|
![]() |
#6601 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#6603 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6604 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#6605 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Grimm se pretvori u takvo sranje da je to nevjerojatno, tamo negdje u 3-4oj sezoni. Plus i što je na početku svaka epizoda na istu foru, samo s drugim likovima. Bulšit od serije za zaobić u širokom krugu.
![]() |
![]() |
![]() |
#6606 |
The mighty pirate
|
![]() |
#6608 | |
Silence
Datum registracije: Jul 2011
|
Citiraj:
Ponestaje im ideja, šta ćeš. Meni je ipak oke serija, onako za pogledati sa curom ![]() Z Nation pogledajte ako ste propustili. Meni se jako svidjela. Željno očekujem novu sezonu. Nekidan sam otkrio Shameless (Američku verziju iste). Prva sezona je super, druga tako/tako, treću ću tek uzeti gledati. Nastavak druge sezone The Blacklist je počeo izlaziti. Već sam i zaboravio o čemu se radilo do sada ![]() Tu je i Better Call Saul od tvoritelja Breaking Bad-a. Prva dva nastavka su poprilično dosadna, ali dati ću joj šansu. Također The Strain ako je netko propustio. Ovo se također čeka nova sezona. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6609 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6610 |
Nisko letim, visoko padam
Datum registracije: Mar 2010
|
Upravo pogledao poslijednju epizodu Parks & Reca. Šta reći? Koju poruku poslati? Zaista jedna od rijetkih bisera u moru "humorističnih" serija.
Nekako mi je prebrzo završila. Prvih šest sezona sam pogledao vrlo brzo, i kad sam saznao da će biti samo još jedna sezona mislio sam da je to neka neslana šala. Možda je i tako bolje, ako se osvrnem na 2,5 muškarca (kojeg sam prestao gledati kad je Čarli otišao) koji u svojoj poslijednoj epizodi prikazuje mržnju prema Čarliju umjesto humora i tbbt kojemu su prve tri ili četiri sezone bile jako dobre, da bi na kraju došlo na mužnju mrtve krave i.e humoristična serija bez humora a toliko sezona imaju, ne bih volio da se i ona pretvorila u takvo nešto slično. Jedna od rijetkih serija u kojoj sam bio zainteresiran za svakog lika, za njegov karakter i što će se slijedeće dogoditi. Još jednom svaka im čast na odlično odrađenom poslu. ![]()
![]() |
#6612 |
hungry, for a little more
|
Slažem se, imam još dvije tri sezone za odgledati, počeo sam od prve sezone i gledao sezonu za sezonom kako je koja izlazila, ali zadnjih par nisam stigao. Ne znam što se togađa poslije, ali Aubrey Plaza mi je totalni promašaj u toj, inače genijalnoj seriji. Community i Parks & Rec su mi uvjerljivo dvije najbolje humoristične serije. Modern Family mi se isto kao mockumentary format sviđa, ali ipak previše plitko. Tamo mi je Ty Burell 50% kvalitete serije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6615 |
|
Moj prvi dojam na Rona je bio užasan, nakon par epizoda požalio sam što sam to pomislio, a Plaza je i meni oke.
![]() |
#6617 | |
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#6618 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6620 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6621 | |
Premium
|
Citiraj:
Ma liku treba dati Oscara, i to par njih. Cisto zato jer je Ron Swanson ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6622 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() The To Do List (2013) sam gledo samo zbog ovog http://media.giphy.com/media/R2bz2gnJc5DYA/giphy.gif ![]() edit: @KhongLo doch, ich weiß ![]() Zadnje izmijenjeno od: baban. 27.02.2015. u 22:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6623 | ||
Registered User
Datum registracije: Jan 2015
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6624 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
https://www.youtube.com/watch?v=UXRefikXFFw Hah, mislim da je to i jedini lik u cijeloj seriji koji je pljuga, baš sam pred godinu, 2 pričao s bratom kako u cijeloj seriji nema lošeg lika osim njega. ![]() Umro je Nimoy.
![]() |
![]() |
#6625 |
Premium
|
zavrsio sa gledanjem Entourage odlicna(meni) serija o zivotu filmske zvijezde i njegovoj ekipi u L.A ali ari gold..omg koji je to lik ![]() prozdro sam 8 sezona u tjedan dana smijuci se njegovim misaonim pro...izljevima ![]() https://www.youtube.com/watch?v=8E1l8TrDfpY edit: @panda naravno...cekam..jebiga prirasla mi ekipa srcu ![]() Zadnje izmijenjeno od: baban. 28.02.2015. u 02:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6626 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |