|
![]() |
#16381 |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Gledo i ja Interstellar dok je bio u kinu, i to 2 puta ![]() Običan i imax. Oba puta je bio odličan, baš kao da je film za veliko platno - one scene po raznim planetima su bile odlične, osječaj je bio kao da će me onaj veliki val poklopit. A kako film ide sve se više priča intenzivira i na kraju ostavlja miks osječaja i materijala za razmišljanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16382 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() nego, Interstaller jest dugacak, sve 5. ali cijela prica mi je bila jebote......... koja prica, od pocetka filma pa sve do kraja. prepredobar film, nema puno ovakvih filmova unazad par desetljeca, jednostavno sto sam vec napisao, kao da je ljudima ponestalo maste. ovaj film je ima za 10 ok filmova ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16383 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
interstellar predug? Da je bar duži hahaha ![]()
![]() |
#16384 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Takodjer davno pogledao u kinu. Ne volim duge filmove, jer su uglavnom bespotrebno razvuceni. No nakon sto je Interstellar zavrsio, prva misao je bila 'zasto seru da film traje 3h?'. Nekako je sve to prebrzo zavrsilo sunce im njihovo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16385 | ||
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Kip Thorne je napravio i knjigu u kojoj objašnjava ''fiziku i znanost'' u pozadini filma i kako su rješavali neke situacije i mogu reći da su i po tom pitanju napravili dobar posao. ''2001 Odiseja u svemiru'' 21 stoljeća ![]()
![]() |
![]() |
#16386 | |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Citiraj:
![]() https://www.youtube.com/watch?v=6c_CW3Iv6j4 Zadnje izmijenjeno od: nub. 17.03.2015. u 10:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16387 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
I ja pogledo Interstella i dobar film malo predug ali OK za ubiti vrijeme ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16388 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Vrijeme da se prisjetim filmova u djetinjstvu ![]() Samo da barem ima HD remaster verzija... Nasao... @trouble ne hejtati karate kid ;P znao sam ih napamet koliko su se vrtili po rtl-u i novoj tv... Zadnje izmijenjeno od: blava. 17.03.2015. u 11:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16391 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Od djetinjstva vrijedi samo par sitnica spomenuti. Prosjaci i sinovi, smogovci i naravno neprikosnoveni crtic: https://www.youtube.com/watch?v=7yeA7a0uS3A Eh da, i one serije 'prije skole', od povratka u buducnost pa na dalje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16392 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
djevojčica iz budućnosti ili ona sa nekim plemenima,u budućnosti,nakon apokalipse kao ![]() a najbolji su mi jedni i jedini Gruntovčani.
![]() |
#16394 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
interstellar mi se dopao iako su mi neke scene i objekti absurdne/i recimo oni tetris roboti ... pfff pa crna rupa koja im je pred nosom a nist im se ne desava ... lolcina a i onaj brzi uvod filma mi je bio tulav, ono ajd u svemir, ajd dobro idem, nema veze sto mi tu jedina familija ![]() ali sve u svemu cak najbolji sci-fi po meni u zadnjih 5 godina sigurno
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#16395 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
I ja pogledao interstellar. Odličan film, ali nije ostavio wow efekt nakon filma. Nisam oduševljen. Prikaz svih stvari (da ne spojlam) u zadnjih pola sata mi se nije dopao. Recimo Kontakt iz 97. mi je bolji.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16396 |
~~~
|
a vidi nema savrsenog ![]() ali za ovu novu dob film je dobar iako opcenito od 98 ja vidio dobar scifi nisam ![]() kao da otkad je pocelo štancanje efekata se izgubilo sve nekak
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#16399 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16400 | |
~~~
|
Citiraj:
a ne kako bi ti rekao za ljude koji cak imaju imalo znanja u informatici ![]() dzizs... ti bi bio super za propagande trash filmova jer odma ak covjek nije astrofizicar mora prihvatiti i gledati bulšit neki ![]() ![]() da ne spominjem lika koji uleti u crnu rupu i nadje se u hiperkocki i jos prezivi jos je samo falio spider-man da se pojavi tamo negdje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16401 |
CNE @ Verne global DC
Datum registracije: Feb 2015
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16402 |
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
Ja neznam jel u meni problem, ali meni je Interštelar najveće razočarenje ikad. Glupost. 1/10.
“One morning I shot an elephant in my pajamas. How he got into my pajamas I'll never know.” Zadnje izmijenjeno od: Kristijan_7. 18.03.2015. u 11:02. Razlog: Dodao pa izbrisao psovke- još sam pod dojmom |
![]() |
![]() |
![]() |
#16404 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Pa po čemu je pak tebi Tvajlajt saga 1/10? Meni je osrednji film ali nije za jedinicu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16405 | |
Just don't give a fuck
|
Citiraj:
Film je (meni osobno doduše) flop kao i Gravity, i možda propuštam nešto umjetničkog dojma koji drugi vide, ali stojim kod vlastite ocjene. Htio sam daljinskim razbit televizor nakon zadnje scene i to je za mene 1/10. Kod tvajlajta sam u kinu imao flasheve kak se dižem sa sica i skačem ljudima po glavama do izlaza četveronoške, a to je slično razbijanju skupog tv-a daljinskim, pa je i ocjena ista. Kad bolje razmislim, filmovi su po jahanju patetike čak i podosta slični... Idem gurat registratore iza ormara da kolegici na poslu javim da idemo na gablec. Valjda će skužit u slijedećih 30 godina. Gladan sam.
![]() |
![]() |
#16407 |
Just don't give a fuck
|
Neznam na što misliš s kvotanim, bi li možda bio pristojan pa pojasnio? Što ti je jasno?
![]() |
#16408 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
pogledao ga ja sinoc prica nije "gloopa" dajem ocjenu 8/10 Kroz cijeli film je dobra prica, koju treba pohvatat, promislit i skuzit Ocjena nije 10/10 jer nevolim americku dramu, sad da nespojlam, ali ona sranja na icy planetu, i jos par elemenata standardne hollywoodske drame sto su mogli izbjec i nije trebalo Iskreno,mozda sam imao malo veca ocekivanja ,ali opet, to je taj hype Sve u svemu najbolji sf film sta san gleda dugo Sta se tice sumrak sage, ocjena je 5/10 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16409 |
Just don't give a fuck
|
Dobro kad me već tjerate da spojlam, i hvatate se za "gloopa", da pojasnim:
![]() |
#16410 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Ti onda znas sigurno sta bi bilo kad bi te gravitacija crne rupe privukla ? vidim da nisi pazljivo pratio sami film zasto i kako se dogodilo da je prosao tako kako je prosao u crnoj rupi,ali ipak ti znas da ne bi trebao proci kako je prosao malo pogledaj ending explanation i shvatiti ces zasto je tako proslo u crnoj rupi... I osobu sa zavrsenim fakultetom,dugodisnjim radom i istrazivanjem na tome podrucju koja je radila na filmu ti usporedujes sa hakerom ? Svasta necu cuti ![]() Evo ti pa malo citaj... http://blogs.scientificamerican.com/...st-kip-thorne/ I EOD od mene,ako ti imas kakve nove teorije sto bi se dogodilo kad bi prisao crnoj rupi,feel free to share,do tad vjerujem filmskom prikazu Interstellara na kojem je radio Kip Thorne... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|