Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 13.01.2015., 20:50   #361
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Citiraj:
Autor Sam Fischer Pregled postova
Ja i dalje udaram avione kad stignem (pri kraju sam lagano sa Tier V avionima sa Britancima) i nekako imam osjećaj da je svakim update-om smanjivana količina silver lionsa nakon bitaka.

Imam i premiuma account još 20 dana, i jednostavno sam slab s parama, nikako uštedit 780k sa Canberru sa topovima

Prije sam uvijek "piz*io" jer se sporo researchalo, ali sam uvijek imao para (drugim riječima nisam mogao potrošit koliko se sporo istraživalo).

Sad mi se čini obrnuto, Canberru sam brzo istražio, a para nigdje.

Bem ih
Još vi s avionima super i zarađujete...ekonomija je kod tenkova užas živi
Tvrdi je offline   Reply With Quote
Staro 16.01.2015., 09:10   #362
Tvrdi
Sremium
Moj komp

http://warthunder.com/en/news/2779-e...tor-special-en

Konačno! Jučer je (za sad experimentalno, traje do pon) počeo Absolute simulator mode na SB serverima. Moram reći da je to moje do sada najbolje iskustvo sa GF. Dakle, nema HUDa, ikona (ni prijateljskih)..ničega...vrhunski.....oduševljen sam i nadam se da će taj mod zaživjeti za stalno...
Staro 16.01.2015., 10:09   #363
iprodano
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2009
Citiraj:
Autor gnujko Pregled postova

Konačno! Jučer je (za sad experimentalno, traje do pon) počeo Absolute simulator mode na SB serverima. Moram reći da je to moje do sada najbolje iskustvo sa GF. Dakle, nema HUDa, ikona (ni prijateljskih)..ničega...vrhunski.....oduševljen sam i nadam se da će taj mod zaživjeti za stalno...
Hvala na informaciji, uopće nisam primijetio navedeno.

Upravo odigrao jednu rundu i mogu reći da je odlično. Pozitivni su komentari i na službenom forumu, vjerojatno će to biti i za stalno.
iprodano je offline   Reply With Quote
Staro 22.01.2015., 21:48   #364
iprodano
Premium
Moj komp

Citiraj:
Evo sad sam malo duže igrao sa Pershingom i mogu reći da je sada moj najdraži tenk. Odličan 90mm top (hrpa explozivnog punjenja u granati - APCBC M82), solidna brzina tenka (kao i nazad) ali sporije ubrzanje u oba smjera. Oklop slabiji od većine tenkova kod konkurencije u tom BR-u...solidna brzina kupole...municija mu je na dnu tenka što je bolje rješenje nego kod većine švaba u tom BR-u (sastrane). Također 2 respawna u SB. Mislim da je bolji izbor od M46 Pattona jer je to u biti isti tenk samo Patton ima onaj drugi, jači apcr (M332) i nešto bolji motor...a ipak je veći BR. M47 sa sabot granatama je već druga priča ali ima isti prosječni oklop a fajta se u tieru 5. Otklon topa (kut ciljanja) na Pattonu je bolji nego kod Pershinga.
Igrao sam i M41 Walker Bulldoga i ne leži mi baš taj tenk (iako još nisam otključao sabotice pa nemrem dati konačnu ocjenu)...jako je brz i okretan ali oklop je banana. Malo neopreza i oneshotaju te ko majmuna. Imao sam dobrih partija ako uspijem flenkat ili doći iza leđa ali rijetko preživim fajt. Za sada ne vidim svrhu scout tenkova dok imamo radare na minimapi i autospoting.
Pershing ima šmajser pa dobro dođe za avione ako se igra AB....Uz ova dva mislim još kupiti M47...
Otključao sam M46, ono što je najvažnije je da se bori s istim protivnicima kao i M26, unatoč većem BR, što je odlično.

Uglavnom, koliko je M26 odličan tenk, M46 je još bolji. Brži, startniji i ima bolju APCR granatu.

Preporuka za otključati.
Staro 23.01.2015., 09:18   #365
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Autor iprodano Pregled postova
Otključao sam M46, ono što je najvažnije je da se bori s istim protivnicima kao i M26, unatoč većem BR, što je odlično.

Uglavnom, koliko je M26 odličan tenk, M46 je još bolji. Brži, startniji i ima bolju APCR granatu.

