Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 07.05.2015., 00:39   #4021
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Koliko si visok? Ja sam 191cm i rekreativno na nogometu svi koji su pol metra niži su me uspjeli zavaljati. Balvani ko ja, nema šanse
Messi ima koliko, 1,60? Nisko težište i okretniji je od viših igrača. Pa vidiš kako je Boatenga danas slomio...
Haha, pa nije Messi patuljak, 170 je čovjek, nemoj pretjerivat
Ja sam isto 170, baš zbog tog niskog težišta sam i bio dobar u tom što sam radio.
Mirkopoter je online  
Staro 07.05.2015., 00:39   #4022
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Dok sam još trenirao nogomet igrao sam isključivo zadnjeg defanzivnog veznog i bio sam "specijalac" za oduzimanje lopte, barem sam takvo mišljenje imao o sebi a i rijetko tko me mogao preći. Anyway, da mi je bar jedna tekma protiv Barca da vidim kako je to kad Messi krene na tebe.

Čovjek je stvarno tako dobar, znam, zavaljao je i najbolje od najboljih ali opet mi nije jasno nit će ikad bit kako ih može tako zavaljat.
Pogledaj samo sa kojom lakocom prolazi kroz par igraca i to redovito, ne znam ni jednog drugog igraca koji to moze.
I danas je to pokazao par puta, kontrola lopte osmica vodoravna

Citiraj:
Koliko si visok? Ja sam 191cm i rekreativno na nogometu svi koji su pol metra niži su me uspjeli zavaljati. Balvani ko ja, nema šanse
Messi ima koliko, 1,60? Nisko težište i okretniji je od viših igrača. Pa vidiš kako je Boatenga danas slomio...
Ima 170 al pogledaj kak mu se ta lopta lijepi za njega. Kako to uspijeva a drugi ne? Gust ga je gledat.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline  
Staro 07.05.2015., 06:54   #4023
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
I da objasnim zašto mi fanatizam i lažno navijanje za barcelonu ide na živce.

I danas će svi mega taktičari i treneri ponoviti tu rečenicu. Danas ću je čuti na poslu od zakletih barcelonaša, a razlog tomu je što nemaju pojma o klubu.

Danas u jednom mega popularnom web portalu:

"NEMA trenera ili taktike koji mogu zaustaviti talent poput Messijevog. Nogometaša koji igra onako kako je on igrao posljednja četiri mjeseca jednostavno se ne može zaustaviti, jer je predobar."

A JELI?

CFC i Murinjo strpaju midgeta u džep i isti jednostavno nestane. 7 utakmica protiv CFCa i 0 golova.

Čak je i penal dobio kad je pao ko pokošen od Drogbe koji je zakasnio na start i pitanje je koliko je i da li je bilo kontakta. Ni penal nije znao zabiti.

https://www.youtube.com/watch?v=GnC-cTGloMU

http://www.theguardian.com/football/...essi-barcelona
Hamm je offline  
Staro 07.05.2015., 07:34   #4024
karlo10
šekler
Moj komp

karlo10's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
Lijepota je u oku promatrača. I na to nemam primjedbe uopće.

Ali ono da je uništio, igru, ekipu ili štoveć.

E to je glupost za izjaviti. Pogotovo ako se igra i ekipa ne prate.
Pratim svaku tekmu, SVAKU. I svjesno tvrdim da je uništio.

Svaka čast Elvisu Scorii na točnom komentaru:" Vidi se da se Bayernovim igračima neda igrati Guardiolinu igru!"

Lik pogodio točno u srž, nećeš ti igrača s 30 godina koji je sve osvojio "učiti" igrati nogomet.

Može samo pokupiti kofere i nek svoju maglu prodaje nekom drugom, samo se nadam da je ove šlagere u upravi prošla ta prokleta pep-manija koja ih je primila prije 3 godine. I da im je konačno jasno da trener mora biti Nijemac.

