|
![]() |
#361 | |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Sremium
|
http://warthunder.com/en/news/2779-e...tor-special-en Konačno! Jučer je (za sad experimentalno, traje do pon) počeo Absolute simulator mode na SB serverima. Moram reći da je to moje do sada najbolje iskustvo sa GF. Dakle, nema HUDa, ikona (ni prijateljskih)..ničega...vrhunski.....oduševljen sam i nadam se da će taj mod zaživjeti za stalno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#363 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
Upravo odigrao jednu rundu i mogu reći da je odlično. Pozitivni su komentari i na službenom forumu, vjerojatno će to biti i za stalno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#364 | |
Premium
|
Citiraj:
Uglavnom, koliko je M26 odličan tenk, M46 je još bolji. Brži, startniji i ima bolju APCR granatu. Preporuka za otključati. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#365 | |
Sremium
|
Citiraj:
![]() Nego sad na liniji od švaba imam Panthera G, Jagdpanthera i Tigera 2 H svi sa expert posadama a planiram još ubost Jagdtigera iako mi se ne fajta u BR 8 sa švabama.... Od amera imam M26 i M41 ali će posada od M26 na M46 i onda još mislim uzeti novu posadu za T32.....M103 je dobio heat granate pa se nadam istom i za T32...btw imam sabotice na M41 i nisam nešto oduševljen, dobar pen ali ne rade puno jednom kad probiju oklop...tako da se ne vidim u M47 (btw ima isti oklop kao M26/46) koji se fajta sa tier 8 tenkovima... Ehh..i nadam se da će absolute simulator mod zaživjet...ja sam uživao Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 23.01.2015. u 09:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#366 | |
Premium
|
Citiraj:
Što se tiče T32 i ono što sam vidio u brbi protiv njega mislim da bi se mogao razočarati. Granata je obična APCR bez HE punjenja a punjenje je predugačko plus još je i spor. Ja sam ga researchao ali ne mislim ga koristiti. Moja linija će biti M47+M46+M26 što se tiče amerikanaca, a kasnije ću razmisliti za M103. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#367 | |
Sremium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Sremium
|
Ako i probiješ IS4 i T54 teško da te neće oneshotat često...oklop je u banani u usporedbi sa tim tenkovima...pogotovo što je prednji donji dio tenka relativno slabo oklopljen a iza toga je sva municija na podu... Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 23.01.2015. u 16:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#370 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#371 |
Sremium
|
Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 30.01.2015. u 10:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Sremium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#374 | |
Premium
|
Citiraj:
Međutim, navedeno je potpuno beskorisno i bezvrijedno protiv suparničkih tenkova, niti radi neku veliku štetu a pogotovo ne može nikoga uništiti s jednim pogotkom. Jedino što vrijedi je M82 streljivo ali to imaju i M26 i M46. Dok ne poprave HEAT, ako ikad, teško se boriti protiv Rusa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Sremium
|
Pisao sam o M47 a zapravo sam mislio na M46 ![]() Najavili su driver view i dalekozore. Samo ako ne misle ostaviti SB bez radara na mapi ne vidim smisao.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Ovo je postalo debilno, zaigrao malo avione nakon svih ovih update-a. Više nemam premium acc, solidna borba sa 5-6 killova, i doduše 4 aviona mi je nastradalo, i ostalo mi je cca 4k silver lionsa zarade. Baš su shebali oni to fino, pa ne znam kad ću uštedit ovih 900k za venoma :/ Očito nikad ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Premium
|
Da oživimo temu, uskoro nas čeka veliki update 1.47. Popis važnijih promjena: Client 12.02.2015 (1.47) (Updated) |
![]() |
![]() |
![]() |
#380 | |
Nisko letim, visoko padam
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#381 | |
Sremium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#382 | |
Premium
|
Citiraj:
Znači da je već sad promijenjen im BR i prije update-a? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#383 | |
Sremium
|
Citiraj:
Nego, ste vidjeli ovo :-))) Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 17.02.2015. u 14:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Sremium
|
Neki dan nam došao veliki 1.47 update s dosta noviteta, featuresa, tenkova... i konačno simulator mode postaje absolute simulator mode i konačno se odmičemo od WOT-a značajnije jer nema više huda i radara itd...jeee |
![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Sremium
|
update 1.49 na vidiku....3 nove mape i dosta fixeva...bit će dobar patch... LINK u međuvremenu sam naišao na susjeda ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 23.04.2015. u 00:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#386 | |
Premium
|
Citiraj:
Osobno sam bio uzeo pauzu od igranja ali sam započeo ponovo s ovim updateom, primijetio sam da su smanjili ubojitost američke M82 granate koju koriste M26, M46 i M47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#387 | |
Sremium
|
Citiraj:
Nove mape su fora posebno ona šuma....i dosta velike kad se igra RB ili SB...RB i SB bez ikona na mapi je potez stoljeća...Srezali su impact nekih uber granata..BTW, izgrindao sam Jagdtigera i T54..sad ide Panther 2, pa Is3 i IS4m i onda M47 koji je već na pola..Mausa baš i nemam želju... Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 15.05.2015. u 09:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#388 | |
Premium
|
Citiraj:
Iz nekog čudnog razloga nemam užitak igrati s ruskim tenkovima, valjda zato jer su prejaki, te nisam siguran da ću sve istražiti što se tiče ruske strane, možda jedino kad dođe T62 sa Leopard 1 i M48. Sad sam na godišnjem pa pomalo igram ali ne količinski kao prije, sad samo uživam u igri. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#389 | |
Sremium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Premium
|
Dolaze određene promjene u mathmakingu (DevBlog] Expanded Matchmaking Mechanics - Quantitative Restriction System) http://forum.warthunder.com/index.ph...3#entry4740043 također dolaze i određene promjene kod BR-a (Battle Rating Changes, 10.06.2015) https://forum.warthunder.com/index.p...nges-10062015/ |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|