Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 17.03.2015., 09:51   #16381
nub
PREMIUM
Moj komp

nub's Avatar

Datum registracije: Dec 2014
Gledo i ja Interstellar dok je bio u kinu, i to 2 puta
Običan i imax. Oba puta je bio odličan, baš kao da je film za veliko platno - one scene po raznim planetima su bile odlične, osječaj je bio kao da će me onaj veliki val poklopit.
A kako film ide sve se više priča intenzivira i na kraju ostavlja miks osječaja i materijala za razmišljanje.
nub je offline   Reply With Quote
Staro 17.03.2015., 09:54   #16382
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Film si gledao prerano, tek sad je došao u većinu kina

Ja ga pustio u 9 navečer, ali svejedno je teško zaspat uz njega osim ak baš nisi mrtav umoran.

Meni najbolji film u zadnjih par godina. Malo je danas filmova koji te tak okupe.
sve ovisi, iskreno. neki dan sam pogledao kod frendova Annabelle. ok, ako sam umoran, ja cu zaspati uz ovakav film, iako je hororac, a obozavam horor/sf/trash. ali ono, to su tri zanra koji mogu biti žnj kvalitete, ali da se zabavis na neki nacin . nevazno.....

nego, Interstaller jest dugacak, sve 5. ali cijela prica mi je bila jebote......... koja prica, od pocetka filma pa sve do kraja. prepredobar film, nema puno ovakvih filmova unazad par desetljeca, jednostavno sto sam vec napisao, kao da je ljudima ponestalo maste. ovaj film je ima za 10 ok filmova .

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 17.03.2015., 09:56   #16383
wnbeeeE
Premium

wnbeeeE's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
interstellar predug? Da je bar duži hahaha
Staro 17.03.2015., 10:03   #16384
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Takodjer davno pogledao u kinu. Ne volim duge filmove, jer su uglavnom bespotrebno razvuceni. No nakon sto je Interstellar zavrsio, prva misao je bila 'zasto seru da film traje 3h?'. Nekako je sve to prebrzo zavrsilo sunce im njihovo
Mileni je offline   Reply With Quote
Staro 17.03.2015., 10:08   #16385
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
sve ovisi, iskreno. neki dan sam pogledao kod frendova Annabelle. ok, ako sam umoran, ja cu zaspati uz ovakav film, iako je hororac, a obozavam horor/sf/trash. ali ono, to su tri zanra koji mogu biti žnj kvalitete, ali da se zabavis na neki nacin . nevazno.....
Ma je znam. I ja sam bio umoran ali nakon deset minuta filma skužim da bi mogao biti jako dobar, uvuče me i razbudi.

Citiraj:
nego, Interstaller jest dugacak, sve 5. ali cijela prica mi je bila jebote......... koja prica, od pocetka filma pa sve do kraja. prepredobar film, nema puno ovakvih filmova unazad par desetljeca, jednostavno sto sam vec napisao, kao da je ljudima ponestalo maste. ovaj film je ima za 10 ok filmova .
Ma kaj predugačak, po meni slobodno nek već počnu raditi na jednako dugom nastavku na ovom planetu s kraja filma

Kip Thorne je napravio i knjigu u kojoj objašnjava ''fiziku i znanost'' u pozadini filma i kako su rješavali neke situacije i mogu reći da su i po tom pitanju napravili dobar posao.

''2001 Odiseja u svemiru'' 21 stoljeća
Staro 17.03.2015., 10:27   #16386
nub
PREMIUM
Moj komp

nub's Avatar

Datum registracije: Dec 2014
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Kip Thorne je napravio i knjigu u kojoj objašnjava ''fiziku i znanost'' u pozadini filma i kako su rješavali neke situacije i mogu reći da su i po tom pitanju napravili dobar posao.
Evo kad si spomenuo, super za pogledat - The Science of Interstellar

https://www.youtube.com/watch?v=6c_CW3Iv6j4

Zadnje izmijenjeno od: nub. 17.03.2015. u 10:34.
nub je offline   Reply With Quote
Staro 17.03.2015., 11:21   #16387
Moto001
Premium

Moto001's Avatar

Datum registracije: Sep 2014
I ja pogledo Interstella i dobar film malo predug ali OK za ubiti vrijeme
Moto001 je offline   Reply With Quote
Staro 17.03.2015., 11:41   #16388
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Vrijeme da se prisjetim filmova u djetinjstvu

Samo da barem ima HD remaster verzija...

Nasao...

@trouble ne hejtati karate kid ;P znao sam ih napamet koliko su se vrtili po rtl-u i novoj tv...

Zadnje izmijenjeno od: blava. 17.03.2015. u 11:48.
blava je offline   Reply With Quote
Staro 17.03.2015., 11:44   #16389
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Da bar ima American Ninja da si priustim upalu mozdane ovojnice
trouble je offline   Reply With Quote
Staro 17.03.2015., 13:11   #16390
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Kaj fali Dudikifu ?
Brko je offline   Reply With Quote
Staro 17.03.2015., 13:16   #16391
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Od djetinjstva vrijedi samo par sitnica spomenuti. Prosjaci i sinovi, smogovci i naravno neprikosnoveni crtic:
https://www.youtube.com/watch?v=7yeA7a0uS3A

Eh da, i one serije 'prije skole', od povratka u buducnost pa na dalje
Mileni je offline   Reply With Quote
Staro 17.03.2015., 18:17   #16392
MuroF
Premium

MuroF's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
djevojčica iz budućnosti ili ona sa nekim plemenima,u budućnosti,nakon apokalipse kao

a najbolji su mi jedni i jedini Gruntovčani.
Staro 17.03.2015., 18:50   #16393
baban
Premium
Moj komp

baban's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
a 'opstanak'

baban je offline   Reply With Quote
Staro 17.03.2015., 23:41   #16394
HumWeed
~~~
Moj komp

HumWeed's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
interstellar mi se dopao iako su mi neke scene i objekti absurdne/i

recimo oni tetris roboti ... pfff
pa crna rupa koja im je pred nosom a nist im se ne desava ... lolcina

a i onaj brzi uvod filma mi je bio tulav, ono ajd u svemir, ajd dobro idem, nema veze sto mi tu jedina familija

ali sve u svemu cak najbolji sci-fi po meni u zadnjih 5 godina sigurno
HumWeed je offline   Reply With Quote
Staro 17.03.2015., 23:49   #16395
domina
Premium
Moj komp

domina's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
I ja pogledao interstellar. Odličan film, ali nije ostavio wow efekt nakon filma. Nisam oduševljen. Prikaz svih stvari (da ne spojlam) u zadnjih pola sata mi se nije dopao.
Recimo Kontakt iz 97. mi je bolji..
domina je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2015., 00:01   #16396
HumWeed
~~~
Moj komp

HumWeed's Avatar

a vidi nema savrsenog
ali za ovu novu dob film je dobar
iako opcenito od 98 ja vidio dobar scifi nisam

kao da otkad je pocelo štancanje efekata se izgubilo sve nekak
Staro 18.03.2015., 00:11   #16397
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Ne shvacam, fizičar sudjelovao na kreaciji filma,valjda je onda sa razlogom tako kako je prikazano,a ne da tebi bude apsurdno osima ako nisi astrofizičar ?
Staro 18.03.2015., 00:25   #16398
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Da bar ima American Ninja da si priustim upalu mozdane ovojnice
To smo gledali ko klinci u mjesnoj zajednici. Tam je bil VHS.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2015., 00:29   #16399
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
To smo gledali ko klinci u mjesnoj zajednici. Tam je bil VHS.
Ja brijem da sam na betamaxu to gledao jos. Vhs je bila daleka buducnost

Al gledajte opis filma,romance,obviously skilled....ma neeeeee
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1426634973203.png‎
Views:	361
Size:	349.9 kB
ID:	14690  
trouble je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2015., 01:11   #16400
HumWeed
~~~
Moj komp

HumWeed's Avatar

Citiraj:
Autor blava Pregled postova
Ne shvacam, fizičar sudjelovao na kreaciji filma,valjda je onda sa razlogom tako kako je prikazano,a ne da tebi bude apsurdno osima ako nisi astrofizičar ?
vidi cudesa i haker je sudjelovao u kreaciji Trackdown-a pa je film ispao kao strip za 5-godisnjake
a ne kako bi ti rekao za ljude koji cak imaju imalo znanja u informatici

dzizs... ti bi bio super za propagande trash filmova jer odma ak covjek nije astrofizicar mora prihvatiti i gledati bulšit neki

da ne spominjem lika koji uleti u crnu rupu i nadje se u hiperkocki i jos prezivi
jos je samo falio spider-man da se pojavi tamo negdje
Staro 18.03.2015., 03:24   #16401
Perestrojka
CNE @ Verne global DC
Moj komp

Perestrojka's Avatar

Datum registracije: Feb 2015
Perestrojka je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2015., 10:13   #16402
Kristijan_7
Just don't give a fuck

Kristijan_7's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Ja neznam jel u meni problem, ali meni je Interštelar najveće razočarenje ikad. Glupost. 1/10.

Zadnje izmijenjeno od: Kristijan_7. 18.03.2015. u 11:02. Razlog: Dodao pa izbrisao psovke- još sam pod dojmom
Kristijan_7 je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2015., 10:19   #16403
Princ288
Premium
Moj komp

Princ288's Avatar

Datum registracije: May 2012
Inace postujem ocjene filmova jer su subjektivne, ali 1/10? Daj malo objasnjenja po cemu ti je taj film u rangu tvajlajt sage?
Princ288 je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2015., 10:26   #16404
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Pa po čemu je pak tebi Tvajlajt saga 1/10? Meni je osrednji film ali nije za jedinicu..
Staro 18.03.2015., 11:00   #16405
Kristijan_7
Just don't give a fuck

Kristijan_7's Avatar

Citiraj:
Autor Princ288 Pregled postova
Inace postujem ocjene filmova jer su subjektivne, ali 1/10? Daj malo objasnjenja po cemu ti je taj film u rangu tvajlajt sage?
1/10 zato kaj sam imao očekivanja, scifi i Nolan... A ono čorak. Naime, meni niš nije bilo na razini, od režije, do glume, a radnju neću ni spominjat. Film je do sredine ok, zaplet, makar već sa par elemenata koji nemaju veze s mozgom, a od sredine kolaps. Sve dijelove koji su donekle napeti su doslovce "odradili", a sama priča je glooopa i nelogična do bola, film je sve skupa patetitčan pokušaj (makar uspio) blockbustera na silu. Nesmijem ni napisat sve što mislim jer se nemogu suzdržat od psovki i dobit ću ban.
Film je (meni osobno doduše) flop kao i Gravity, i možda propuštam nešto umjetničkog dojma koji drugi vide, ali stojim kod vlastite ocjene. Htio sam daljinskim razbit televizor nakon zadnje scene i to je za mene 1/10.
Kod tvajlajta sam u kinu imao flasheve kak se dižem sa sica i skačem ljudima po glavama do izlaza četveronoške, a to je slično razbijanju skupog tv-a daljinskim, pa je i ocjena ista. Kad bolje razmislim, filmovi su po jahanju patetike čak i podosta slični...

Idem gurat registratore iza ormara da kolegici na poslu javim da idemo na gablec. Valjda će skužit u slijedećih 30 godina. Gladan sam.
Staro 18.03.2015., 11:04   #16406
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Citiraj:
Autor Kristijan_7 Pregled postova
a sama priča je glooopa
Sve mi je jasno.
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2015., 11:30   #16407
Kristijan_7
Just don't give a fuck

Kristijan_7's Avatar

Neznam na što misliš s kvotanim, bi li možda bio pristojan pa pojasnio? Što ti je jasno?
Staro 18.03.2015., 11:31   #16408
webstartm
Sandy!!!
Moj komp

webstartm's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
pogledao ga ja sinoc
prica nije "gloopa"
dajem ocjenu 8/10
Kroz cijeli film je dobra prica, koju treba pohvatat, promislit i skuzit
Ocjena nije 10/10 jer nevolim americku dramu, sad da nespojlam, ali ona sranja na icy planetu, i jos par elemenata standardne hollywoodske drame sto su mogli izbjec i nije trebalo