I očekujem nekakve poruke navijača protiv guardiole, jer po njemačkim forumima su jakoooo nezadovoljni, ne rezultatima, nego više negledljivom i dosadnjikavom igrom. (a vjerujem da će sad i rezultati biti protiv njega)

Heynckes: 2 finala za redom, 1 osvojio (nije se osramotio nigdje, štoviše pokazali su srce i žar)
guardiola: 2 polufinala u kojima je dobio porciju (sramota protiv reala, a ni ovo nije baš puno bolje, njegovi omiljeni španjolci Thiago i Bernat zakazali totalno)

PAMETNOME DOSTA.
karlo10 je offline  
Staro 07.05.2015., 07:38   #4025
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Elvis Skorija... Jel to onaj koji malo malo dobije otkaz i rotira po klubovima donjeg dijela tablice?
Ne znam tko mi je pametniji, on ili Evidentator

@Hamm
Ti vadiš neke zaključke prema napisima u našim novimama kojima vladaju polupismeni tupani kojima je izvor informacija utakmica koju su odgledali na 240p streamu? De me nemoj... jasno da ono što pišu su budalaštine i da moraju zaradit klikove.
Brko je offline  
Staro 07.05.2015., 07:58   #4026
karlo10
šekler
Moj komp

karlo10's Avatar

Nebi raspravljal dal je pametan ili glup, loš ili dobar trener, ali ovo je rekao točno.

Realno tko od vas misli da se Lahmu, Švajnštajgeru (prije svega), slušaju te promjene u taktici?

Lahm u sredini? Pa nije jednu poštenu tekmu odigrao u toj sredini, lik postane 2-3 kalse slabiji igrač nego na boku, da ne velim da sad tamo igra rafinja koji samo gluposti radi. Ono na Neymaru je mogao ko od šale penal biti...

Zamisli situaciju, imaš 30 godina, još par misliš igrat i u penziju, osvojio si SVE, i sad dođe neki biser koji je s Messiem osvojil LP i poćne izmišljati toplu vodu i neke nove bedastoće, koje se ti s Juppom uništil prije par mjeseci.

Meni iskreno se nebi to dalo slušati, a ni igrati. Da ne velim nakon one blamaže protiv reala. I opet ove godine ih KONTRE koštaju.

Ajde vi koji Bayern pratite, kad je pod Juppom Bayern dobio gol iz kontre? (iskreno ja se ne sječam, ako je uopće bilo 2-3 takva gola)

Javi Martinez dođe u Bayern da može igrati zadnjeg veznog, pod Juppom s Bastijanom čini jedan od najboljih parova zadnjih veznih, zbog Martinezove stabilizacije osvoje triple.
Dođe "trenerski genije" i stavi ga na stopera, pa osobno bi ga steral da ne velim kam.

A zašto lik to radi?! Samo da bi ispao da je on bolji trener, a NIJE. Obični egotriper, ko i kikica, ništa više ni manje. Postavlja se više od kluba, i jedva čekam da Hoenessu prekipi i da se ga riješe, jer sljedeće godine, sumnjam i u osvjajanje bundeslige (ako se Wolfsburg još pojača).
karlo10 je offline  
Staro 07.05.2015., 08:17   #4027
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova

"NEMA trenera ili taktike koji mogu zaustaviti talent poput Messijevog. Nogometaša koji igra onako kako je on igrao posljednja četiri mjeseca jednostavno se ne može zaustaviti, jer je predobar."

A JELI?

CFC i Murinjo strpaju midgeta u džep i isti jednostavno nestane. 7 utakmica protiv CFCa i 0 golova.

Čak je i penal dobio kad je pao ko pokošen od Drogbe koji je zakasnio na start i pitanje je koliko je i da li je bilo kontakta. Ni penal nije znao zabiti.
Ma je li?

Vidiš, gore ti je ključni dio podebljan. Messi je poput CR7 često znao nestat u velkim tekmama. Ali zaista skoro cijelu ovu sezonu Messi igra fantastično, i kao nikad do sad podređuje svoju igru kolektivu. Igra za momčad više nego ikad.

E sad, da može svakom zabiti i u svakoj tekmi, ne može, nije to mogao nitko.
Nije ni Maradona protiv Njemačke u jednom od najgorih SP finala ikad, 1990.
Staro 07.05.2015., 08:35   #4028
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Ja se gore slažem s Karlom.