Preporuka za otključati.
Pa da, BR 6.3 i BR 6.7 su u istim bitkama. Ja skoro otključavam T32 i onda moram skupiti siću od 690 hiljada srebrnjaka da kupim tu svinju pa mogu na istraživanje Pattona
Nego sad na liniji od švaba imam Panthera G, Jagdpanthera i Tigera 2 H svi sa expert posadama a planiram još ubost Jagdtigera iako mi se ne fajta u BR 8 sa švabama....
Od amera imam M26 i M41 ali će posada od M26 na M46 i onda još mislim uzeti novu posadu za T32.....M103 je dobio heat granate pa se nadam istom i za T32...btw imam sabotice na M41 i nisam nešto oduševljen, dobar pen ali ne rade puno jednom kad probiju oklop...tako da se ne vidim u M47 (btw ima isti oklop kao M26/46) koji se fajta sa tier 8 tenkovima...
Ehh..i nadam se da će absolute simulator mod zaživjet...ja sam uživao

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 23.01.2015. u 09:23.
Staro 23.01.2015., 13:49   #366
iprodano
Premium
Moj komp

Citiraj:
Pa da, BR 6.3 i BR 6.7 su u istim bitkama. Ja skoro otključavam T32 i onda moram skupiti siću od 690 hiljada srebrnjaka da kupim tu svinju pa mogu na istraživanje Pattona
Nego sad na liniji od švaba imam Panthera G, Jagdpanthera i Tigera 2 H svi sa expert posadama a planiram još ubost Jagdtigera iako mi se ne fajta u BR 8 sa švabama....
Od amera imam M26 i M41 ali će posada od M26 na M46 i onda još mislim uzeti novu posadu za T32.....M103 je dobio heat granate pa se nadam istom i za T32...btw imam sabotice na M41 i nisam nešto oduševljen, dobar pen ali ne rade puno jednom kad probiju oklop...tako da se ne vidim u M47 (btw ima isti oklop kao M26/46) koji se fajta sa tier 8 tenkovima...
Ehh..i nadam se da će absolute simulator mod zaživjet...ja sam uživao
Za sada expert posadu imam samo na Panther 2, najvjerojatnije ću staviti i na M47.

Što se tiče T32 i ono što sam vidio u brbi protiv njega mislim da bi se mogao razočarati. Granata je obična APCR bez HE punjenja a punjenje je predugačko plus još je i spor. Ja sam ga researchao ali ne mislim ga koristiti. Moja linija će biti M47+M46+M26 što se tiče amerikanaca, a kasnije ću razmisliti za M103.
Staro 23.01.2015., 14:06   #367
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Za sada expert posadu imam samo na Panther 2, najvjerojatnije ću staviti i na M47.

Što se tiče T32 i ono što sam vidio u brbi protiv njega mislim da bi se mogao razočarati. Granata je obična APCR bez HE punjenja a punjenje je predugačko plus još je i spor. Ja sam ga researchao ali ne mislim ga koristiti. Moja linija će biti M47+M46+M26 što se tiče amerikanaca, a kasnije ću razmisliti za M103.
m26 pored M46 nema smisla..isti BR...M47? Kako se on nosi sa bolje oklipljenim br 8 tenkovima?
Staro 23.01.2015., 14:44   #368
iprodano
Premium
Moj komp

Citiraj:
m26 pored M46 nema smisla..isti BR...M47? Kako se on nosi sa bolje oklipljenim br 8 tenkovima?
M47 sad researcham, u početku dok se ne budu sve granate otključale za njega biti će teško, onda će valjda biti u stanju boriti se s rusima.
Staro 23.01.2015., 15:29   #369
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
M47 sad researcham, u početku dok se ne budu sve granate otključale za njega biti će teško, onda će valjda biti u stanju boriti se s rusima.
Ako i probiješ IS4 i T54 teško da te neće oneshotat često...oklop je u banani u usporedbi sa tim tenkovima...pogotovo što je prednji donji dio tenka relativno slabo oklopljen a iza toga je sva municija na podu...

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 23.01.2015. u 16:33.
Staro 26.01.2015., 19:41   #370
iprodano
Premium
Moj komp

Citiraj:

Ponovo su stavili absolute simulator na 4 dana.
Staro 27.01.2015., 09:30   #371
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Ponovo su stavili absolute simulator na 4 dana.
Bila je i jedna misija "On the streets of Berlin" ili tak nekak sa tier IV tenkovima....

Uglavnom, konačno sam iskrcao 690000 srebrnjaka za T32 i sad čekam da mi se otkjuča M46.....

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 30.01.2015. u 10:47.
Staro 29.01.2015., 18:12   #372
iprodano
Premium
Moj komp

Citiraj:
Bila je i jedna misija "On the streets of Berlin" ili tak nekak sa tier IV tenkovima....

