Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 19.04.2015., 14:58   #3451
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Antinogomet. Nista novo od Mourinha vec su se svi navikli. Skoro pa prvak PL a uplasio se povratnika pa se branio antinogometom. Osim zadnjih 15 minuta. Ali jbg,tko zeli gledat nogomet,neka gleda neke druge ekipe
Al takav nogomet mos na skolsko ic gledat. A tu ljudi zele sampione gledat i zato gledaju Mourinha. To je isto kak su ljudi prije cener i kusur godina komentirali Minotaura i njegov stil borbe....ono wtf zas se ne tuce ko covijek? Zato je to ultimate jer su svi stilovi borbe zastupljeni. Tak i nogomet. Obrana i kontre su jednako vazni kao i napad. Mozda i vazniji...
trouble je offline  
Staro 19.04.2015., 15:20   #3452
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Navijat za Šukerov i Maminjov džep.. ne znam ko je tu normalan.
Majko mila
Mileni je offline  
Staro 19.04.2015., 15:25   #3453
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Al takav nogomet mos na skolsko ic gledat. A tu ljudi zele sampione gledat i zato gledaju Mourinha. To je isto kak su ljudi prije cener i kusur godina komentirali Minotaura i njegov stil borbe....ono wtf zas se ne tuce ko covijek? Zato je to ultimate jer su svi stilovi borbe zastupljeni. Tak i nogomet. Obrana i kontre su jednako vazni kao i napad. Mozda i vazniji...
Sve ok. Svejedno sve se zna za Mourinha. Sampion koji ubija nogomet.

Sto se Modrica tice,bas me zanima kako ce Real igrati bez njega. Ima jos par kola do kraja. Samo nek se oporavi za Italiju.

Zadnje izmijenjeno od: spawn. 19.04.2015. u 16:01.
spawn je offline  
Staro 19.04.2015., 15:55   #3454
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Za razliku od Barce, Chelsea-u nije poklonjeno od strane sudaca par LP-a i ko zna kojih jos trofeja.

@Mili

Sta ti nije jasno?
Mirkopoter je offline  
Staro 19.04.2015., 16:35   #3455
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor burmuz Pregled postova
Ako se misli na ono "prije nisi ništa osvojio sad osvajaš, ili si prije osvajao pa sad ne osvajaš", sve je to pitanje forme.
Celski, m.city, monaco.
Celski je prije romana imao kakve rezultate digi niz godina?
City prije seika je kad osvojio premiership? To je do forme? 40 godina su trazili formu i nasli ju kad su legli milijuni i pokupovani dobri igraci.
Pod te klubove mislim kad kazem umjetne, dugo niz godina ih nema nigdje i odjednom najbolji klubovi, zato i nogomet je otisao u neku stvar zbog love...

Citiraj:
Za razliku od Barce, Chelsea-u nije poklonjeno od strane sudaca par LP-a i ko zna kojih jos trofeja.
Eto, opet se pravis pametan a izvalis glupost kaj bi djeci jedino mogao prodat.
Guglaj povijest bas ta dva kluba prije 2009 prije nego jos neku glupost izvalis.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline  
Staro 19.04.2015., 16:36   #3456
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Citiraj:

@Mili

Sta ti nije jasno?
Sve 5, uzivaj
Mileni je offline  
Staro 19.04.2015., 16:41   #3457
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:

@Mili

Sta ti nije jasno?
Ti si na opasnoj granici trollanja, čisto FYI.
Ne znam odakle vadiš takve stvari....
Brko je offline  
Staro 19.04.2015., 17:38   #3458
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Nakon svih postova bulje i pande u ovom topiku ispada da ja trollam, došlo vrijeme da se ne zalazi u ovaj topik kad neki likovi komentiraju.
Mirkopoter je offline  
Staro 19.04.2015., 18:51   #3459
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Sve ok. Svejedno sve se zna za Mourinha. Sampion koji ubija nogomet.

Sto se Modrica tice,bas me zanima kako ce Real igrati bez njega. Ima jos par kola do kraja. Samo nek se oporavi za Italiju.
Zasto? Porto je one godine igro najbolji nogomet. Definitivno.

S Interom je bio najslabiji u zadnjih 8....i podredio je igru uspjehu. I zgog toga je mozda i najbolji trener danasnjice. Kaj je trebao igrat lijep nogomet i ispast u cetvrtfinalu?

Opet tvrdim...nogomet je nogomet. Oni koji se bave s njom cijene i taj bus kad uspije....a forumaske cakule se s nostalgijom sjecaju barce iz sredine 2000. I melju istu vrpcu...zas tak svi nemogu. Nemogu jer nemogu...to je bila jedna momcad koja se nikad nece ponoviti jer suje vrijeme i bolje taktike....pregazile.