Ako Bayern ne prođe, nadam se da Pep ide pa-pa.

Sramotno je da su parirali Barceloni, a nijedan udarac nije završio u okviru.
Dođu do 16-erca i onda kreću kratka dodavanja da se izbije ispred golmana?! To je prolazilo samo u ligi gdje nitko od domaćih ekipa gdje su barceloninu igru vidjeli samo na TV-u.

Svi već imaju lijek za igru koju je Barca igrala pod Guardiolom, a onda je sad ide prodavati samoj Barceloni.

Forsiranje Lewandowskog mi isto ne ide u glavu. Onda umjesto da ga izvadi i stavi Mullera naprijed, a ubaci Gotzea di je bio Muller, ovaj vadi čisto solidnog Mullera.
Lahm me podsjeća na Pranjića koliko ga se forsira na krivoj poziciji.

Pep ima još godinu dana ugovora ako se ne varam. Nek ga isplate ako ne želi otići prije sam, a onda me baš zanima koji klub će ga htjeti uzeti za trenera.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline  
Staro 07.05.2015., 08:39   #4029
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor karlo10 Pregled postova
Nebi raspravljal dal je pametan ili glup, loš ili dobar trener, ali ovo je rekao točno.

Realno tko od vas misli da se Lahmu, Švajnštajgeru (prije svega), slušaju te promjene u taktici?
to jel se njima slušaju ili ne apsolutno nikoga ne interesira.
Da nije došao Guardiola, došao bi netko drugi koji opet imao drugačije taktike od Heynckesa pa bi se opet ti isti igrači morali prilagoditi novom treneru.

Citiraj:
I opet ove godine ih KONTRE koštaju.
Dobro, sad znamo da ti utakmicu gledao nisi.

Citiraj:
Ajde vi koji Bayern pratite, kad je pod Juppom Bayern dobio gol iz kontre? (iskreno ja se ne sječam, ako je uopće bilo 2-3 takva gola)
S obzirom da poraze u finalu kupa 2012 (5:2 protiv Dortmunda), finalu LPa protiv Chelsea, dalo bi se toga nabrojati ohoho. Problem je samo što ti (kao i mnogi drugi) imaš selektivno pamćenje pa da bi se još više posralo po Guardioli ne sjećaš tekmi koje je Heynckes također zasrao...

Citiraj:
Javi Martinez dođe u Bayern da može igrati zadnjeg veznog, pod Juppom s Bastijanom čini jedan od najboljih parova zadnjih veznih, zbog Martinezove stabilizacije osvoje triple.
Javi Martinez je prije dolaska u Bayern u Athletic Bilbau igrao zadnjeg veznog i stopera. IIRC, igrao je čak više na stoperu nego u vezi.
Bilo bi dobro malo proučiti takve stvari prije nego se napišu gluposti.

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline  
Staro 07.05.2015., 08:52   #4030
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Pepov glasnogovornik, stručnjak panda, nemam komentara više.

Samo mi reci kakav to trener na press konferenciji prije utakmice na pitanje o protivniku (Messiju) kaže: "MESSIJA SE NE MOŽE ZAUSTAVITI, NITKO NE MOŽE KONTROLIRATI MESSIJA"

Jel to način na koji se podiže samopouzdanje svojoj ekipi? Ne samo da pokazuje kako ne vjeruje igračima, nego ih na ovaj način i omalovažava. Kako je Heynckesov Bayern mogao zaustaviti i kontrolirati Messija? Pep je dno kao čovjek i kao trener, ako zbog ničeg drugog, zbog ove izjave.

