|
![]() |
#1382 |
Guest
|
Nakon svake zahtjevnije igre će Nvidia morati izbacivati novi driver za GTX 970. Moš mislit dokle će to trajati. ![]() |
![]() |
![]() |
#1383 | ||
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
A stalno se sumnjalo u frame timing Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1384 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Fantasticno! Bas mi je fino citat ovakve testove, pogotovo nakon sta sam istresao 3k kn za usranu graficku. Na svu srecu, nit me dying light privlaci, niti total war, a u igrama koje igram nisam primjetio nikakve probleme....ali samo je pitanje vremena kad ce naletit neka igra koja ce razapet ovo ''cudo tehnologije'' ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1385 |
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#1386 | |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1390 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Ovo mogu potvrditi. Kada sam spojio telku na komp putem HDMI-a, nema nikakve slike prije Windows welcome screen-a. Zamisli zabavu kada mi je komp zapeo u boot-u, a ne znaš što se događa pa tegli monitor do kompa. Vrhunski odrađeno. ![]() Ali svejedno, ovakav strmoglavi pad od vrhunskog hype-a do totalnog pljuvanja po 970 ne sjećam se kada sam zadnji put vidio... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1392 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
oke nemam veliki uzorak ali 280x - jedan boot, 280x - nema slike, 290 - jedan boot, 290x - nema slike, 270x - radi. nakon mog javnog istupa kako mi se čini da je ovo neki debeli bug se javio još jedan član koji je rekao kako je imao isti problem na 6xxx i 7xxx modelima, jedno ono 5-6 komada. ne bi rekao da se baš radi o malom bug-u ![]() realno što se 970ke tiče... da, zayebali su to sve stoji, ali hype oko toga jednostavno nema smisla. to je preslab gpu da može procesuirat 4k gejming modernih igara (da ne kažem konzol-portova), a to je realno jedino što je može "prekobaciti" do tih 4gb iskoristivosti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1393 |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
trebao bi bacit van tu 270x i kupit si neku poštenu nvidiu,a to je gtx 960 ![]() kako nema smisla hype,ili ima igara ili nema koje mogu prebacit ali oni su lažno oglašavali,kartica nema stvarnih 4gb,mogli su jednostavno stavit i 3gb(pravih) i nitko se nebi bunio i onda još gazda nvidie veli to nije bug,to je feature |
![]() |
![]() |
![]() |
#1395 | |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
Istu priču sam slušao oko Kingstonovog asinhronog nanda,pa znaš to je samo u benčevima,i dalje je to brzo ovo ono. Gle,nisam dobio to šta sam platio i ostala utješna priča me uopće ne zanima. Kingston baj baj,samo poklone primam. ![]() Uvaljotke treba osuditi ili prelaziti preko njih?
![]() |
![]() |
#1396 | ||
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
To si zaključio na temelju ČAK vas DVOJICE koji imate problem s time? ![]() Tvoj hejt prelazi u nešto kudikamo smješnije i tragikomičnije.... Citiraj:
![]() Iskreno, jedini PRAVI bug hdmi izlaza na radeonkama je power management istog. To je tak debilno složeno da bi je zavitlao kroz prozor da nemam sammyeve monitore sa tv-om pa imam daljinac za upalit monitor. Naime, sleep kompa imam isključen u winsima, ali sleep monitora mi je na 30min neaktivnosti. Kad prođe tih 30 min, monitor ukopčan u hdmi se ne ugasi, nego objavi da provjerim spoj, to blinka još cca 5 (ili čak 10 min) i onda se baci u sleep. Vratit ga iz sleepa se ne može ničim osim paljenjem na daljinski ili na touch panelu na monitoru na on tipku, bez obzira što sam ja stisnuo key na tipkuši ili scimao miša, komp da signal da sam ja to napravio, ali monitor ne dobije 'pobudu' za dizanje iz sleepa, kao što recimo najnormalnije funkcionira ako je spojen na dvi ili vga ulaz. Žešća debilana, imho. Citiraj:
![]() A ova izjava velikog zelenog vođe, ne da je za plakat, nego je za kolektivnu tužbu cijelog svemira zbog notornog bezobrazluka i bahatosti a ne tih par amera što se skupilo za tužakat se s njima....
![]() |
![]() |
#1397 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1398 | |
Moderator
|
Citiraj:
(ako ćemo radikalno jel...) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1401 | |
gadget freak
|
Citiraj:
Daklem, em ti uzorkovanje ne ide jel ti je MALI uzorak uočene nepravilnosti, em segmentacija po djelatnosti ti isto ne štima ![]() No, uostalom, lijepo sam ti na drugi quote konstruktivno i kreativno odgovorio ![]() ![]() ![]() Ovo što ti navodiš, budući da nisi naveo okolnosti u kojima se to događa, tj. da li si spajao primarni monitor na hdmi ili je u igri tv kao sekundarni, itd., može tu bit svega po malo, a ne odmah bacit rant na jadnu nevinu grafu ![]()
![]() |
![]() |
#1403 |
Moderator
|
moja primarna i sekundarna djelatnost je it. okolnosti u kojima se to događalo je da na dvi 1 je dell iz potpisa, a na jedan jedini hdmi je spojena telka koja je radila preko identične instalacije na jedno 5-6 nvidia grafa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1404 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Mislim da je ukupni zaključak da bi nVidijini programeri morali dobiti porciju brutalitija! Inače, da se vratimo na temu 9xx kartica, evo još jednog testa. Ovaj puta je 960 kartica na tapeti. Koliko vidim, minimum framerate je čavlima zakucan za pod :-( link Zadnje izmijenjeno od: Amepshi. 27.02.2015. u 11:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1406 | ||
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 27.02.2015. u 12:26. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1408 | |
gadget freak
|
Citiraj:
Pa bf3 je sa svim napucanim do kraja trošio tj troši nešto sitno preko 2gb vram-a na 1080p u mp-u, na 4ci se nisam s tim smarao, al može se probat ![]() Nije isto radit texture za tetris i za par kilometara mape i sve sile detalja po njoj ![]() Isto kako će se i ovih 128bita na 960kama brzo objelodanit koliki je to fail, samo dok krenu neplaćene recenzije.
![]() |
![]() |
#1410 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
|
|