Zadnje izmijenjeno od: trouble. 19.04.2015. u 18:56.
trouble je offline  
Staro 19.04.2015., 18:53   #3460
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Porto je igrao tada odlicno. I s realom nije igrao lose jedan period. Ne kazem da je ljepota igre vaznija od pehara,naravno da nije,ali da ubija nogomet s bunkerim,autobusima i neatraktivnom igrom, je cinjenica.
spawn je offline  
Staro 19.04.2015., 19:13   #3461
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Citiraj:

S Interom je bio najslabiji u zadnjih 8....i podredio je igru uspjehu. I zgog toga je mozda i najbolji trener danasnjice. Kaj je trebao igrat lijep nogomet i ispast u cetvrtfinalu?

Opet tvrdim...nogomet je nogomet. Oni koji se bave s njom cijene i taj bus kad uspije....a forumaske cakule se s nostalgijom sjecaju barce iz sredine 2000. I melju istu vrpcu...zas tak svi nemogu. Nemogu jer nemogu...to je bila jedna momcad koja se nikad nece ponoviti jer suje vrijeme i bolje taktike....pregazile.
Čuj ne znam kak ti gledaš na nogomet, ja želim gledat zanimljivu tekmu i da ne potrošim uzaludno 90 min dok je gledam, ipak mi niti jedan klub nije dao ni kunu za to kaj ih pratim/navijam/gledam i dok je tako klubove koji igraju antinogomet ne podnosim.
Jedna stvar je dobra kod navijača reala, a to je da fučkaju realu kad igra loše i pobjeđuje

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///

žmnpp
buljo je offline  
Staro 19.04.2015., 20:12   #3462
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Rezultate murinju nitko nemre osporit, malo tko se moze pohvalit trofejima koje on ima u kolekciji.

U portu je inao fantastocnu ekipu koja je dobro igrala, u realu mu nisu dali da parkira autobus, ali inter i chelsea, to je pirja koje se poklepovic ne bi posramio

vise cijenim trenere koji stvaraju igrace i igraju napadacki, iako ima dosta dobrih trenera koji igru baziraju na dobroj obrani, a da ne parkiraju bus pred svoj gol.

Ali na kraju se rezultati broje. Cilj opravdava sredstvo, jel

Inace nas Bilic se vraca u igru u turskoj nakon sto je galat popusio u gostima od trabzonspora. fener igra sutra.

Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 19.04.2015. u 21:37.
Roberto je offline  
Staro 19.04.2015., 23:57   #3463
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Citiraj:

Porto je igrao odlican nogomet tada. Uostalom, Porto oduvijek tezi igri. Cak i kad imaju lose rezultate igraju dobar nogomet, bez obzira tko im je trener. Mou je imao samo srece sto je bio trener onoj ekipi, to ga je i proslavilo. Sve nakon toga je uzas zivi.

Mislim, nemoj me pogresno shvatiti. Covjeku svaka cast na jos dvije titule LP. No nitko ga nikad nece slaviti. Prvo, lik sve sto zna je udarit bunker. A to nije problem cak ni sa reprezentacijom Malte napravit, kamo li sa ekipama od cca pola milijarde eura. A to je upravo ono sto on radi.

Netko prica o kontrama. O kakvim kontrama mi pricamo? Mou ne zna ni to sloziti kako spada. Jer chelsea je jedne godine po igri razbio tu famoznu barcu (onu pravu barcu, kad su bili uvjerljivo najjaci i najatraktivniji). No tada ih je vodio Hiddink, preuzeo ih pola godine ranije od Moua.

Bas zato po igri i jesu ubili barcu. Jer ih nije vodio obican sarlatan. Chelsea ne mogu smislit ocima, a Barcu donekle i volim. I kao kakav-takav navijac barce cu uvijek tvrdit da su tu sami suci progurali barcu, a ne ta famozna atrakcija i igra. Dapace, tu vecer je samo chelsea igrao, barce nije bilo na terenu.

Pod Mouom su igrali hebeni bunker. Svih 11 igraca. Od A do Z. To nije igra, a takvu 'igru' sa ekipom od par stotina milijuna eura moze i zadnji alkoholicar iz lokalne birtije sloziti.

Njegove 'kontre' su najbolje pokazane ove godine protiv PSG-a sa igracem vise na domacem terenu. Nije bilo ni jedne. Apsolutno ni jedne. Od igre nije bilo ni 'i'.