Iskreno,mozda sam imao malo veca ocekivanja ,ali opet, to je taj hype

Sve u svemu najbolji sf film sta san gleda dugo

Sta se tice sumrak sage, ocjena je 5/10
webstartm je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2015., 11:45   #16409
Kristijan_7
Just don't give a fuck

Kristijan_7's Avatar

Kako je moguće da na Zemlji tehnologije skoro pa da i nema, u budućnosti su zaostali, NASA je potjerana u sakriveni kutak i zapuštena, a svemirska stanica im je top notch, jučer izglancana i opremljena, a ljudi koji ne mogu uzgojiti ništ osim kukuruza imaju tehnologije tipa cryo sleep-a?
Nikom nije čudno kaj se radi o loop-u? Odnosno, poruke iz ormara glavni glumac šalje sam sebi u prošlosti? Kam onda taj lik iz prošlosti ode? Napredna ljudska rasa upravlja gravitacijom na Zemlji ali sama ne može smisliti bolji način da komunicira sa čovjekom/curicom koja može spasiti stvar putem rušenja knjiga? Scena kad glavni glumac sam sebi vrišti da ne ode, a zna da ak ne ode neće ni spasiti kćer je lol? Oni su izabrani zato što je njihova ljubav jača od drugih? Ako može kroz vrijeme u crnoj rupi, zašto ne objašnjava kćeri u "sadašnjosti"? Čovjek programira kazaljku sata putem gravitacije? Moreseovim kodom? Kad ga nakon svega nađu, niko ga ne yebe 2%? Kćerka se zamrzne pred smrt za svaki slučaj da ga u dogledno vrijeme spase (nakon 50 godina?!)? Djeca i unuci odu iz bolničke sobe kad im nestali šukundjed koji je spasio ljude uđe? Kćer ga šalje odmah da ide barit? To je smo from the top of my head, ali ono- kaj je previše...

-->
Dobro kad me već tjerate da spojlam, i hvatate se za "gloopa", da pojasnim:

Kako je moguće da na Zemlji tehnologije skoro pa da i nema, u budućnosti su zaostali, NASA je potjerana u sakriveni kutak i zapuštena, a svemirska stanica im je top notch, jučer izglancana i opremljena, a ljudi koji ne mogu uzgojiti ništ osim kukuruza imaju tehnologije tipa cryo sleep-a?
Nikom nije čudno kaj se radi o loop-u? Odnosno, poruke iz ormara glavni glumac šalje sam sebi u prošlosti? Kam onda taj lik iz prošlosti ode? Napredna ljudska rasa upravlja gravitacijom na Zemlji ali sama ne može smisliti bolji način da komunicira sa čovjekom/curicom koja može spasiti stvar putem rušenja knjiga? Scena kad glavni glumac sam sebi vrišti da ne ode, a zna da ak ne ode neće ni spasiti kćer je lol? Oni su izabrani zato što je njihova ljubav jača od drugih? Ako može kroz vrijeme u crnoj rupi, zašto ne objašnjava kćeri u "sadašnjosti"? Čovjek programira kazaljku sata putem gravitacije? Moreseovim kodom? Kad ga nakon svega nađu, niko ga ne yebe 2%? Kćerka se zamrzne pred smrt za svaki slučaj da ga u dogledno vrijeme spase (nakon 50 godina?!)? Djeca i unuci odu iz bolničke sobe kad im nestali šukundjed koji je spasio ljude uđe? Kćer ga šalje odmah da ide barit? To je smo from the top of my head, ali ono- kaj je previše...

Staro 18.03.2015., 11:58   #16410
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Citiraj:
Autor HumWeed Pregled postova
vidi cudesa i haker je sudjelovao u kreaciji Trackdown-a pa je film ispao kao strip za 5-godisnjake
a ne kako bi ti rekao za ljude koji cak imaju imalo znanja u informatici

dzizs... ti bi bio super za propagande trash filmova jer odma ak covjek nije astrofizicar mora prihvatiti i gledati bulšit neki

da ne spominjem lika koji uleti u crnu rupu i nadje se u hiperkocki i jos prezivi
jos je samo falio spider-man da se pojavi tamo negdje
al'ga tjeras,ali ajde dobro...

Ti onda znas sigurno sta bi bilo kad bi te gravitacija crne rupe privukla ?
vidim da nisi pazljivo pratio sami film zasto i kako se dogodilo da je prosao tako kako je prosao u crnoj rupi,ali ipak ti znas da ne bi trebao proci kako je prosao

malo pogledaj ending explanation i shvatiti ces zasto je tako proslo u crnoj rupi...

I osobu sa zavrsenim fakultetom,dugodisnjim radom i istrazivanjem na tome podrucju koja je radila na filmu ti usporedujes sa hakerom ?
Svasta necu cuti

Evo ti pa malo citaj...

http://blogs.scientificamerican.com/...st-kip-thorne/

I EOD od mene,ako ti imas kakve nove teorije sto bi se dogodilo kad bi prisao crnoj rupi,feel free to share,do tad vjerujem filmskom prikazu Interstellara na kojem je radio Kip Thorne...
blava je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na