|
![]() |
#32731 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
A koliko sumpora popijete s vinom, to niste uračunali, jel? ![]() Inače, malo mi na jetra ide to forsiranje hidratiziranja i konstantnog pijenja vode. Svi okolo hodaju s flašicama, pijuckaju i to je kao must. Moja žena u svakoj od svojih torbica ima flašicu i opet zaboravi popit pa lifra vodu sim tam ![]() Ja ujutro popijem kavu i nakon kave obavezno popijem čašu dvije vode. Drugo kad pijem tekućinu je nakon obroka ili nakon nekog treninga/sportske aktivnosti. Ne računam naravno piće s ekipom, fešte i slično ![]() Jučer lazanje, a danas bu nekaj sa šampinjonima (vjerojatno rižoto), friški čekaju u fridžu ![]()
![]() |
#32732 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
meni na živce ide kupovanje flaširane vode... to je fakat porez na apsolutnu budalaštinu. mislim oke ja recimo kupujem vodu kad sam na moru jer tamo voda ima okus čistog i 100% organskog, gluten-free užasa... ali ne znam koji točno bi me đavo natjero da uzmem karton pol litarskih voda uz koliko-toliko zdravu pamet i funkcionalnim očima prije onih buksi od 5-6-7l. prije koju godinu sam uzeo onaj aparat za vodu i spara i konstantno fina, te hladna izvorska voda na idealnoj poziciji u kući. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32733 |
Premium
|
Ma apsolutno. Naša voda iz pipe je ionako među boljima u svijetu. Flaširanu vodu ću kupit samo ako se nađem negdje žedan a da baš ništa drugo pitkog niej dostupno ![]() Ja sam doduše prije deset godina kupio sam onaj filter za vodu od Nobela, s mineralizatorom. Navodno bi trebao riješit vodu kamenca i teških metala, a zadržat minerale. Ne znam koliko je toga istina, neke značajnije promjene od tada nisam zapazio. I da me se sad pita, sigurno ga ne bi kupio ![]() ![]()
![]() |
#32734 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32735 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Je, to je zaista bila akcija... ![]() ![]() http://www.forum.hr/showpost.php?p=5...&postcount=447 Tko pametan uopće ulazi u Pivčev dućan?
![]() |
#32736 |
Premium
|
I mislio sam si da ima neka kvaka ![]() Inače je to uobičajena praksa za sve veće centre, a evo nažalost i brojne mesnice pribjegavaju tome.
![]() |
#32738 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Ja sam svježe uzeo i vidlo se da je svježi. Zapakirani ne bi uzeo nikad. Čak i da je taj zapakiran pa ga otpakirali vidla bi se razlika tak da me ne dira slika ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32742 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Analiza vode iz osječkog vodovoda, 19.11.2014.: http://www.vodovod.com/wp-content/up...%BEupanije.pdf Vidi zaključak i onda vrijednosti pod brojem 39. U EU se vodovod zatvara za vrijednosti iznad 10, a kod nas je " nešto malo više". |
![]() |
![]() |
![]() |
#32743 |
Premium
|
Gadno ![]() Mislim da se ne zatvaraju za iznad 10 nego iznad 30, a preporuka je da bude ispod 10. Kaj nije da su uredjaji za odvajanje arsena jednostavni i da bi ih trebala imati sva vodocrpilista? Pogtovo u slavoniji gdje u zemlji ima vise arsena nego u ostatku RH. Cini mi se kao propust vodovoda. Nista cudno, kazu da se kod nas u vodovodnom sustavu gubi 40-50% pitke vode ![]()
![]() |
#32747 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Znam covjeka koji je prije nekoliko godina davao na analizu i bilo je besplatno pa mislim da je jos uvijek besplatno ako dajes u zavod za javno zdravstvo, a znam da se moze davat negdje za po 300-tinjak kuna, ali neznam gdje to |
![]() |
![]() |
![]() |
#32749 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#32751 |
Premium
|
Uzeo danas u zumbercanki napacane janjetine narezine i pripremljene za rostilj. Dosao sam drugim poslom tamo, ali ovome nisam mogao odolit. Bacio danas dva komada na rostilj tavu, izvrsno ispalo ![]() janjetina mrak, fina i dobro marinirana . Mada sam siguran da janje nije paga vidlo ![]() ![]()
![]() |
#32752 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
http://www.stampar.hr/hr/ispitivanje-voda |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32753 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2012
|
Citiraj:
Opće je poznato da se Paška i ine otočke i dalmatinske janjce bere u ovo doba godine po Slavoniji. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32755 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Kako je danas bilo kišovito a tko će roštiljati po kiši ili na balkonu pa da se susjedi opet ne bune naručio sam ćevape. Tako tko god je iz Rijeke preporučujem mu ćevape iz "Galilea". http://www.fastfood-galileo.com/cjenik/ Ćevapi su super, sočni, veliki, ukusni. Dolaze za nekih 30-40min (makar meni koji nisam baš u centru). Probao sam prije one iz Velog Vrha/Punog pjata koji su mi došli skuhani i iz još par radnji no ovi iz Galilea su dobri. Pomfri im je čudan, kao da su ga osobno rezali no isto je ukusan. Nisam probao pizze no one im se čine skupe. Tako da mi Pizza express (s tunom im je dobra i jeftina) uz Galileo ostaju kao naj izbor.
![]() |
#32756 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2013
|
Zanimljiv sadržaj kutije,samo računaj da je scorpion u sosu razvodnjen naspram čistog mljevenog,ja ga mislim naručit samo me muči s čim ga dozirat da ne krepam,možda vrhom čačkalice ![]() Mada sam mišljenja da je sve ljuće od habanera neupotrebljivo,a i on sam je perverzno ljut,zagrabiš ga žličicom i možeš je uredno bacit da netko nedužan poslije ne nastrada ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32757 | |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Citiraj:
Doziram doslovno 3 kapi sve vise je previse na jednu porciju ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32758 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Uj, zakon ![]() Ja sam ubacio jedan cijeli trinidad u 6L graha (vuce na meksicki stil vise nego klasicni) i imam dvije stvari za rec: JEBENO LJUTO I JEBENO ODVRATNO. To je nesto najljuce kaj sam ikad jeo, al i to bi se prezivjelo, ali okus je uzas, kao da plastiku jedes, totalno preuzeo okus, jedino se osjeti ljutina i plastika. Jolokija je za razliku od ovog jako fina i malo manje ljuta. Bas me zanima kakav je okus u tom kaj si dobio. @tomek85 Nemoj trinidad, ak su svi takvi ko ovaj kaj sam probao onda ti mogu rec da ce unistit okus u kaj god da ga ubacis ![]() Radje bhut jolokiju od ovog.
![]() |
#32759 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2013
|
Ma i bhut jolokia je perverzija,samo za usporedbu ona je otprilike duplo manje ljuta od scorpiona,a habanero je pak duplo slabiji od nje,a ubitačan je,ja se sad trenutno davim s kajmanskim paprom koji je 20 puta slabiji od jolokije,a kad ga pošteno nasipaš daleko od toga da nije ljut,većina ljudi nije ni svjesna jačine tih papričica. Treba bit oprezan s tim jer u protivnom idući dan na wc-u pjevaš borbene ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32760 |
Premium
|
Trinidad Scorpion je mnogo ljut, no i meni je jolokia boljeg okusa. No od tih super ljutih ipak bi izdvojio 7 pot. Ljuti kao scorpion ali boljeg okusa. Kad smo kod toga, ovih dana mi stize Carolina Reaper ![]()
![]() |
|
|