1v@n je offline  
Staro 07.05.2015., 08:57   #4031
karlo10
šekler
Moj komp

karlo10's Avatar

5:2 protiv Dortmunda, 4 gola si sami zabili. Slično ko i jućer prvi.. SLažem se bila je sramota i baš su ih nadigrali, Alaba je bio kriminalno loš, Gustavo isto.. jednostavno je cjela ekipa podbacila.. Ali su zato 2tj prije nadigrali Real u dvije utakmice i Čelzi u finalu. A razlika prema sad, od kako je poćeo proljetni dio, muče se protiv Porta, Wolfsburg im uvalja 4x, Gladbach ih pobijedi (Neuer se 2x greška, ali poraz), sad Barcelona..prošle godine real

Da je došao bilo koji švabo igrali bi gotovo identično, 99% sam siguran.. (Loew, Klopp, švicarac Favre)

A kaj je drugi i treći gol nego kontra-polukontra?
Prvi je driblanje u obrani, zato jer španjolac nebre jednostavno napucati loptu naprijed, nego ide Messia i Alvesa ("nisu baš neki igrači") driblati...

A Javi je nekoliko puta izjavio da prvenstveno želi igrati zadnjeg vezno, valjda ne pratiš izjave igrača, nema veze, mene zanima kaj igrači pišu pa i to pratim..

Da igral je stopera, slažem se, ali igral je i Lahm zadnjeg 1-2x pod Loewom, dok nije imal ko rugi, pa vidiš i sam da je bar 30% lošiji u sredini. Lik doslovce ne zna što s loptom. Fali mu očito crta ko orijentir, pa meni je uz Alvesa najbolji desni bek na svijetu, u sredini, imaš
30-tak boljih igrača (minimalno).

EDIT: + za Ivana, ko za protivnika veli da je nezaustaljiv?! Pa kakvu s tim igračima daš motivaciju, dok im unaprijed veliš:"je njega nebrete zaustaviti, nema veze, svakak bude vam zabil, on je bolji od vas, kaj bude bude..."
karlo10 je offline  
Staro 07.05.2015., 08:59   #4032
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Nisam mu glasnogovornik, niti sam stručnjak.
No, živcira me dok se ljudi prosipaju poput budala. Najviše ljudi koji pametuju o Heynckesovom odličnom nogometu, a pogledali su eventualno 3 utakmice Bayerna pod Juppom (polufinale i finale LP).
A na poraze i failove prije toga se fino zaboravlja.

Iskreno mi se jebe dal' je trener Guardiola ili netko drugi. Ne navijam za klub isključivo zbog trofeja. Trofeji su dobar dodatak, ali nisu jedina stvar.

Citiraj:
Samo mi reci kakav to trener na press konferenciji prije utakmice na pitanje o protivniku (Messiju) kaže: "MESSIJA SE NE MOŽE ZAUSTAVITI, NITKO NE MOŽE KONTROLIRATI MESSIJA"
Za mene je to realan trener, ali jebiga, to je samo mišljenje Pepovog glasnogovornika jel ?

Citiraj:
Kako je Heynckesov Bayern mogao zaustaviti i kontrolirati Messija? Pep je dno kao čovjek i kao trener, ako zbog ničeg drugog, zbog ove izjave.
Evo, o tom selektivnom pamćenju i pričam
Komotno se u takvim stvarima zaboravlja da je Messi onda bio ozlijeđen, jel ?

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline  
Staro 07.05.2015., 09:02   #4033
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Citiraj:
Da je došao bilo koji švabo igrali bi gotovo identično, 99% sam siguran.. (Loew, Klopp, švicarac Favre)
Da su Löw ili Favre došli, onda ni ne bi dogurali do polufinala LP, onda bi ispali već puno prije.

Klopp ni ne bi došao, najvjerojatnije ni neće.

Citiraj:
A kaj je drugi i treći gol nego kontra-polukontra?
Treći gol je kontra čista, prvi i drugi nisu. Ali onda pisati da se izgubilo na kontre ?

