|
![]() |
#1261 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Na zaslonu se danas pojavila informacija da dolazi lollipop, moto g 1gen britanski s mobicitya. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1263 |
Premium
|
Znamo od 11. mjeseca 2014. Ovo je bas notification dosao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1264 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1265 |
Premium
|
Tocno to mi je pisalo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1269 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ja taman radim update za DE 1st gen ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1272 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Posto me gore potpisani autor (ovo mu je jos i kompliment :P) proziva, samo kratko. Bude u srijedu valjda detaljnije ako se sjetim... Update, factory reset, nanovo instalirao sve. Nakon dva dana nisam primjetio probleme, nema battery draina, nemam zamjerki, sve radi kako i treba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1275 |
Premium
|
Tako i meni, treba u settings uci po update. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1277 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Tražim po amazonu i stranicama nezavisnih proizvođača određenu torbicu za Nexus 6. Bilo bi najbolje da je smanjena kopija nexus 7 asus "torbice" Dakle, prekopao sam sve i najbliže što sam došao su čarape za mobitele, no ja bih otvor na boku, ne na vrhu ili dnu. Tvrde flip-flop case/wallet futrole me ne zanimaju jer želim goli mobitel imati u rukama kad ga koristim. Ima netko kakav prijedlog?
![]() |
#1278 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#1279 |
Avocado
|
Osim ovog prvog, kojem je boja očajna (tražim crnu/tamno-sivu), sve je već prožvakano. Ipak, ovaj etsy budem prošarafio još detaljnije. To su 99.9% debeli novčanici koje ne želim. PDair koji si linkao mi već tjedan i pol stoji u zaheftanom tabu u nadi da ću naći nešto bolje, ali je i dalje najelegantnije rješenje na koje sam naletio. Kad uvrstim u filter tražilice da nađem nekakav horizontal case bez kopče za remen onda tek sve ode u pm ![]() EDIT: a ovaj pinterest astimatere, ne mogu pogledat bez da me napada da se ulogiram. Reko neš ti mene ![]()
![]() |
#1281 |
Avocado
|
Jel još nekog živcira što lollipop nema ko JB prikaz koliko je sati na bateriji? Ovak možeš samo procjeniti ![]() N6 mi inače traje normalnog korištenja nekih 36h (non stop na 4G i surfanje i igranje 1-2h dnevno). Quick charge punjač je čudo, napuni mobitel u roku keks ![]()
![]() |
#1282 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
![]() |
#1283 |
Premium
|
Lollipop na moto g 1st gen dobro radi, brze od kitkata, mislim da je i baterija nesto sitno bolja. Sve u svemu vidljiv napredak. Kod mene se ne moze namjestiti brojcani prikaz baterije u postavkama, a posebne aplikacije za bateriju ne zelim instalirati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1285 |
Avocado
|
![]() |
#1286 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Mene samo živcira auto brightness. Prije je puno bolje radio, u mraku sobe se stišao gotovo do kraja, a vani na full brightness. Sad svako malo se uhvatim kak moram ručno pojačavati/smanjivati, iako je na "auto". |
![]() |
![]() |
![]() |
#1288 |
Avocado
|
Na lollipopu je tako napravljeno da od ručne postavke automatski namještava +/- 20%, tj. ako imaš postavku na pola onda automatski ide od 30-70%. To je po meni također minus novog androida, u kmici i na direktnom suncu svaki put moram ručno podešavati.
![]() |
#1289 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
![]() |
#1290 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imate kakve rođake 'preko bare'? Za kupljenu Moto X dobijete džabe i Moto E http://www.motorola.com/us/motorola-shop-all-sale.html
![]() |
|
|