A suci koje nakon svake utakmice proziva... Majko mila. On bi prvi njima trebao spomenik dici, jer sve trofeje LP sto je osvojio, osvojio je uz poveliku pomoc sudaca. Tada ga nisu smetali, dapace. Cak ih nije ni spomenuo.

Sarlatan koji zna praviti show, koji zna puniti naslovnice. To je ukratko sve sto zna. Real je nakon mjesec-dva pod Ancelottiem igrao puno bolji nogomet sa istom ekipom nego pod Mourinhom koji ih je vodio par godina. Protiv Barce su krenuli igrati nogomet, a ne bunker. I zasluzeno pobjedjivali.

Moua sam prije obozavao, bas radi showa koji je preko medija pravio. No nakon nekog vremena covjek skuzi da je on sam po sebi show, da sve sto zna napraviti od extra kvalitetnih igraca, bolesno skupih igraca je odigrati bunker. I nikad nista drugo. Oni koji kazu kontre... Pa gdje su te silne kontre? Kakve kontre? Ne sjecam se kad sam neku vidio. Prekidi i bunker.

Hebes takav nogomet. To nije nogomet. To je patnja za moje oci i ono malo ljubavi koju jos uvijek imam prema nogometu. Idiot ima odlican rezultat, 90min igraca viska na domacem terenu i to uspije uprskati. Ne jedne te famozne kontre njegova preskupa momcad nije odigrala, a imala je puku srecu da su uopce do produzetaka dosli. Na domacem terenu.

Nema sta, klanjam mu se. Uspio je dosta ljudi zavarati da je 'the magic one'. I zgrce ogromnu lovu na tome. Da je barem meni u zivotu bilo 1% te srece, ali i dosta njegove pameti. Jedino mu se na tome i dan danas divim. Svaka mu tu cast.
Mileni je offline  
Staro 20.04.2015., 06:56   #3464
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Opet ponavljam,ti nisi bitan. Ti vadiš i stavljaš grafičke van i unutra isto ko i svi mi,koji smo pored toga zaduženi da kvokoćemo ovdje.

I neš ti,ko ni mi određivati dal će ga iko slaviti ili ne...premal si i premali mo mi za to. Uspjesi i povijest će ga slaviti. Jer ako se sječaš one stare: povijest pameti jedino pobjednike.

Ameri ratuju ko pussys...idu kad je minimalno omjer 10-1 sa zračnom i oklopnom premoći. U povijesti kad god su se našli u podjednakom omjeru su dobili po tutici,još od vremena građanskog rata. Milioni ljudi ih mrze njih i njihov način ratovanja....a opet,povjest ih pamti kao pobjednike. Rasturili su Hiću i Hirohita i još dan danas sjede u Berlinu i Tokiju. Eto,to će ti Mourinho biti. A najbolje trenerske godine su još ispred njega.
trouble je offline  
Staro 20.04.2015., 13:01   #3465
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Uvijek postoje suvremenici koji će potvrditi povijesne činjenice kakav je nogomet Murina gajio.Da,to će isto pisati u povijesti.NE BAŠ atraktivan.A pošto je radio u digitalnom dobu,to će se moći i snimkama dokazati.
Staro 20.04.2015., 19:36   #3466
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Jebes takve pobjede ako te pamte kao trenera za antinogomet.
Ja bi rekao da je ovdje bitnija lova. Dok on uzima pehare,uzet ce ga vlasnici klubova za velike pare.
spawn je offline  
Staro 20.04.2015., 21:22   #3467
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Pa ček,jasno mi je da sa nogometnom nemate veze,dokaz je ovaj thread koji postoji,al moraju bar neki imat veze s mozgom. Znači on po vama igrat lijep nogomet i nikad niš ne osvojit(slučaj Wenger) i onda bi ga povijest pamtila po dobrom? Nemrete tolko glupi biti,iako sam imao teoriju o tome prije uvjerio sam sam sebe da pretjerujem no sad vidim da sam bio u pravu.

Znači,kad spomenete prvog dvostrukog svijetskog šampiona,na pamet prvo padne golo preživljavanje sa 3 autobusa protiv brazilaca na Marakani ili padne na pamet Urugvaj dvostruki i prvi šampion svijeta?

Kad se spomene vladavina Notthingam Forresta u europi i njihov trofazni bus,dva naslova kupa prvaka za redom. Dal se govori o Brianu Cloughu ko ubojici nogometa sa taktikom 7-2-1 ili ko dvostrukom osvajaču Kupa Prvaka i snimaju filmovi o njemu.