Mora se i malo još srati da bi se preuveličalo jel ?

panda505 je offline  
Staro 07.05.2015., 09:03   #4034
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Citiraj:

Jel to način na koji se podiže samopouzdanje svojoj ekipi? Ne samo da pokazuje kako ne vjeruje igračima, nego ih na ovaj način i omalovažava. Kako je Heynckesov Bayern mogao zaustaviti i kontrolirati Messija? Pep je dno kao čovjek i kao trener, ako zbog ničeg drugog, zbog ove izjave.
Ostvarilo se sve što je bilo govora kad je potpisao za Bayern.Jedini zajeb je taj što Gvardijola igra sa špicom,još.Tko zna šta će biti dogodine.
Staro 07.05.2015., 09:04   #4035
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Ne kuzim kako Juveova formacija moze bit 3-5-2 a ne 5-3-2 kad igraju sa dva obrambena bocna igraca.

Rakitic i Mascherano, eto šanse za za Barcu 2.
Zato kaj u sustavu 3-5-2 bocni igraci i trebaju bit obrambeni bocni. Pa nes valjda stavit Giggsa i Beckhama da zatvaraju bok kad to neznaju. Igrati ce Neville i recimo Evra jer znaju zatvarati, znaju ubaciti i imaju pluca za pokrivati od linije do linije. Polovica od linije do linije je sredina terena i zato se formacija zove 3-5-2.

Btw otkud u temi Elvis Skoria? Mislio sam da ovdje pricamo o profesionalnom europskom nogometu....

Zadnje izmijenjeno od: trouble. 07.05.2015. u 09:09.
trouble je offline  
Staro 07.05.2015., 09:08   #4036
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Citiraj:

Ma, čovjek si je samo dao opravdanje unaprijed, u slučaju faila koji se i dogodio
Da su izašli s dobrim rezultatom, ispao bi pak sam sebi faca

Osnovni problem Pepove tika take ostaje isti - nema plan B. Uvijek igra na isti način, i kad ide i kad ne ide. Još pogotov jučer, s izostankom 3 važna igrača, on forsira istu stvar.

Jučer je dobio po piksi, a da nije bilo raspoloženog Neura i Alonsa, 3:0 bi bilo već na poluvremenu. halo ljudi, Bayern je jučer imao ravno 0 udaraca u okvir gola...

Nema uopće dvojbe da je Pepova epizoda u Bayernu do sad neuspješna. Momčad je dobio u ruke sa svim mogućim osvojenim trofejima, osvježio ekipu s nekoliko igrača po svom ukusu, i opet u dvije godine dva polufinala LP (jest, možda okrenu ovaj rezultat, ali šanse su minimalne) nakon što su ju dominantno osvojili, nije to uspjeh.

Dvije premoćno osvojene Bundeslige u situaciji gdje su pokupovali ''pola'' ekipe najvećem konkurentu - to se teško može shvatiti velikim uspjehom, od ove momčadi ta se titula podrazumijeva.
Staro 07.05.2015., 09:10   #4037
vorda22
Guest

Citiraj:

Nemoj me vuć za jezik
slobodno ti daj, ja imam argumente

Staro 07.05.2015., 09:12   #4038
vorda22
Guest

Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
I da objasnim zašto mi fanatizam i lažno navijanje za barcelonu ide na živce.

I danas će svi mega taktičari i treneri ponoviti tu rečenicu. Danas ću je čuti na poslu od zakletih barcelonaša, a razlog tomu je što nemaju pojma o klubu.

A JELI?

https://www.youtube.com/watch?v=GnC-cTGloMU

http://www.theguardian.com/football/...essi-barcelona
djaba ti to sad objasnjavas euforija je trenutno na najvisoj razini

Staro 07.05.2015., 09:14   #4039
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Citiraj:
Nisam mu glasnogovornik, niti sam stručnjak.
No, živcira me dok se ljudi prosipaju poput budala. Najviše ljudi koji pametuju o Heynckesovom odličnom nogometu, a pogledali su eventualno 3 utakmice Bayerna pod Juppom (polufinale i finale LP).
A na poraze i failove prije toga se fino zaboravlja.

Iskreno mi se jebe dal' je trener Guardiola ili netko drugi. Ne navijam za klub isključivo zbog trofeja. Trofeji su dobar dodatak, ali nisu jedina stvar.

Za mene je to realan trener, ali jebiga, to je samo mišljenje Pepovog glasnogovornika jel ?

