klik. digni propertiese. odi na security tab i vidjet ces da je jedini korisnik system. klikni na add i dodaj sebe (ili utipkaj username ili advanced pa find now pa izaberi iz liste svoj account). stavi si full control permission i klik na ok. sad bi trebao imati full control na taj direktorij. jednostavno udjes unutra, dosetas se do fajla i obrises ga.. kada si gotov, makni se iz permission liste da slucajno tamo ne zalutas ili ti ili neki proces kojeg si pokrenuo... hope this helps... ![]()
![]() |
#4 | |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() Iskljuci system restore pa opet ukljuci ako ti treba. Iskljucivanjem bi se trebalo pobrisati sve sto je spremljeno za recovery a u tvom slucaju su se spremili i viruscici ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
the letter
Datum registracije: Sep 2005
|
rspct costa, simple and clean solution. ja volim komplicirati stvari ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|