Uglavnom, konačno sam iskrcao 690000 srebrnjaka za T32 i sad čekam da mi se otkjuča M47.....
Kakvi su dojmovi sa T32?
Staro 30.01.2015., 10:46   #373
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Kakvi su dojmovi sa T32?
Trom ali ne i spor, dobar top, samo jedna AP granata koja solidno radi posao...hull down ti frontalno nitko nemre ništa jer je kupola napred debela ko prase. Ali ako moram birati M26 mi je puno bolji izbor. Sad ide research M46ce.
Staro 02.02.2015., 16:14   #374
iprodano
Premium
Moj komp

Citiraj:
Da podijelim dojmove o M47. U odnosu na M46 je skoro identičan, a ono što čini najveću razliku je HEAT streljivo.

Međutim, navedeno je potpuno beskorisno i bezvrijedno protiv suparničkih tenkova, niti radi neku veliku štetu a pogotovo ne može nikoga uništiti s jednim pogotkom.

Jedino što vrijedi je M82 streljivo ali to imaju i M26 i M46. Dok ne poprave HEAT, ako ikad, teško se boriti protiv Rusa.
Staro 03.02.2015., 09:15   #375
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Pisao sam o M47 a zapravo sam mislio na M46 kojeg sad researcham. M47 neću ni igrat, pa to je isti tenk. I M46 nije puno bolji od M26...malo bolji engine i koja granatica više ali ionak je M82 najbolja u igri. Ni heat ni sabotice nisu nešto. Odustao sam od T32 pa to je govno samo takvo. em je BR7 tenk pa se fajtam s IS4 i T54 em nema M82 granatu pa taj njegov 90mm top nije nešto...oklop napred na kupoli super ali ostalo nije nešto....a dosta je tromiji od M26/M46...vratio sam tu posadu na Bulldoga, bar mi je veća zabava. Od švaba i dalje imam Tigera 2 H, Jagdpanthera i Panthera G a mislim još kupiti Panthera 2 i Jagdtigera. Ruse iz principa ne igram.
Najavili su driver view i dalekozore. Samo ako ne misle ostaviti SB bez radara na mapi ne vidim smisao....
Staro 07.02.2015., 19:09   #376
Sam Fischer
Džabe si krečio!
Moj komp

Sam Fischer's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Ovo je postalo debilno, zaigrao malo avione nakon svih ovih update-a. Više nemam premium acc, solidna borba sa 5-6 killova, i doduše 4 aviona mi je nastradalo, i ostalo mi je cca 4k silver lionsa zarade. Baš su shebali oni to fino, pa ne znam kad ću uštedit ovih 900k za venoma :/

Očito nikad
Sam Fischer je offline   Reply With Quote
Staro 16.02.2015., 18:31   #377
iprodano
Premium
Moj komp

Da oživimo temu, uskoro nas čeka veliki update 1.47.

Popis važnijih promjena:

Client 12.02.2015 (1.47) (Updated)
Staro 16.02.2015., 20:04   #378
Zvonimir_s
Premium
Moj komp

Zvonimir_s's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Jel su tenkovi u zatvorenij beta fazi ili moze igrati tko zeli?
Zvonimir_s je offline   Reply With Quote
Staro 16.02.2015., 21:11   #379
iprodano
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor Zvonimir_s Pregled postova
Jel su tenkovi u zatvorenij beta fazi ili moze igrati tko zeli?
Tenkovi se slobodno mogu igrati.
Staro 16.02.2015., 23:18   #380
Beetlejuice
Nisko letim, visoko padam
Moj komp

Beetlejuice's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:

Popis važnijih promjena:

B29

Beetlejuice je offline   Reply With Quote
Staro 17.02.2015., 10:17   #381
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:

Popis važnijih promjena:

Da, dolazi puno dobrih stvari ali su sad bacili M26 u br 6.7 a M46 u br7 što znači da se fajta sa br 8 tenkovima...užas. Workaround koji sam skužio (nekad i ne pali) je da si izaberem prvo M26 pa onda idem u fajt s njim pa se prije misije prebacim na M46...I sad taj Maus ww2 krmak bi se trebao fajtat sa hladnoratovskim T54, a još potonji dobija apcr granate kao i IS4....
Staro 17.02.2015., 10:49   #382
iprodano
Premium
Moj komp

Citiraj:
Da, dolazi puno dobrih stvari ali su sad bacili M26 u br 6.7 a M46 u br7 što znači da se fajta sa br 8 tenkovima...užas. Workaround koji sam skužio (nekad i ne pali) je da si izaberem prvo M26 pa onda idem u fajt s njim pa se prije misije prebacim na M46...I sad taj Maus ww2 krmak bi se trebao fajtat sa hladnoratovskim T54, a još potonji dobija apcr granate kao i IS4....
Iskreno, nisam to primijetio za M26 i M46, igram Ruse trenutno.

Znači da je već sad promijenjen im BR i prije update-a?
Staro 17.02.2015., 12:09   #383
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Iskreno, nisam to primijetio za M26 i M46, igram Ruse trenutno.