Evo, o tom selektivnom pamćenju i pričam
Komotno se u takvim stvarima zaboravlja da je Messi onda bio ozlijeđen, jel ?
Heynckes je napravio ekipu za uništiti Barcelonin stil igre, usput je i osvojio sve što je mogao. Ako to nije uspjeh, ne znam što je. Koga uopće zanimaju eventualni porazi i failovi usput. Tko gleda je li pobjedio 99% ili 98% utakmica u sezoni? Cilj je bio postignut.

Nakon toga je trener mogao biti i Otto Barić i da im svaki dan na početku treninga kaže: "evo vam dečki lopta, odite se loptati", siguran sam da bi i sljedeće godine osvojili sve što se dalo.

Koliko si akcija riješenih u 3 poteza vidio pod Guardiolom, a koliko pod Heynckesom?
Igrao se jednostavan, brz, atraktivan i učinkovit nogomet. Meni se želudac diže sad kad se zalete do 16-erca i onda kreću kratka dodavanja ili dizanja preko obrane pred golmana.

To što je Pep osvojio ligu se podrazumijeva kao što je Dinamo osvaja kod nas. DFB pokal bi također morao biti u vitrini, pa nije, a LP je samo šlag na tortu za koji imaju potencijala, ali treba ga znati iskoristiti. Guardiola to ne zna.

1v@n je offline  
Staro 07.05.2015., 09:16   #4040
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Citiraj:
Heynckes je napravio ekipu za uništiti Barcelonin stil igre, usput je i osvojio sve što je mogao. Ako to nije uspjeh, ne znam što je.
To nije istina.

Citiraj:
Nakon toga je trener mogao biti i Otto Barić i da im svaki dan na početku treninga kaže: "evo vam dečki lopta, odite se loptati", siguran sam da bi i sljedeće godine osvojili sve što se dalo.
Glupost na kvadrat.

panda505 je offline  
Staro 07.05.2015., 09:18   #4041
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Citiraj:
To nije istina.
Okej, nabroji mi onda ekipe koje su razmontirale Barcelonu pod Pepom u dvije utakmice zaredom s tolikom gol razlikom?
Citiraj:
Glupost na kvadrat.
Pa prosvjetli nas onda svojim argumentom, kad je sve glupost štogod netko kaže. Objasni kako zastarjeli i od svih pročitani stil igre može biti forsiran na ekipu koja ga je prva i pročitala i uništila?

1v@n je offline  
Staro 07.05.2015., 09:20   #4042
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Citiraj:
Okej, nabroji mi onda ekipe koje su razmontirale Barcelonu pod Pepom u dvije utakmice zaredom s tolikom gol razlikom?
Nije istina da je Heynckes napravio tu ekipu.

On je dobio dobru ekipu u ruke koju su Kalle i Uli sa par dobrih transfera unaprijedili. To da je Jupp "napravio" tu ekipu je bullshit neviđenih razmjera.

panda505 je offline  
Staro 07.05.2015., 09:21   #4043
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Sad si gore rekao da je glupost na kvadrat moja tvrdnja da je nakon Heynckesa Otto Barić mogao doć i napravit prvake od njih, a isto kažeš i za Heynckesa

1v@n je offline  
Staro 07.05.2015., 09:21   #4044
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Citiraj:
Nije istina da je Heynckes napravio tu ekipu.

On je dobio dobru ekipu u ruke koju su Kalle i Uli sa par dobrih transfera unaprijedili. To da je Jupp "napravio" tu ekipu je bullshit neviđenih razmjera.
Kostur ekipe i igra je Van Gallovo djelo, Jupp je to malo dotjerao i posložio.
Staro 07.05.2015., 09:24   #4045
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Pogledaj dosadašnje susrete Barce i Bayerna
http://www.worldfootball.net/teams/f...n-muenchen/11/

1v@n je offline  
Staro 07.05.2015., 09:25   #4046
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Citiraj:
Sad si gore rekao da je glupost na kvadrat moja tvrdnja da je nakon Heynckesa Otto Barić mogao doć i napravit prvake od njih, a isto kažeš i za Heynckesa
Ne, mislim da tebi nije ni jasno što sam ja rekao.

