|
![]() |
#2101 | |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2102 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Ja imam 40 godina vozačkog staža. I nikad nisam imao takvih problema. A vama koji postavljate takva pitanja, želim da vam se oduzme vozačka, da vam auto ode po prešu, i da se vozite busom ili vlakom , ili sa nekim ko zna čitat znakove i poštivat propise.
![]() |
#2104 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2106 |
Banned
Datum registracije: Apr 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2107 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Koliko ja znam on je imao dva prekršaja. Jedan je vožnja sa 1.9 promila. Drugi je vožnja bez vozačke. Nakon prvog prekršaja je pljunuo 2 soma kuna i 9mj bez vozačke, uloviše ga, i sad ga čeka 5 soma kuna ili bajbukana + zabrana upravljanja motornim vozilima u trajanju 12mj. Rekao je sutkinji da nema 5 soma kuna i odredili su još jedno saslušanje prije presude, ali ga svakako čeka pritvor.
![]() |
#2108 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Trebalo bi mu sjest na imovinu ako nema za platiti kaznu, ali najcesce takvi biseri (da se fino izrazim) nemaju nista na sebi od imovine....jer ako i daj bože dodje u cuzu opet cemo mu mi placati izlezavanje tamo....mislim da bi bilo najbolje neki drustveni rad u trajanju od par mjeseci....ali niti to ne garantira da mu se to nece ponoviti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2109 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2110 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
Ako nije onda dati kaznu i onom ko mu je ustupio vozilo, a znao je za zabranu upravljanja. A ako ga opet ulove u kršenju zabrane onda doživotno zabranit upravljanje motornim vozilima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2111 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nema veze sa vozilimi, ali ako treba ubacit cu ga ![]() Naime, živim odmah iza jednog trgovačkog lanca, mislim jedne njihove radnje i na jetru mi ide što slušam radio preko njih od ujutra prije 6, pa do navečer iza 21. Mislim, njihovi zvučnici kod skladišta ispuštaju tu buku neprekidno. Bio sam danas kod njih i rekao da to gase, oni to pojma nemaju, a i nema im šefa danas, pa ce vidjeti sutra. Uglavnom, ako nebude išlo mirnim putem kome se ja mogu žaliti za to, gdje da ih prijavim. Remečenje javnog reda i mira? Nije to toliko glasno, ali je iritantno za popizditi. Ili, da uključim auto, zaletim se u radnju autom i počnem ih sumanuto gaziti dok muzika neutihne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2112 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
fonbox na radio101? ![]() pa pitas njih?
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2114 |
Premium
|
A ujutro od koliko, od 5:30? Nema tu puno decibela, to je sigurno, ali nervira, onako u pozadini kad neprekidno čuješ narodni radio i to svaki dan od jutra do sutra, pa da sam normalan popizdio bi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2115 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Opusti se i slušaj radio. Spali smo na to da psi ne smiju lajati, pijetlovi ne smiju kukurikati, auti se ne smiju prati van dvorišta, okućnice se moraju uredjivati kada je predvidjeno vrijeme za to, što je next? Svatko bi svakog tužio za svaki *urac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2116 |
Osobni opis - pitaj me
|
![]() gle..... nitko ne prigovara za lajanje cucka neko vrijeme za dana. ali da mi neciji cucak cijeli dan i cijelu noc laje i laje i laje, e u kurac, jebi se i ti i cucak. imaj cucka, ali onda nabij zvucnu izolaciju tako da ne zagadujes okolicu oko sebe ![]() ista je shema sa ovom muzikom. ja bi ispizdio da mi narodni svaki dan od pola 6 ujutro do navecer svira u wc-u, u dnevnoj, u svojoj sobi (tipa dok ucim nesto, radim nesto, jebem nesto), ispizdio bi. ili jos gore, nakon nekog vremena bi upogonio svoje dvije kutije od 100RMSa sa pripadajucim pojacalom, otisao do susjeda po razglas i sve sutnuo na komp. pa od jutra, ali od j-u-t-r-a bi derao rammstein, ministry, thunderdome, white zombie i slicna jako neslusljiva glazba dobrih 95% ljudi. point is - neka svatko slusa sto god hoce, ali na taj nacin da nikome drugome to slusanje - ne smeta. ako ne ide milom (tipa dogovor ili nesto tako), onda silom i prijavom. ako i ide preko ZAMP-a, garant ne ide kolicina decibela.......... da ne kazem kako danas ima ozvucenja koja "sviraju" samo na mjestima koja se namjeste (usmjerenje), dok dva metra dalje je prakticki tisina. jest da kosta, ali ga jebi, nismo na placu gdje cepa harmonika.......
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2117 |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2118 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Ak puštaju radioprogram, edino rješenje za tebe je ovo ![]() http://www.ebay.com/itm/NIO-T05A-Min...item3aa0005be1 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2119 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Ahahah pa ne možeš očekivat mir i tišinu u gradu. Ako vas smetaju takve gluposti, prodaj i seli bogu iza nogu. Neki jednostavno **zde za bezveze, sad je radio, pa da to umre, bili bi auti, pa oni klinci na skuterima, pa ovi klinci u parku, pa susjed, majku mu poljubim, pušta vodu u 3 ujutro, pa ovaj hoda u cipelama po stanu iznad... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2123 |
Premium
|
Seka mi radi u istoimenoj trgovini, doduše ne u toj i kaže da su dobili mail nedavno da nesmiju puštati muziku prije 7, kad pocinje to čudo zapravo s radom. A i ovi moji koda su dobro smanjili ili su ugasili, nema rozge, tomsona i ostalih laksativa sa domaceg trzista trenutno ![]() PS: sad mi je pretiho, odo im reči da pojačaju xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#2124 | |
Osobni opis - pitaj me
|
Citiraj:
hej. nitko ne tvrdi da se moze ocekivati apsolutni mir i tisina nigdje osim ako nemas 5km nicega oko sebe, ali nekakve norme moraju postojati. ili ako hoces drugacije, sto onda mene sprecava da kupim nekog chopera kojega iz samo meni poznatih razloga cu paliti recimo svaku noc da malo radi u leru, nekih 2 sata? pa sta onda ako drma prozore u krugu jednog kilometra, drma i meni, ali ja ne spavam pa me boli tuki. smeta ti, ha, smeta??? odseli se ![]() i opet kazem - tramvaji, busevi, kamioni, opcenito promet je sastavni dio zivota u gradu, tj opcenito zivota u civilizaciji. ovakva sranja su necije odluke cime se utjece na druge i osim ako nema dopustenje ili ne nadoknaduje nekako okolici, neka to ne radi. ili ako cemo opet se vratiti, sto mene sprecava da odvrnem u 7 ujutro svoju glazbu iz stupova? smeta ti? - odseli. kuzis?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2125 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Slažem se, živim 10m od ulice i navikao sam se. Ali sam danas imao primjer susjeda koji je bušio 6mj dok mu nisam rekao da odjebe sa bušenjem u nedjelju u 8h ujutro. Danas mi mama stavlja stvari na prozor, a lik čisti deku na prozoru i zasere svu odjeću. Kaže mu mama da može na drugom prozoru jer da nema ništa ispod njegovog prozora, a on njoj na to "to su vam zakoni fizike", a i općenito vrijeđa. To je isti genijalac koji nije htio prestati bušiti nedjelom (svaki dan buši, pon do ned) dok mu nisam objasnio da sljedeći put ću mu sa sjekirom pustiti poruku na vratima. Jednostavno, nekultura ljudi, jel. Sada čekam da ga sretnem na hodniku da ga pitam "Znaš li kakvi će biti zakoni fizike ako ti spustim kamenje po haubi od auta sljedeći put kada budeš pokušao vrijeđati moju majku?" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2126 | |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
tog trgovačkog lanca unutar propisane, moš se selit. Isto tako, ako je buka tog choppera unutar propisane (da postoji ograničenje za buku ispušnog sustava) mogu se slikat. Ali, radio iz trgovačkog centra nije usmjeren da baš tebi ide na živce, a taj tvoj chopper jest, i zato bi se netko lako mogao spustit u dva u noći i potkurit ga s malo benzina jer namjerno za*ebavaš ljude. Treba uzet u obzir kako/zašto dolazi do buke. Jedno je kad susjed dobije djete, pa cijelo selo ne može spavat dan dva tri, drugo je kad netko ne hrani cucka pa isti cvili po cijeli božji dan. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2127 | |||
Osobni opis - pitaj me
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
u svakom slucaju nije isto mandrljanje muzike iz te trgovine ili moj hipotetickog copera sa bukom javnog prijevoza ![]() ali garant necu ici u HŽ ili negdje se zaliti, jebiga, to je javni prijevoz. ali da mi cigo svako jutro dode sa kombijem u dvoriste preko puta i otvori vrata T2 pa da svako jebeno jutro izlaze mili tonovi turbofolka od 07:00 do 20:00, kuzis........ razumijes da to nikako nije isto i da nikako nije u redu ovo sa glazbom?
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2128 |
Premium
|
Oni koji nekontaju neka si prije 6 svako jutro puštaju narodni i neka ga negase do barem 21, javite mi zapažanja ![]() Ma evo ugasili su glazbu, tu i tamo se samo zvučnici deru kad zovu nekog na blagajnu i take fore, ali to mi je normalno, kao i njihov viljuškar, pa neki ventolator na krovu, ali na to sam sve navikao, samo ta glazba je za izluditi. Imam pokraj kuće i nekakvo skladište, tako da i kamiona ima brdo, a iskreno i auta, ali to mi ništa nesmeta, a i kad smo kupili kuću njih nije bilo, pa ni te trgovine, neka se oni sele onda xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#2129 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ja sam odrastao i još uvijek živim u industrijskom gradu. Sada je hrpa toga pogašeno pa je i buke manje. Papirna industrija je glasna. Skidanje kore sa drveta je glasno, puštanje pare je glasno, pile su glasne i još koješta, ali na to smo navikli jer se od toga živi. Glasno puštanje narodnog radija iz trgovine nije izvor prihoda za stanare, a nije ni za trgovinu. Kojeg kupca boli kuratz jel nešto svira ili ne i kud baš narodni radio? Ono "Idem u Konzum jer tamo svira Severina." moš misliti. Zbog narodnog radia sam kupio prve kvalitetne slušalice jer me ubijao u busu na putu do faksa. Svatko ima svoj glazbeni ukus i ne zanima me kakva glazba svira u trgovini/busu, ali plaćam (bus-vožnja, a trgovina-artikli) i ne moram slušati hrvatski šund. Da su hrana i vožnja besplatni, slušao bih i žaka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2130 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
![]() |
|
|