Dal se o famoznom grčko njemačkom treneru Ottu Rehagelu govori da je spakovao 11 autobusa pred gol,napravio genocid od nogometa....ili ga zovu njemačkim genijem i legendom?

Dal se Ancelottiju stavlja na vrat 2003. i ona saramota od finala kad je igro sa 6 zadnjih veznih i poluvrijeme i po nije vidio lopte ili za čovjeka tvrde da je najveći talijanski trener trenutno koji je primljen u ?

Dal ko spominje izum catenaccia kad se spominje Italija ko višestruki osvajač svjetskih prvenstava?

DAl iko spominje sramotu zvezde u finalu ili se veliča zvezdu kao jedinog osvajača Kupa Prvaka u povijesti ovih prostora? Ne samo mi već i cijeli svijet. Pa pobogu sam Mihalović je izjavio slijedeće:

Citiraj:
That final is still very vivid in my memory. I think it was the most boring final match in the European Cup history. Few hours before the match, seven of us were shown tapes with Olympique matches. I remember [manager] Ljupko Petrović telling us: 'If we attack them we'll leave ourselves open for counterattacks', to which I asked 'so, what do we do then'. His answer was: 'When you get the ball, give it back to them'. So we spent 120 minutes on the pitch without practically touching the ball.
Ljudi....dakle,Abit,Asus,Linksys,iCloud,Logitech,Traxdata...nogomet a pogotovo kako će ko u povijesti biti zapamčen bolje ne spominjite.

Zadnje izmijenjeno od: trouble. 20.04.2015. u 21:30.
trouble je offline  
Staro 20.04.2015., 21:51   #3468
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Pa meni kad netko spomene grcku i 2004 odma mi pada na pamet najdosadnije tekme koje sam gledao to prvenstvo.
ista stvar ko i murinjo. Moze on osvojit mars ali i dalje mi to prvo pada na pamet.

žmnpp
buljo je offline  
Staro 20.04.2015., 22:08   #3469
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Mislim da će se više pamtit određena razdoblja u kojima su klubovi dominirali zbog igre, što zbog vrhunske generacije igrača, što zbog trenera koji su svojom taktikom mijenjali nogomet.

Iako Mourinho ima hrpu naslova, mislim da će se ljudi više sjećat Van Gaala i igre Ajaxa te Guardiole i igre Barce nego tih xxx naslova Mourinha.
listerstorm je offline  
Staro 20.04.2015., 22:17   #3470
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Trouble,s ovim odgovorom me podsjecas na Stevea Jobsa kad je i4 imao problem sa signalom pa je rekao cijelom svijetu da ga ne zna drzati dok razgovara . Pa valjda moramo na tecaj 3 mjeseca da bi gledali na TV-u i najmanje fakultet kojeg nema skoro nijedan nogometas da bi komentirali. Pa Modrić je konobar .
Jednostavno,bez filozofija,gledam Mourinha i dosadan je do zla boga. Nogometni profesori ga gledaju kao boga,gledateljima je dosadno kad ga gledaju. Im out.
spawn je offline  
Staro 20.04.2015., 22:19   #3471
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Trouble, sve stoji sto kazes...
Ali, najveci klub koji je trenirao, RM (ipak ne celzi, sorry ) nije bio uspjesna stanica. Neuspjeh u LP, jedna primera i par beznacajnih kupova u tri godine. Uz to je uglavnom od barce dobivao po tamburi, frustrirano napao vilanovu, igracima naredio namjerne kartone...

Ono sto zelim reci je da postoje klubovi kojima je uz rezultat jednako bitna i igra, poput Reala, Barce, Bayerna... Traze to i navijaci ali i uprava koja prodaje ne samo rezultat nego i spektakl. Bilo je nekih njihovih titula a da su veci dio sezone bili izvizdavani zbog igre, i kritizirani od uprave. Mourinho u takvim klubovima tesko moze uspjeti.

Na rezultatima mu svaka cast, ali bilo je i bit ce dosta boljih.
Ja bi ga osobno volio vidjeti i kao izbornika, ako i tu moze doci do trofeja recimo s Portugalom, onda mu svi trebaju skinuti kapu.
Staro 21.04.2015., 07:58   #3472
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Citiraj:
Pa ček,jasno mi je da sa nogometnom nemate veze,dokaz je ovaj thread koji postoji,al moraju bar neki imat veze s mozgom. Znači on po vama igrat lijep nogomet i nikad niš ne osvojit(slučaj Wenger) i onda bi ga povijest pamtila po dobrom? Nemrete tolko glupi biti,iako sam imao teoriju o tome prije uvjerio sam sam sebe da pretjerujem no sad vidim da sam bio u pravu.
Da ti je kritičko razmišljanje malo jače razvijeno,shvatio bi da se o ukusima ne raspravlja.Pa pobogu,tko će mu oduzeti sve ono šta je osvojio i šta će osvojiti.Nitko.A da je donio neku revoluciju u nogomet,nije.Čemu paljba?Pa nisu kreteni svi ostali kojima se ne sviđa njegov stil loptanja.
Staro 21.04.2015., 08:07   #3473
ExtremePower
Premium
Moj komp

ExtremePower's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Danas se gleda Liga prvaka; Bayern-Porto.
Idemo Porto....
Ajmo cijeli stadion, mislim forum...
Nadam se da je Varan igrao na Bayern, kao i zadnji puta.
ExtremePower je offline  
Staro 21.04.2015., 08:29   #3474
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Kaj je varan još baniran?

Još sam na jesen rekao da Bayern neće osovjiti LP, već će osvajač biti iz Španjolske, ostajem pri prognozi
Staro 21.04.2015., 09:36   #3475
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Najjace mi je kad sam sebe netko proglasni strucnjakom, a u istom trenutku sve ostale proglasi neznalicama

Ovako, necu se doticati jednog N. Forresta, jer te utakmice nisam ni gledao. Film sam naravno pogledao, ali svi znamo koliko su filmovi realni.

No dotaknut cu se te famozne Grcke. Prvo, da si vec strucnjak kakvim se sam smatras, ne bi Grcku ni spomenuo u ovom kontekstu. Bjezao bi od nje. Jer po cemu se ta Grcka moze usporediti sa jednim Real Madridom ili Chelseaom? Po cemu? Kvaliteti igraca? Daj jebote, umrit cu od smijeha

Sa igracima iz Chelsea covjek ocekuje da ce onaj idiot stvorit kakvu-takvu igru. Ali iste nema. Usporedjujes ih sa Grckom, no Grcka je imala ne drugorazredne vec trecerazredne igrace. I opet je 'njemacki genije' ustimao sa takvom ekipom odlicnu obranu, ali i odlicnu kontru.

Chelsea trenutacno nema ni 'k' od kontre. Jer da imaju, napravili bi ih barem 10 protiv PSG-a sa igracem vise. A koliko su ih napravili? 0 - nula!

Real necu ni spominjati. Ekipa koja skupa kosta vise od pola milijarde eura igra bunker protiv barce, bayerna, ali cesto i drugih. I to ne radna ekipa, vec pun k znalaca i virtuoaza.

Ne znam zasto se netko uvrijedi kad se kaze da Mou ne zna posloziti ekipu da odigra kvalitetnu i atraktivnu utakmicu. Jer ne zna. Bunker igra i Malta, cak je i njih problem probiti. Hocemo slaviti i njihova trenera? Bunker igra i Chelski, samo sto ga igra sa preskupim igracima, a ne konobarima, doktorima, baustelcima, itd.

Grcku usporedjujes sa Realom i Chelseaom. Ej, grcku!
Mileni je offline  
Staro 21.04.2015., 12:16   #3476
MeanBoss
|CTS|MeanBoss|
Moj komp

MeanBoss's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
real sutra s pepeom u veznom redu....juhuhuuhuuuu al će ih natrpat ...
MeanBoss je offline  
Staro 21.04.2015., 13:08   #3477
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Citiraj:
Autor MeanBoss Pregled postova
real sutra s pepeom u veznom redu....juhuhuuhuuuu al će ih natrpat ...

To bi bilo lijepo.
Nek im Mandžo barem jednog uvalja.
On bi također mogao biti zadužen da isprovocira Pepea
Staro 21.04.2015., 13:15   #3478
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor listerstorm Pregled postova

Iako Mourinho ima hrpu naslova, mislim da će se ljudi više sjećat Van Gaala i igre Ajaxa te Guardiole i igre Barce nego tih xxx naslova Mourinha.
Ili Reala s Di Stefanom i Puškašem
I kad Real igra bunker protiv Barcelone? Zadnje dvije tekme sigurno ne, bilo je gol za gol ^^
burmuz je offline  
Staro 21.04.2015., 15:55   #3479
Banx
Premium
Moj komp

Banx's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Barca sa daviolom je bila dosadnija od teških bunkera
Staro 21.04.2015., 17:15   #3480
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Ovisi koje tekme uzmes u obzir, one di je druga igrala bunker slazem se, a cim se netko isao sa njima nadigravat em je bio naguzen em je tekma bila dobra.
Osim toga kad bilo tko igra protiv bunkera ta tekma nemre bit gledljiva.

žmnpp
buljo je offline  
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno