|
![]() |
#1831 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
U kojim poslovnicama? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1832 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
U zadnja tri mjeseca sam dva puta poštom slao u Links na servis stvari s kopijom računa i nikakvih problema nije bilo. Jedino se čeka, kao što je @Drug Brko napisao par postova ranije. Što se tiče banke, otkako smo u EU transakcije unutar HR zaprimljene do 15:30 radnim danom provode se isti dan. One zaprimljene nakon toga prvi idući radni dan. Znači nema više par dana čekanja, barem što se tiče banaka. Druga stvar je Links knjigovodstvo, kao što je @allen18 napisao.
![]() |
#1834 |
Guest
|
Još jedna uspješna kupovina, naručena roba, disk+napajanje, plaćeno preko neta, preuzeto u minimalnom roku, sve za 5 ![]() |
![]() |
![]() |
#1835 |
Magnum P.I.
Datum registracije: Jan 2009
|
Pohavla Links servisu za brzinu i otvorenost rješavanju problema. Predao sam predmet iz ovog podforuma na reklamaciju, pratio reklamaciju pomoću koda preko neta, unutar 7 dana riješeno i dogovorena zamjena za bilo što u dućanu u vrijednosti jednakoj ili većoj s računa reklamiranog predmeta. Komunikacija s agenticom servisa vrhunska, tako i s dečkima u poslovnici u Osijeku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1836 |
Slučajni prolaznik
Datum registracije: Mar 2010
|
Koliko im u prosjeku treba za servis? Trebao bi odfurat kućište jer mi je prestao raditi potenciometar za regulaciju brzine ventova, pa čisto da se pripremim na čekanje.. Coolermaster je u pitanju....
![]() |
#1837 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2015
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1840 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Slažem se sa time. Baš gledma zvučnike, u ADM 597, a u Linksu 669. Uzevši u obzir da vjerojatno imam cca 30kn poštarine, opet ću radije uzeti u Linksu jer sam iz Pule, a tu imaju poslovnicu. Ako ikada moram reklamirati lakše mi je otići 500m do njih nego slati u poštu, i'm lazy man sometimes ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1842 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Komentira čovjek koji u komp od 20k kuna stavlja AMD. (sorry na offtopicu modovi ali ovo mi je tak smiješno da sam morao komentirati)
![]() |
#1843 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Primjer zvučnike koje sam ja gledao, dođu 80 kn više nego u ADM. Uzeo sam ih ovdje zato što: 1. Ne plaćam poštarinu, što automatski dođe na 50 kn razlike. 2. Ako se pokvari, mogu odnijeti u Links, a ne da moram slati poštom. 3. Izašli su mi često u susret. I zbog toga ću dati malo više. Da sam u ZG, drugačija bi bila priča, ali ovako mi se stvarno ne da zezati. Znam da se može reći "što ti je poslati poštom", ali meni je to uzimanje vremena kojeg dosta često nemam, lakše mi je autom se uparkirati u Links, dati artikl i reći doviđenja, nego nalaziti kutiju, stalvjati sve u nju, lijepiti, nositi na poštu, plaćati sve to. Ali da sam u ZG, bila bi drugačija priča. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1844 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
nije u šoldima sve.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1845 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2014
|
Citiraj:
Osim tvog posta koji pršti znanjem o materiji I argumentirano ravna sve pred sobom. Edit: a pogotovo mi nije jasno što tvoja potreba za opservacijom stvari u koje se ocito jako razumijes ima radit na temi o Linksu u kojoj se prica o problematici cijena i garancija.lol. Zadnje izmijenjeno od: Hawker. 13.04.2015. u 21:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1847 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1850 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Šta nije čovjek rekao ADM kao dućan, a ne AMD ..ili to, ili mi je vrijeme za ćorku 😁😁 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1852 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
pa vidis da se coviku uglavnom sve vrti oko amd-a ![]() inace, mozda maleni offtopic, ali...i akcije, group sale i licitacije su im lagano postale lakrdija...oke, u doba divljeg rasta dolara i enormnog bumpa cijena skupljih komponenti logicno je donekle ocekivat da se perjanice intela ili nvidie nece prodavat po povlasteni(ji)m svotama, no coffee mug s usb-om, mis u obliku bube ili futrola za tab tesko da su vrijedni extra klika misem... @Overclock_freak: mislim da se u tom slucaju radi prije o iznimci, negoli pravilu. cijene u hg spot poslovnicama su uglavnom prebrutalne, posebice u obrocnom placanju.
![]() |
#1855 |
Banned
|
U Splitu postoji samo Links i Hg spot i poneki leteći medvjedići okolo. Od tako enormno skupog dućana očekujem bar dobru i brzu servisnu podršku,a ne traljvost. Prije par stranica sam naveo primjer prijatelja koji je kupio gotovu konfu u Linksa. Lik spada u grupu ljudi koji nemaju pojma što je u kompu. Izgorilo mu napajanje u garanciji. Ja sam znao što je u prvih pet sekundi(neki osnovnoškolac bi dijagnosticirao kvar u roku pet minuta.) Stručnjaci Linksa u Splitu nisu mogli detektirati tako banalan kvar nego su poslali komp u Zagreb di su stručnjaci višeg nivoa analizirali kvar skoro mjesec dana. Toliko je trebalo za utvrditi kvar i zamjenit neko no name kinesko napajanje. Ja iz principa neću otići u dućan di znam da me deru kupit niti usb stick. Radije naručim iz raznih dućana u Zagrebu nego idem do obližnjih gulikoza. Zadnja konfa (17000kn + PDV) je bila 3000 kn skuplja u Linksa nego u jednom zagrebačkom dućanu. Sad radim narudžbu za jednu firmu vrijednu cca 150k kuna i jedini dućani di mi ne pada na pamet tražit ponudu su Links i Hg spot. Jedan primjer: wd 5TB Green je skuplji 500kuna u Linksa nego u jednom drugom splitskom dućanu. Žalosno. Zadnje izmijenjeno od: Hawker. 14.04.2015. u 08:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1857 |
Premium
Datum registracije: Aug 2011
|
Neugodno iskustvo sa Linksom
Reklamacija Links d.o.o. Poštovanje, Produljenje jamstvenog roka Članak 425. 1. Kartica predana 3.12.2014. 2. Kartica popravljena 2.2.2015. 3. Kartica dobiva garanciju 61 dan, znaci ima garanciju do 4.4.2015. 4. Kartica ponovno predana 31.3.2015. Kartica tj. ova popravljena predana ponovno na servis 31.03.2015. slikano, zaprimljeno pod jamstvom...da bi nakon tjedan dana testirali karticu utvrdili da je stvarno neispravna i javili iz servisa da kartica odjednom više nije u jamstvu. Znači, jamstvo se po zakonu, članku 425. mora priznati 61 dan od 2.2.2015 dva mjeseca je bila kod njih očito se nije radilo o sitnom kvaru, dok je ponovno ista kartica predana krajem 3mj. kao neispravna, kartica je prilikom podnošenja na servis bila u garanciji...Links tvrdi da kartica više nije u jamstvu i oni pokušavaju sve da ospore kristalno jasnu stvar. Kad je sitni kvar to se uglavnom riješi kroz 7-10 dana a ne riješava se mjesecima. Ako Links nastavi osporavati ovu reklamaciju, ove dane slijedi prijava na Inspekciju, udrugu o zaštiti potrošača i ostali mediji u HR biti će obavješteni o svemu. Slike: http://www.pohrani.com/f/1L/cu/30LOe...2286159242.jpg http://www.pohrani.com/f/41/q4/4L0l0...9017665532.jpg http://www.pohrani.com/f/1c/Pm/2YQYR...9017689533.jpg Zadnje izmijenjeno od: canizares. 14.04.2015. u 23:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1858 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Nemas se sta razmisljat, ljepo ih nazoves i pitas: 1. Dali imate papir gdje pise 61 dan produzenje jamstva ? 2. Dali mislite priznati jamstvo za grafu koju sam predao/reklamirao prije isteka tih 61 dan ? Ako se negativo izjasne ljepo prijava Inspektoratu i sjedis doma i cekas... Vjeruj nakon nekog vremena tj. cim njima Inspektorat uputi da se ocituju mozes ocekivati poziv iz Linksa, mahat ce repom ko cuko i pitati te sta zelis, pare, grafu ili neki drugi proizvod. Slucaj je kristalan da kristalniji nemoze bit. Svako drugo rjesenje je nemoguce tj. moguce je samo da plate kaznu - oni. Tako sam ja prijavio Extreme digital i sad imam doma 2 usisivaca umjesto jednoga, toliko su zurili poslat drugi da za prvi koji doduse radi ali je falican, nisu ni pitali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1859 |
Premium
Datum registracije: Apr 2013
|
koji je bio prvotni datum isteka jamstva? Pa jamstvo se produžuje od tog dana, a ne dana kad si ju ti dobio natrag, odnosno produžuje se za vrijeme za koje je kartica bila kod njih, računajući od originalnog dana isteka jamstva..ako je taj dan prošao onda ništa..jedino na šta bi ja ciljao je da si trebao dobit novo jasmstvo, pošto kvar očito nije bio mali kad se na kartici radilo 2 mjeseca... EDIT: stavio si dobar članak ZOO-a, ali čini mi se da ga krivo tumačiš ![]() EDIT2: pročitao sam u drugoj temi..krivo si tumačio zakon, a links je u ovom slučaju u pravu nažalost..jedino što možeš je pokušat igrat na kartu da je popravak bio velik i da si trebao dobit novu garanciju, i/ili ako je riknuo dio isti koji su popravili da ga opet poprave jer za njega ide nova garancija od popravka.. Zadnje izmijenjeno od: hedgehog. 15.04.2015. u 00:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1860 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Da to i mene zanima. Ili se krivo izrazavas ili poimas. Ne produzuje se nego se osigurava da nakon servisa imas preostalih dana garancije, jednak kao i prije servisa. U svakom slucaju ne bi trebali zaprimiti graficku ako je prosao rok. Ako je nesto mjenjano onda bi taj dio trebao imati novu garanciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|