|
![]() |
#601 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Prouči gore linkove...Nakon godinu dana il plaćaš il se vraćaš natrag na stari OS. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#602 | ||||
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 20.05.2015. u 12:36. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#604 | |||||
Premium
|
Izvor? Jer što je onda ovo: Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
https://twitter.com/briguy943/status/597940240720990208 A što znači da Windows 10 kao USLUGA će uvijek imati free upgrade-i i sve. Office 365 ti radi na istom principu. O obnavljanju licence nema informacija pa u to neću ulaziti. Citiraj:
http://blogs.windows.com/bloggingwin...nd-windows-10/ Pirati neće moći imati free upgrade kao što se šuškalo na početku I zadnje: Citiraj:
E sad...može biti po tvome može biti po mome al u konačnici ćemo vidjeti kad W10 izađe. Ako će licencirat kao servis - tipa Office 365 imat ćeš free điđe i sve nove verzije ali ćeš morat obnavljat licencu svake godine. Ako će nuditi i Retail (neznam ni dal 8-ica postoji kao Retail, kod nas sam viđao samo OEM i ovo) - kad kupiš novi komp opet moraš kupit licencu novu. Pitanje je tu i cijene svih tih verzija...vidjet ćemo što će smisliti na kraju i kako će sve izgledati, ove sve rasprave su do onda samo nagađanja. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#605 |
Premium
|
pa linko sam ti gore, al evo jos jednom: http://windows.microsoft.com/en-us/windows-10/about Windows kao usluga (as service) ne znaci da ce se placat godisnja/mjesecna pretplata. To je Gabriel Aul na Twitteru i napiso ("There is no ongoing charge"). Nego, jednom kad kupis Windows 10 imas ih dok ti ne krepa uredjaj (for the lifetime of the device). Isto tako ces negdje nac natpise kako su Windowsi 10: "zadnji Windowsi koje ce izdat". To znaci da u buducnosti nece bit Windowsa 11, 12, ..., nego ce konstantno nadograđivat Windowse 10 i svaki ce korisnik uvijek imat najnoviju verziju Windowsa, besplatno (Once you're on Windows 10 we'll keep you up to date.). Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 20.05.2015. u 14:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#606 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Moja je pretpostavka da će jednog dana ipak izaći W11, 12,... Marketinški gledano, 'nove' brojke se ipak bolje prodaju - mnogi bi radije imali W12 od W10 SPxyz.
![]() |
#607 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Office 365, Adobe CC, Autodesk 360 vec godinama postoje "as service". Nadogradnje/nove verzije izlaze, ime ostaje isto. Eventualno ce bit Windows 10 Update 1, 2, ... cisto da se zna na kojem si buildu. Al to su sad spekulacije ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#609 |
Outer Space
Datum registracije: Jul 2007
|
Ja sam kupio Retail verziju u MSAN-u. Konkretno ovu. Sve sto me zanima da li cu dobiti retail cd kljuc windowsa 10. Da sam htio OEM,onda bi kupio OEM.Pa nisam pao s kruske da se upustam u igre rijeci s microsoftom. OEM je uvijek bio OEM,i kad su rekli da nije to sto mislimo,pa su to promjenili u verziji windowsa 8.1,a u verziji 8 su se malo šalili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#610 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
uvijek ove ikone sjebu, gle ih sad http://i.imgur.com/Q5DGOjQ.jpg
![]() |
#612 |
Banned
Datum registracije: Nov 2014
|
Ovo je glupost iz MSa. Kako ce znati? Piratske kopije su aktivirane "legalnim" RTM kljucevima i MS tu ne moze nista. Nakon izlaska Win10 piratima ce trebati otprilike tri dana da pretvore te iste win10 u "legalne". MS jednostavno nije u stanju napraviti DRM koji je neprobojan. Ja sam siguran da ce po izlasku +sedam dana vec postojati neki KMS aktivator tako da ove suplje objave iz MSa su smijurija. Umjesto da se posvete boljoj zastiti oni seruckaju pokusavajuci zastrasiti pucanstvo. Ponekad se cini da MS zapravo nema nekih problema zbog vlastitog piratiziranog softwarea. |
![]() |
![]() |
![]() |
#613 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Svaki priprosti overklouker sa tri dana programerskog iskustva moze napraviti "neprobojni DRM". No... Citiraj:
Imas hrpetine BA studija (i real life primjera) gdje je upravo to metoda reacha trzista - a jedna od njih je upravo Microsoftova metoda.
