|
![]() |
#2671 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Tablete bi trebali prestat radit jer nemaju sansi pored Applovih i Samsungovih za slicnu lovu. |
|
![]() |
![]() |
#2672 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Sonyju, a i ostalima, fali jedan L90 ![]() Samsung je probao sa A serijom, koja je debelo preskupa. A Sony osim Z serije nema ništa vrijedno spomena. SP je trebao biti to nešto, ali su ga usrali updateima i sa tim hardverom je zaglavio na 4.3 što je sramota. Ali očito im to nije interesantno. |
![]() |
![]() |
#2673 |
Premium
|
Kad sam vec tu onda cu i napisat da je meni Z3 dizajnom xx puta bolje sklepan mob od S6 od feelinga do sitnica. Omnibalance istesan do kraja. Taman velicinom i tezinom i bljestavilom. Ne trebaju tu puno kemijat za Z4, smanjit malo bezele eventualno. Nova kamera sa OISom, chipset i dovoljno. Sve drugo vec imaju. Jucer sam ga malo bolje pogledal nakon S6 i zakon je telefon kaj se dizajana tice. Sitnice u odn. na Z2 a ipak na kraju je razlika osjetna u pravom smjeru. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 29.03.2015. u 23:17. |
![]() |
![]() |
#2674 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2014
|
Meni je Z3 uz M8 stvarno najljepsi, M9 mi je ružan zbog kamere iza, S6 mi je okej
#2675 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Sonyevi tableti su odlični. Imam z2 tablet. Prije toga sam godinama koristio Ipad. Kakav vražji Samsung... |
![]() |
![]() |
#2676 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Sony mobiteli imaju loše pozicionirani senzor blizine, skroz lijevo. Kada ti je mobitel na lijevom uhu, neka ti malo promaši uho on pali ekran i onda kreće veselje. Jedan od x razloga zašto sam prodao z1c. |
|
![]() |
![]() |
#2677 |
Registered User
|
Meni je to jedino bilo na Z1c.. i nisam jedini koji se žalio na to.. Z, Z1, Z3 mi nisu imali te probleme
#2679 |
Registered User
|
#2681 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Ako imaš : Event profil, device boot. Task :run shell 1. pm enable com.google.android.gms/.update.SystemUpdateService Klikni use root 2. pm disable com.google.android.gms/.update.SystemUpdateService Klikni use root Teško da ćeš imati istih problema opet ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2683 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#2684 |
Premium
|
Jos ni jedan Lolipop nije proradio kak spada iz prve, cak ni na Nexusima tak da bi ja dao jos malo vremena Sonijevcima da to malo posloze. Nije ni iOS vise bezgresan.... Btw imam ja peticu, jos nisam ni karticu stavio nutra i dam je drage volje za Z2.. |
![]() |
![]() |
#2685 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#2687 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
|
![]() |
![]() |
#2688 |
Premium
Datum registracije: Feb 2012
|
E imam jedan mali problemčić,pa ako neko može pomoć. Prijateljica ima xperiu T i kupila je neki hoco case s prozorčićem da se može javljat a da ne otvara case. Problem je što kad je neko zove ekran se zacrni i nemože se javit, nego mora otvorit case da se javi. Pa ako netko zna koji je problem? Zahvaljujem |
![]() |
![]() |
#2690 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ima ko s C6603 da barata s flashtool i pošalje dump? http://forum.xda-developers.com/xper...inish-t3069814 Ide se prema tome da se otključa LTE za c6602. Sve lijepo piše u temi, treba vam kojih 5 minuta, samo dump TA particije, napisano vam je kako možete maknuti privatne podatke. |
![]() |
![]() |
#2691 |
Premium
|
Pozdrav, zec ostavio z3c. Stvarno sam prezadovoljan, trajanje baterije je odlično. Jedina zamjerka do sada je što imam osjećaj kao da držim sapun u ruci koliko je klizav i izgleda mi da će se pri prvom padu razbiti u sto komada. Imam par pitanja: nisam duuugo radio nikakve egzibicije sa rootanjem, novim romom i sl., ali stravicno mi idu na qrac one aplikacije od t-coma. ako netko ima stock ROM bez tog bloatwarea može staviti link. i kako instalirati (znam da ima na xda, ali krećem od nule, potrošit ću par dana dok sve skuzim) i savjet za nekakvu zaštitu: sviđa mi se ovo, ili tak nešt slično... i što staviti na ekran? vidio sam da neki ljudi imaju nekakvo staklo, ili onu običnu naljepnicu.. |
![]() |
![]() |
#2692 |
Antimićanin
|
Nađi moj post #2595. U njemu ti je link na tutorial kako flešati neki čisti nebrandirani softver. Garancija se ne gubi jer ne petljaš ništa po bootloaderu i slično nego stavljaš orginal genuine Sonyjev softver. |
![]() |
![]() |
#2693 |
Premium
|
e super, hvala, to je taman to što mi treba. ako ima još netko kakav savjet što uzeti za zaštitu padova.. |
![]() |
![]() |
#2695 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Ako imaš dock ili ga planiras nabaviti, onda pazi da bumper ne ometa korištenje docka. Bumper ne štiti staklene površine pa si možeš staviti tempered glass naljepnice sa prednje i stražnje strane. Ili kak Brko kaže, pazi da ne padne. |
![]() |
![]() |
#2696 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ja nemam apsolutno ništa na njemu, prije nego šta ga stavim u pederušu imam neku nokia čarapu od doba 5800 i eto tako je pohranjen, ostatak je na docku i doma i na poslu. ako imaš z3/z3c i nemaš dock nisi vidjeo ništa ![]() |
![]() |
![]() |
#2698 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
![]() Stay tuned, nabavljam LTE karticu ![]() Kog zanima više informacija http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=104 Koliko sam shvatio, u TA particiji broj 2 su zapisane neke postavke o baseband-u. Uglavnom zasad moja Xperia Z C6602 koja nema nikakav LTE vidi VIP i HT LTE, nabavljam karticu pa vam pišem dalje ovdje. Jako zanimljivo ![]() |
![]() |
![]() |
#2699 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#2700 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007