Znači da je već sad promijenjen im BR i prije update-a?
Da.

Nego, ste vidjeli ovo :-)))

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 17.02.2015. u 14:37.
Staro 27.02.2015., 14:36   #384
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Neki dan nam došao veliki 1.47 update s dosta noviteta, featuresa, tenkova...
i konačno simulator mode postaje absolute simulator mode i konačno se odmičemo od WOT-a značajnije jer nema više huda i radara itd...jeee
Staro 23.04.2015., 00:27   #385
Tvrdi
Sremium
Moj komp

update 1.49 na vidiku....3 nove mape i dosta fixeva...bit će dobar patch...

LINK

u međuvremenu sam naišao na susjeda

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 23.04.2015. u 00:33.
Staro 14.05.2015., 17:29   #386
iprodano
Premium
Moj komp

Citiraj:
update 1.49 na vidiku....3 nove mape i dosta fixeva...bit će dobar patch...

LINK
Kakvi su ti dojmovi novog patcha?

Osobno sam bio uzeo pauzu od igranja ali sam započeo ponovo s ovim updateom, primijetio sam da su smanjili ubojitost američke M82 granate koju koriste M26, M46 i M47.
Staro 15.05.2015., 09:23   #387
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Kakvi su ti dojmovi novog patcha?

Osobno sam bio uzeo pauzu od igranja ali sam započeo ponovo s ovim updateom, primijetio sam da su smanjili ubojitost američke M82 granate koju koriste M26, M46 i M47.
Dojmovi su ok. Ne igram ove nove us TD-ove jel grindam Panthera 2 koji je sad 6.7 br hehe
Nove mape su fora posebno ona šuma....i dosta velike kad se igra RB ili SB...RB i SB bez ikona na mapi je potez stoljeća...Srezali su impact nekih uber granata..BTW, izgrindao sam Jagdtigera i T54..sad ide Panther 2, pa Is3 i IS4m i onda M47 koji je već na pola..Mausa baš i nemam želju...

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 15.05.2015. u 09:30.
Staro 15.05.2015., 10:47   #388
iprodano
Premium
Moj komp

Citiraj:
Dojmovi su ok. Ne igram ove nove us TD-ove jel grindam Panthera 2 koji je sad 6.7 br hehe
Nove mape su fora posebno ona šuma....i dosta velike kad se igra RB ili SB...RB i SB bez ikona na mapi je potez stoljeća...Srezali su impact nekih uber granata..BTW, izgrindao sam Jagdtigera i T54..sad ide Panther 2, pa Is3 i IS4m i onda M47 koji je već na pola..Mausa baš i nemam želju...
Ja sam sve izgrindao što se tiče Nijemaca i Amera, od Rusa sam stao kog T54-1951 (IS3 i IS4 nisam ni krenuo). Tu sam prestao igrati prije otprilike 2 mjeseca jer me je gripa pokosila te sam jednostavno kasnije uzeo odmor od igre, previše vremena mi je uzimala.

Iz nekog čudnog razloga nemam užitak igrati s ruskim tenkovima, valjda zato jer su prejaki, te nisam siguran da ću sve istražiti što se tiče ruske strane, možda jedino kad dođe T62 sa Leopard 1 i M48.

Sad sam na godišnjem pa pomalo igram ali ne količinski kao prije, sad samo uživam u igri.
Staro 15.05.2015., 14:17   #389
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Ja sam sve izgrindao što se tiče Nijemaca i Amera, od Rusa sam stao kog T54-1951 (IS3 i IS4 nisam ni krenuo). Tu sam prestao igrati prije otprilike 2 mjeseca jer me je gripa pokosila te sam jednostavno kasnije uzeo odmor od igre, previše vremena mi je uzimala.

Iz nekog čudnog razloga nemam užitak igrati s ruskim tenkovima, valjda zato jer su prejaki, te nisam siguran da ću sve istražiti što se tiče ruske strane, možda jedino kad dođe T62 sa Leopard 1 i M48.

Sad sam na godišnjem pa pomalo igram ali ne količinski kao prije, sad samo uživam u igri.
Igra je najveći gušt u RB. Kad zgrindam sve igram samo RB i baj baj premium account. BTW, neki dan je bila akcija, za 14 dolara 3 mjeseca premiuma....
Staro 11.06.2015., 12:39   #390
iprodano
Premium
Moj komp

Dolaze određene promjene u mathmakingu (DevBlog] Expanded Matchmaking Mechanics - Quantitative Restriction System)

http://forum.warthunder.com/index.ph...3#entry4740043

također dolaze i određene promjene kod BR-a (Battle Rating Changes, 10.06.2015)

https://forum.warthunder.com/index.p...nges-10062015/
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno