|
![]() |
#3424 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Dok ne gledaš problematičnog Terrya kako dalje mlati Falcao-a. Uglavnom loše.
__________________ |
|
![]() |
![]() |
#3428 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
S obzirom na kvotu, Juventus danas ljudima bude donesel milijune ![]()
![]() |
#3431 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
#3432 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
#3433 | ||
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
__________________ |
||
![]() |
![]() |
#3439 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3441 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Ne razumijem tko uopće navija više za tu sprdnju od reprezentacije no dobro ![]() Evo službene obavijesti: "Following tests carried out on Luka Modric at the La Moraleja Sanitas Hospital by Real Madrid Medical Services, he has been found to have a strain to the medial collateral ligament of his right knee. His situation will be monitored." Po ovome bi rekao da se još ne zna koliko je "out". Za Bale-a kog briga, ionako je igrač manje na terenu, bolje da ubace još jednog stopera iza i igraju s 5 iza nego s njim naprijed. Btw. moja reakcija na Lukinu ozljedu: https://www.youtube.com/watch?v=umDr0mPuyQc ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mirkopoter. 19.04.2015. u 12:47. |
![]() |
![]() |
#3443 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Zakljucno tome ko ne navija (a prati nogomet) nije normalan jel ![]() I onda povuces paralelu sa nekim izjavama mirka carobnjaka... ![]() E moj mirkec da nije bilo balea real bi imao jedan trofej manje ove sezone ![]()
#3446 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
#3447 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Minvajl navijaš za barcelonu za koju navijaju svi jer je moderno, a i ne znaju ništa drugo pa eto idem i ja di i svi drugi. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3448 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ma to je trebala biti luda tekma a ne dobra. Napadanja s obje strane,puno sansi s obzirom igrace kojima se raspolaze ali nazalost Mou ima svoju viziju cuvanja statistike i ubijanja nogometa,sto je naravno dobro za njega, ali sve vise ljubitelja ne vole Mouov nacin igre ,osim navijaca Chelsea naravno. Podsjeca me malo na Grcku i EU prvenstvo. Imaju taj trofej i svi su rekli da se nacin osvajanja zaboravi ali cini mi se da nije bas tako. S druge strane , od 70% posjeda na strani MUTD-a bar pola je vracanje lopte u svoju polovicu i dodavanja stopera. Vukli se po terenu kao babe. |
![]() |
![]() |
#3449 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Mirkec Hrvatska je, kad ce se zvat hrvatska mamic&co reprezentacija onda necu a do tad je hrvatska. Amdo Bolje navijat za kupljen klub koji je postao dobar nakon kaj je kupljen i igra antinogomet, ima najiritantnijeg trenera na svijetu? Svi su se zgrazali na igru grcke 04, a identicno igra celski. Da sam prije navijao za njih zbog tog bi prestao. Onda govoris da su u barci padavicari pa imamo jednog drogbu koji je jedini skicao kao busquets na podu, pa imamo cijelu momcad celskog koji su dosli do suca kad je ibra uletio, pa imamo dosadan nogomet di se celski brani cijelu tekmu i ceka kontre. Znaci sve ono kaj govoris protiv barce imas u klubu za koji navijas. Lol Edit: do nedavno si pisao gorenavedeno a sad jer je kao moderno navijat za njih, kad to ispucas zanima me kaj bu sljedece ![]()
žmnpp Zadnje izmijenjeno od: buljo. 19.04.2015. u 13:53. |
![]() |
![]() |
#3450 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Što znači "kupljen klub". Ako je ono što mislim da je, onda da je privatiziran jel'? Postoje udruge građana kao Barca i sl., valjda to nije kupljen klub? Odavno me zanima taj pojam "umjetni" i "kupljen" klub. Pa svaki klub je umjetan, ne raste u prirodi sam po sebi. Par ljudi se okupi i osnuje klub. Bilo jučer, bilo prije 300 godina. Kupljen znači kupljeni igrači ili? Pa dobro tko danas od profi klubova ne kupuje igrače? Ako se misli na ono "prije nisi ništa osvojio sad osvajaš, ili si prije osvajao pa sad ne osvajaš", sve je to pitanje forme. Kakvi su klubovi osvajali trofeje prije 50 godina a sad istih nema na vrhunskog sceni. Pa što? Prije je i Urugvaj osvojio SP pa sad vjerojatno neće dugo vremena, znači li da je isti umjetan? Možda je kriterij "prije nisi imao velik proračun pa sad imaš". Ok, ali prije 40 godina recimo ni jedan klub nije imao 200 + milijuna eura proračun. Znači li da su svi umjetni ili kupljeni klubovi danas? Nisu mi jasni kriteriji, iskreno evo. Nevažno o kojem se klubu radi. |
![]() |
![]() |
|
|