|
![]() |
#4921 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Osobno bi radije s prozirnim samo zbog tih mikro nožica koje ne vidim ovdje. Meni jako puno znače. Ali ako ti je ovaj bolji, go for it |
![]() |
![]() |
#4922 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Editirao sam post ![]() Uzeo sam taj sa prozirnim leđima. 19 EUR skupa sa tempered glass. Nemre bit loš deal da hebe rak raka ![]() BTW, baterija na S5 odlična. još cca 40% nakon jučerašnjeg punjenja ujutro. Bit će SS-ovi kad dođe na 1% ![]() |
![]() |
![]() |
#4925 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Bas uzeo jucer Ringke Fusion od ovog istog Talijana ![]() |
![]() |
![]() |
#4926 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Sljedece što bi trebalo unaprijedit je baterija, ostalo je itak na nivou da je neki upgrade nebitan i praktički neprimjetan. Oćeš od performansi do kamere, nek malo ubuce flagship kategoriju nitko se nece ljutit ak nije mob svaki dan na punjacu. |
![]() |
![]() |
#4929 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() No, da odg. - ako ne downgradeaš i flashaš preko odina, ne okida knox. Ovo - http://www.sammobile.com/firmwares/d...FVIR1ANJ1_VIR/ ti je zadnji kitkat fw koliko znam. No jedino nisam ziher u taj 'vir', jel to virgin ili što, budući da je btu (oxa) unbranded.
![]() |
#4930 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Ne znam, dosta me ljudi upozorilo da bolje da ne upgradeam na LP, da su se oni zajebali. S obzirom da nemam nekih zamjerki na KK, ne vidim zašto bih riskirao upgrade. Samo mi smeta Tcomovo smeće, odnosno brandirani OS. |
![]() |
![]() |
#4931 |
Antimićanin
|
Od petka fakat tlačim taj siroti mob. Slikam, snimam, zovem, zovu mene, SMS, MMS, Tapatalk, Firefox... Fluidan i gladak, odlična baterija, nema camera deamona, contacts i phone i gallery se otvaraju brzo kao i na G2... Softver je zadnji lollipop BOD3 VIP. Tako sam ga dobio factory resetanog i nisam flešao. Mob leti. Jedino što tuckam po staklu (DT2W) i guram prst u LED flash odozada (G2 tamo ima gumbe). ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4932 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Nisam imao mob na KK-u, ali meni odlično radi na BOD3. Imao sam gore BNL9 koji je imao lag u task switcheru i baterija je bila nešto lošija u odnosu na trenutni BOD3.
#4933 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Ma BNL9 je katastrofalno los rom, tko god ima priliko BOD3 FTW ![]() Meni je na note3 lolipop radio duplo bolje nego KK, za s5 ti neznam reci imama ga tek 5 dana. A ti ako bas zelis KK onda stavi zadnji dostupni nebrandirani rom i napravi factory reset.
#4935 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Kod S5 mi fali ta jos jedna giga rama jel se ove 2 gige brzo napune, i fali mi bolja baterija koja je kod n3 isla preko 2 dana bez problema. Kod s5 je kamera miljama bolja i mobitel je u ruci lijepsi i laksi za rukovanje. Mali plus ipak ide za s5 jer je relativno manji pa je prakticniji za koristenje, da ima jos gigu rama bio bi savrsen.
#4936 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2014
|
Citiraj:
![]() |
#4937 |
Bazinga
|
Ja ga imam nekih mjesec dana i da budem iskren, uopće nisam detaljno isprobao kameru (fotkanje i snimanje). Okinuo sam par fotki i vidim da je kamera odlična. Odlična je u odnosu na prethodne uređaje koje sam imao, Z1 i S4. Što se tiče RAM-a, uopće nisam pogledao iskorištenost. Bitno mi je da radi sve kako treba.
#4938 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
#4939 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Da, kamera na S5 nije baš najbolja u lošijim uvjetima fotkanja/snimanja tj. kada nema puno svjetlosti. Nadam se da su na S6 to poboljšali tako da na S7 kamera bude ludilo dobra.
#4940 |
Registered User
|
S6 ima Sony-ev senzor koji je se pokazao odličnim u uvjetima slabijeg osvjetljenja. Plus otvor blende je veći, još ima OIS, siguran sam da je odličan u low lightu
#4941 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
OIS nije jamstvo dobrih slika u low light ambijentu. G2 je vrlo dobar primjer. Ni G3 nije niš puno bolji osim kaj mu je AF osjetno brži od G2. Ono što sam vidio, u Low light ambijentu i G3 i S5 su tu negdje. Ali overall S5 kamera je bolja, gledajući i fotke i video u raznim uvjetima. |
|
![]() |
![]() |
#4942 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
#4943 |
Antimićanin
|
Kako kome. Meni se S5 u svemu što mi je bitno pokazao bolji od G3 u direktnoj usporedbi ![]() ![]() S5 mi je bolji u videu u svim okolnostima i svim formatima te u fotkama vani. U lowlightu kad sam ih usporedno gledao, bile su tu negdje, rekao bi jednako osrednje ako se fotka bez blica. Nisam očigledne razlike primjetio. Plus bolji battery endurance i water/dustproof su me nagnali da zaboravim na G3 u tom odabiru ![]() Ima S5 nekih downsideova naspram G2 i G3, kao što su te MMS poruke tj slanje istih bez paljenja mobile data ili zvučnik na leđima ali to su mi minorne stvari. Baterija pod jedan i kamera pod 2 i S5 is a winner ![]() |
![]() |
![]() |
#4944 |
Bazinga
|
#4945 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Jedjo pitanje. Kako gledate kvalitetu kamere ? Jel slikate pa zumirate sliku dok ne dobijete "zrno"? Ako je tako, nema te kamere koja je dobra. Ja inace otvorim sliku na fhd monitoru ili telki i onda vidim razliku. Ostalo picajzliranje me ne zanima bas |
![]() |
![]() |
#4946 | |
Antimićanin
|
Ok, istina. SAMOLED je odličan ali... mene malo znaju oči od njega peći ponekada. Inače, imam i SAMOLED i Sonyjev Trilluminos (tft) i IPS na L90... meni je to sve isti K. Nisam odavao previše pažnje na to. Bitno je da je oštra slika i preko 300dpi a drugo je malo bitno ![]() Citiraj:
Kad se bilo koja slika zumira dobije se saćasti uzorak zrnja pogotovo one iz lowlight ambijenta. Nadalje, S5 mi ima puno ljepše i prirodnije boje od G3 i na fotkama i na videu u svim uvjetima. |
|
![]() |
![]() |
#4948 |
Registered User
|
Uspoređujem inače na dva ista monitora, na kompjuteru mi je najbolje. Na mobitelu se uopce nemože vidjeti neka razlika, čisto radi drugačijih tipova ekrana
#4949 | |
Bazinga
|
Citiraj:
![]() @Bruno Osim kvalitete "zumiranih" detalja, gledam svjetlinu i boje. Npr. na Z1 nisam ni morao zumirati da bi vidio šum. Gotovo uvijek je bio prisutan u kutevima fotografije, neovisno o osvjetljenju.
The best place to hide a dead body is page 2 of Google search results. Zadnje izmijenjeno od: sinisa1989. 11.05.2015. u 14:40. |
|
![]() |
![]() |
|
|