a) rekao sam da Jupp ekipu sa kojom je sve osvojio nije "napravio" kako to ljudi vole popularno izjaviti.
Kostur ekipe kao i taktiku je uveo Van Gaal. Jupp je preuzeo, promjenio par stvari i nastavio.

b) rekao sam da je apsolutno sranje (tj. glupost na kvadrat) da je poslije Juppa mogao preuzeti bilo koji trener i da bi opet sve osvojio.
Što je i istina.

panda505 je offline  
Staro 07.05.2015., 09:28   #4047
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Citiraj:

b) rekao sam da je apsolutno sranje (tj. glupost na kvadrat) da je poslije Juppa mogao preuzeti bilo koji trener i da bi opet sve osvojio.
Što je i istina.
To se mogu složiti, nije to baš samo tako. Barem što se lige prvaka tiče.
Ali velim, problem je u tome što je Bayern pod Pepom failao.
Staro 07.05.2015., 09:28   #4048
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Van Gaal je složio kostur ekipe koja se proslavila 2010. u ligi prvaka... Ni do četvrtfinala nisu stigli.
Mučili se i protiv svih u skupin, da bi ih Inter izbacio, kojeg je kasnije izbacio Schalke sa 7:3!!!

Ajde, iduće godine su izgubili na penale, ali to su komotno mogli dobiti.

Gledam isključivo Barcelonu. Do Heynckesa, nitko nije prismrdio Barceloni, nit ih je mogao onako osramotiti.
Guardiola onda na Bayern forsira tu istu Barceloninu taktiku protiv koje sad svi igraju bivšu Bayernovu taktiku. To je ono što mi smeta.
Jučer su Bayern i Barcelona zamijenili taktike koje su imali 2012/2013 u finalu. To svatko normalan vidi

Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 07.05.2015. u 09:35.
1v@n je offline  
Staro 07.05.2015., 09:29   #4049
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Tuzan dan je bio kad je nasa repka napustila 3-5-2
Za nas mentalitet i profil igraca idealan sustav. Bilo bi ga dobro barem isprobati u prijateljskoj tekmi.
Danasnji treneri si briju da je svaki novi Cruyff i u dizertacijama za diplome izmisljaku toplu vodu i ego im je povrijeđen tesko da primjene formaciju iz prastarih vremena. Tako su pokopali 3-5-2,tako je pokopan i klasiccni 4-4-2(i u diamond formi sa dva wingera) i niko vise formaciju ne prilagodjava igracima nego igrace formaciji. Tako imamo situaciju u chelsiju di jedan Oscar ili Hazard pola sezone provedu "uz crtu" a ne u sredini di im mjesto. Ili Cavani koji mora igrat krilo. Isco takođe. Opaska za hr ti je na mjestu....sa 3-5-2 bi se rijesili logjama sa playmakerima u sredini. Svako bi dobio svoj prostor koji imje ovako prezgusnut. Trebalo bi samo lijevog wingbacka izmisliti

Al najde se onda neki Scoria koji ce rec da je to zastarjela formacija. Nema veze kaj je Juve 4 puta prvak s njom i dobija Reala u polufinalu s outdated formacijom. Nema veze kaj Van Gaal cuda radi i s repkom i s Unitedom s njom,argentina,chile....itd itd

Kad je Bayern natambural juvea se povlacila prica da je 3-5-2 star, da nemoze protiv brzih krila bla bla. Svjetsko prvenstvo i drugo pol Juvea prije dva dana su dokazali da se moze. Ono s Juve-Bayern je bio los dan Lichsteinera i De Ceglie i Asamoah koji uopce nije lijevi bek neg centralni vezni.

Btw potez godine je Evra na free transferu

Zadnje izmijenjeno od: trouble. 07.05.2015. u 09:38.
trouble je offline  
Staro 07.05.2015., 09:35   #4050
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor vorda22 Pregled postova
slobodno ti daj, ja imam argumente
I ja imam argumente, ali sam moderator pa se neću upuštati u takva nadjebavanja
Brko je offline