|
![]() |
#3901 | |
Guest
|
Citiraj:
ili marcelo koji ne moze stici juveove napadace, pa mora rusiti moratu. to je bilo po meni skoro pa za crvendaca ![]() |
|
![]() |
#3902 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Real je jučer odigrao loše, a mislim da ih je Juve poprilično iznenadio agresivnim pritiskom na početku, i nisu do kraja tekme uspjeli nametnuti svoju igru u potpunosti. Teško da će Real doma ponoviti tako lošu igru, ali svejedno mislim da nas čeka neizvjesna utakmica u uzvratu ![]()
#3903 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jucer kad je real dao gol veli frend da se sad treba kladit na pobjedu reala. Reko zaboravi, u polufinalu se ne kladi na nikog, nitko nije slucajno dosao do 4 najbolja u europi i tu nema favorita, sto smo i vidjeli jucer.
#3904 |
Premium
|
ma ak se modric i benzema vrate za uzvrat, mislim da ce real to rutinski. jebiga, njima stvarno taj jebeni modric previse znaci. Svaka cast juventusu, odigrali su dobru tekmu, ali mislim da ce u uzvratu biti drugacija slika
#3905 |
šekler
Datum registracije: Jan 2008
|
Kakva je to mega momčad kaj ovisi o jednom Modriću tolko? I Juveu fali Pogba, pa kaj sad. Odigrali su baš dobro jučer.Bayernu fali ... (prije bi nabrojil ko igra)... Podcjenjujete taj Juve i Digiće ko da su neki tam Šahtar, Fulham ili ne znam ko. Pa daj bože da Juve pokaže svima i posebno Murinju kak se bunker igra. Pa ak ose ta bagra Talijanska zainati pa kikica nebu po golu pucala. Navodno da je jučer Kijelini došao doma u stan i dok je na stol iz džepa stvari izvadil su bili nutr kljućevi od auta, telefon, novčanik i kikica.. Tak se priča.. ![]() |
![]() |
![]() |
#3906 | |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#3907 |
Premium
|
Ma gle, statistika govori dovoljno svoje, a jos ak i gledas tekme, vidis koliko njima jednostavan igrac tipa modrica znaci nebo. jer nemaju takvog igraca otkad je xabi alonso otisao, vezni red im je gori od juventusovog, obrana im je uvijek bila katastrofa, a napad ovisi o individualnim akcijama ronalda balea i benzeme, i onda nek je dan zakaze, drugog nema, a treceg obrana pospremi u dep, dogodi se utakmica ko sinoc. Pazi, ja sam osoba koja mrzi Real ( ovaj danasnji doduse ) iz dna duse, i nema nitko sretniji od mene ako juve prode, ali mislim da ce biti tesko ako real dobije prevagu na sredini terena, a to ti trebao sa modricem dobiti. jer ovaj jucerasnji srednji red reala moze cistit kopacke jednom pirlu
#3908 |
Split resist itself!
|
#3909 |
Guest
|
bit će golijada do neba danas. 4, 5+ |
![]() |
#3910 | ||
Guest
|
Citiraj:
Citiraj:
jucer me real fino sasjekao jer sam imao najmanje nerijeseno, sto je realno i trebalo biti. da li se danas vadit na barcu hendi? ili bar azijski. nema sanse da bayern moze parirati, ovi su u turbo formi. |
||
![]() |
#3911 |
Premium
|
http://eu.prepsafe.com Zadnje izmijenjeno od: robert7. 06.05.2015. u 11:52. |
![]() |
![]() |
#3913 |
Split resist itself!
|
#3914 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Juve srčano. Ima jedna sitnica koju ljudi tu ne spominju(jer vecina qrca ne kuzi u nogometu) je da kad je Juve presao u 3-5-2 Real nije ni polusansu stvorio. Nabace besciljne ne ubrajam u to. Povucimo pattern sa uzvratom u Dortmundu(isto zatvorili s 3-5-2 i sa Moratom Tevezom i Pereyrom analno silovali Dortmund kroz kontre) i nade za prolaz ima. Naravno Real nije Dortmund a pretpostavka je majka svih zajeba. |
![]() |
![]() |
#3915 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Nadam se boljoj tekmi u uzvratu pa nek pobjedi bolji, tj. onaj tko bude igrao gledljiv nogomet. Bmk za komentare koliko se kuzim ili ne kuzim u nogomet,zelim gledati dobar nogomet. Isto tako i barca vs bayern. Doduse,kao da su zamijenili stil igrem Sada Bayern dosađuje s dodavanjima a Barca igra kako treba |
![]() |
![]() |
#3918 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Nebu bila bolja tekma od ove. Dapače biće dosta gora ko u Monacu. Pa nije Allegri idiot pa da igra na 3-3. Nije ni Ancelotti idiot pa da igra sve na napad a zna da ga jedna kontra moze kostat prolaza pa i posla...a 1-0 mu dosta za sacuvati obje stvari. Cilj opravdava sredstvo a želje nas forumaša su njima nebitne ![]() |
![]() |
![]() |
#3921 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
FCB: Ter Stegen, Piqué, Rakitic, Sergio, Iniesta, Suárez, Messi, Neymar, Mascherano, J. Alba, Alves FCB: Neuer; Rafinha, Boateng, Benatia, Bernat; Xabi Alonso, Lahm, Thiago; Schweinsteiger, Müller, Lewandowski
![]() |
#3922 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Moram se javno posuti s 2-3 tone pepela. Kad je objavljeno da je Allegri novi trener Juventusa ocekivao sam nikakav rezultat u Europi i drugo mjesto u Serie A (iza Rome). Max je ocitao lekciju svima, osobito onom cmizdravom pesimistu Conteu. Ne mozes igracima prije utakmice kukati da je protivnik jaci, da se nema para, da se treba braniti i slicne pizdarije. Kad to radis ispadnes od Galatasaraya. Kad imas muda dobijes Real u polufinalu lige prvaka. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3923 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Ne kuzim kako Juveova formacija moze bit 3-5-2 a ne 5-3-2 kad igraju sa dva obrambena bocna igraca. Citiraj:
Rakitic i Mascherano, eto šanse za za Barcu 2. |
|
![]() |
![]() |
#3924 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
#3929 | |
Premium
|
Citiraj:
Za nas mentalitet i profil igraca idealan sustav. Bilo bi ga dobro barem isprobati u prijateljskoj tekmi. Barca i Bayern, izvrsna tekma. jedno 20 puta bolje od autobusa i pirje ![]() tehnicki kvalitetno, agresivno i napadacki ![]()
![]() |
|
|