![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#616 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Danas je prilično lagano naći key za Windowse - bilo preko MSDN-a, DreamSparka, učenici i studenti imaju pravo na besplatne licence (i Office), rabljeni retail keyevi za Win7 i Win8 nisu više toliko skupi... Ne vidim razlog zašto bi netko uopće imao piratske Windowse. Pogotovo ako kupuje konfiguraciju od nekoliko tisuća kuna i/ili ako kupuje prijenosnik koji će za 200-300kn veću cijenu imati originalne Windowse koji neće imati razno razne aktivatore i krekove, imati će službenu podršku i updejtove ohoho godina. Štoviše, vlasnici Windowsa 7 od njegovog početka (2009.) dobit će free nadogradnju na Windows 10 koji će biti stalno updejtan (godinama nakon toga). Kada se uzme u obzir da je jedna licenca valjana i da je OS održavan godinama, ako ne i desetljećima onda velika većina izlika pada u vodu.
![]() |
#617 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Dok pirate velicas kao heroje interneta, koji se smiju u lice Microsofta, sposobnima razbit svaku zastitu u roku 3 do 7 dana. Imas licenciran SW, ali znas da MS ne moze nista jer su ilegalne kopije aktivirane legalnim kljucem... za nekog ko koristi originalne Win7, otkad su izisli, jako dobro poznajes materiju piratstva... gr8 work haxor, FTW ![]() Ne, nego se promocija piratstva kosi sa 1. pravilom ovog foruma. /EOD Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 01.06.2015. u 21:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
A ti si neki zastitnik MS-a, svetac neki, jel? ![]() To sto netko razumije kako nesto funkcionira to ga ne cini kriminalcem, ili sto vec. npr. ti razumijes kako se odvija prevara sa kreditnim karticama i to te odmah cini lopinom, jel? na taj nacin ti razmisljas ![]() Bubba, koji zna napisati najobicniji exe file, a koji radi isto sto i crypto virus, je isto lopina, 133t haxx00r, jel? ![]() Smiri strasti druze i ne dizi se odmah na straznje noge ![]() Sorry Bubba, nije mi bila namjera uvlaciti te u ovo, ali neki ljudi zbilja pretjeruju u glupostima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#619 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2014
|
Citiraj:
A stvari popit navedenih su poznate bilo kome ko iole prati scenu. Cuks, Vjerojatno lik jos nije popio kavu pa sipa gluposti. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#620 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Digao danas 10122 i preporodio se. Moj stari acer5335 travel mate leti ko u mladim danima. I spartan (edge) proradio ( ne ruši se ) i dosta je brz, iako više volim firefox. Svi programi koje imam rade normalno. Ažuriranje ide preko automatic update (fast ring) i prolazi bez problema.
![]() |
#622 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Radi stabilno, izgleda bolje, ima nekih bugova koji su blesavi (drag and drop Tileova u Startu nekad ne radi, word wrap u notepadu se zna zblesirati) ali sve ostalo je OK. Naravno, imajte na umu da je i dalje to nedovršeni proizvod, 10125 pogotovo jer nije namjenjen za van. I leakao je 10125, i x64 i x86.
Radi stabilno, izgleda bolje, ima nekih bugova koji su blesavi (drag and drop Tileova u Startu nekad ne radi, word wrap u notepadu se zna zblesirati) ali sve ostalo je OK. Naravno, imajte na umu da je i dalje to nedovršeni proizvod, 10125 pogotovo jer nije namjenjen za van.
![]() |
#629 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#630 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|