|
![]() |
#2641 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2014
|
Ma slažem se, tako je i na M8, ali eto fala bogu ima riješenje
#2642 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Vidi gore....
![]() |
#2643 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
|
![]() |
![]() |
#2644 |
Tehničar
Datum registracije: Dec 2011
|
Nabavio xperia e1 od t-coma,ali je krcata bloatwarea i sranja pa bi volio neki "cisti" firmware stavit,ima neka preporuka? Link na neku stranicu? Volio bi kad nebi garanciju izgubio ako je moguce. Do sad sam uglavnom sa samsungima imao posla, sa sonyem nemam bas iskustva... |
![]() |
![]() |
#2645 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2646 |
gadget freak
|
#2647 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Za sada toga nemam ![]() Sve se svodi na to da te zaglupljuju i teraju te da pocnes koristit to kaj oni forsaju. Mislim software mi je za sada ok, osim tih par sitnica (notifikacije na sredini ekrana, swipe to unlock i ovo sa vremenom trajanja baterije) Za sada radi kao zmaj. |
![]() |
![]() |
#2648 | |
gadget freak
|
Citiraj:
![]() I nije da branim gugl, bmk, al ono, stalno se drobi kak su droid useri power useri a ostali mobile os-ovi su noob friendly, a sad je odjednom teško napravit ravno JEDAN touch ekrana više za dobit vrijeme korištenja mobitela od zadnjeg punjenja?
![]() |
#2649 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
ljudi moji..ima ajmo reć 5 mjeseci se družim sa sony-em,do tad 3 godine s iphone4,moram ovo napisat jer kad danas nije letio u zid neće nikad. totalno mi je nejasno i znam da je tako svima,da jedan vrhunski mobitel kakav je z3 ima ovo govno od androida na sebi,totalno mi je nejasno da stock 4.4.4 verzija bez ikakvih gluposti po sebi,može uredno ne palit alarm i iza kad ga idem pokrenit napisat clock crashed ili tako nešto. totalno mi je nejasno da se mob mora restartat svaki dan jedanput jer neradi FB ili tapatalk ili pogubi sve lozinke...ili štatijaznamšta...pa u 3 godine s iphone 4 stock ili Jailbreak nebitno...pretrpan ili totalno počišćen ... ja se ne sjećam da mi se tako nešto dogodilo... pa kad netko ide uspoređivat ios i android...pa to ko da ide uspoređivat ..ma nema uopće usporedbe. android je totalni shit. .. šteta vrhunskih uređaja koji muku muče s njim! |
![]() |
![]() |
#2650 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2014
|
Meni nikad problemi, bio M8 ili Z3, iOS mi je bio katastrofa, pogotovo iOS 7 i 8 na 4s, rušenje i trzanje na dnevnoj bazi.. Nijednom mi se aplikacija nije srušila nit je išta trzalo. Ali se slažem s tobom, da mene tako skup mob zahebava, prodao bih ga isti dan
#2651 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Flame wars detected Nit mi se fb ne rusi a kamoli alarm. Nebi nazad na ip4s ni na htc 8s ni da me tjeraju na let sa germanwingsom oko Donjecka sa pilotom kojeg je zena sa troje djece ostavila. |
![]() |
![]() |
#2652 |
|CTS|MeanBoss|
|
Ma nikakav frame wars... Samo pišem, danas alarm u 7:45,probudim se u 8 i po, računam ugasio ga čim je zazvonio, ili ga nisam ni upalio, odem na clock... Ono crash? Odjedanput pet prozorčića, ovo crashed, ono crashed... Bezveze mi to... Diglo mi živce jbg! ![]() |
![]() |
![]() |
#2653 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Fkt nezz. To mi se znalo dogodit na telefonima kad sam custom romove montirao svaki drugi dan. 3/4 mj sa z3c i nijednom mi se to ni drsilo kaj si opisao. Da nije neki battery saver ili retardirani AV u igri? |
![]() |
![]() |
#2654 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
![]() Ako je ekipa navikla da im pise vrijeme koristenja mobitela u zadnjih ne znam koliko verzija softwarea odmah u prvom screenu, a novi software moze biti samo upgrejdana verzija staroga. Zasto onda takvu funkcionalnost micati sa glavnog ekrana i dodati jos jedan ekstra touch? |
|
![]() |
![]() |
#2658 |
|CTS|MeanBoss|
|
ma nista od toga ne koristim... Upaljen jedino stamina mode i to je to... :/ |
![]() |
![]() |
#2664 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Evo metnuo sam danas baltic generic lollipop na z2, i opet dobim gore garmin navigaciju i još neke gluposti. Da li ima koji fw koji ima baš minimum minimuma tih gluposti? edit: skužih da je valjda danska verzija dobra, ja zabrijao na baltic a to se pričalo za z1 |
![]() |
![]() |
#2666 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Sad kad vidim koje si sve modele nabrojao i da je z4 pred vratima....nevjerojatno je da tvrtka izbaci 5 flagship modela u dvije i po godine. I da nakon toga razmatra i opciju izlaska iz smartphone businessa. |
![]() |
![]() |
#2667 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
A samim time, razlike između mobitela su minimalne. OK, Z1 je veliki korak naprijed nad XZ. Ali Z2 naspram Z1 i Z3 naspram Z2, skoro su samo nijanse. Najbolje bi bilo da izbacuju svakih 60 dana novi mob ![]() |
![]() |
![]() |
#2668 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
tako bi uvijek bili korak ispred konkurencije ![]() OT: Čitam malo po netu i spominje se da se žele što prije vratiti u plus, bez obzira na volumene, a to znači da bi mogli zadržati samo Sony Pictures Entertainment, PS4 i senzore za kamere za Iphone, Samsung i ostale. |
![]() |
![]() |
#2669 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Probao sada dansku verziju, ima sve isto ko baltic + još nekakav glupi app. Idem natrag na baltic, maknut gluposti i gotovo. Nebi ni išao sa 4.4.4 na lollipop da mi nije zbagan senzor/tačskrin - usred poziva (iako je ekran ugašen) sa licem stišćem postavke, palim ariplane mod, gasim mobilne podatke, šaljem poruke etc...) |
![]() |
![]() |
|
|