|
![]() |
#6572 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Samo to je film, a ne serija ![]() I da, također preporuka |
![]() |
![]() |
![]() |
#6573 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Serije na trenutnom repertoaru za pogledati: 1. Vikings 2. True Detective 3. Californication(odgledati zadnju sezonu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6574 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6577 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Biće da je to slučaj i sa Black Sailsom, ista situacija u zadnjoj epizodi. Psoval sam. :mad: Vikinzi su standardno dobri, iskreno do GoT jedino sto mi vrijedi nešto uz eventualno House of Cards, ali i to je vise postalo monotono. :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#6581 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
![]() |
#6585 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Gledam Backstroma. Nije loše. Do sada sam vidio puno detektiva sa nagonom za samouništenje, ali ovaj je vrh. Ekipa su mu totalni 'specijalci' (u prvoj je epizodi objašnjeno tko je tko).
![]() |
#6586 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
meni bas i nije super : s-u-p-e-r, ali sam jako zadovoljan sa serijom. sada je krenula nova sezona, ja sam od onih koji vole sve pogledati u dan-dva, pogotovo jer se epizode nadovezuju jedna na drugu. osobno mi je bas nekakva leđero serija, nista extra, tu je crnac, tu je bijelac, partneri, ima zemskiju, sef je na kraju zapetljan u svasta nesta, ima par sa strane jos likova....... a ono, opustim se i budem zadovoljan nakon gledanja, iako nije top serija. plus sto je to nekakav SF sa pretpotopnom tematikom, bajka itd. cudno kako si tek sada otkrio grimma, ima njega vec poprilicno na trzistu.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6589 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Pogledala sam tog Grimma, prvu epizodu, nije loše ![]() I nemam pojima kak sam na to zaboravila, neka druga serija me zaokupila i na ovu totalno zaboravila. Thx sysa na podsjetniku ![]()
![]() |
#6591 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6592 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#6593 |
Osobni opis - pitaj me
|
top gear je i dalje odlican. mislim da su se vratili neki ljudi koji su radili priloge (video/audio obradu zapravo), jer mi je sve puno dinamicnije, bolja glazba, sve izgleda na nivou i brutalno i zanimljivo. sto sam bas unazad sezone-dvije bio skuzio da je isto opalo. ali i cijela epizoda mi je kao i sve druge - odlicna. jako dobri, jako opusteni, zabavni i smijesni, top gear!!!!!
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6594 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
![]() http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=63897 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6595 | |
Osobni opis - pitaj me
|
Citiraj:
![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6596 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() Očekivani Marvelov mindfuck u zadnjoj sceni prve sezone Agent Carter ![]()
![]() |
![]() |
#6599 |
Fresh Juice
|
Uvijek se scimam da je to onaj stari Shield s Vick Mackeyem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|