|
![]() |
#2 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Prvo SP, pa chipset driveri, pa graficka, pa audio, pa ostalo.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4 | |
PC Ekspert
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Između chipset drivera i drivera od grafičke-DIRECT X. Pogotovo ak imaš ATI-ja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
PC Ekspert
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 |
....?
Datum registracije: Jul 2002
|
kaj uopce postoji neki redoslijed instaliranja drivera ? ja sam to kak mi cd-e od drivera pao pod ruku il kaj mi je prvo trebalo ! i uvijek se je sve ok radilo ... imali to uopce kakve veze ,mislim redoslijed ??! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Somewhere around Barstow
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Administrator
|
Citiraj:
Onda chipset- da pravilno ( i da uopče ) prepozna ostale djelove MB- IDE,AGP... A onda grafička pa audio? Mislim da to zavisi o grafulji i zvučnoj. Koja ima opčenito više problema s driverima nju zadnju dok ostatak kompa "sjedne" do kraja. Moje mišljenje..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Somewhere around Barstow
|
Ma to znam i ja oću jasnije objašnjenje ![]() Mislim instaliraš npr. SP1 pa SP2 (ili odma SP2) pa chipset drivere pa ostale i kaj onda; kad dođe instaliraš SP3(SP4) preko toga svega i stvar šljaka. Npr. na Viaareni vele da bi trebali ići chipset driveri (via4in1 iliti hyperion), ostali driveri pa tek onda os patches. Mene zanima ako netko konkretno može reći zakaj baš tim redom - zato što onda ... Ako je taj redosljed određen na temelju iskustava (ja to tako instaliram godinama i to sve radi super) to je ok ali to nije odgovor koji ja tražim, kužite me? ![]() Ozreeeneee ... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Sa svojim skromnim znanjem bi rekao sljedeće: Prco se instalira SP1 (2,3,4) i svi ostali patchevi da oni ne bi utjecali na drivere pojedinih komponenti. Onda ide chipset driver jer o chipsetu sve ovisi. Onda grafička da ne gubiš oči. Ostatak samo utrpaš. Kako sam i rekao kod mene ne važi isti poredak. Radi se o tome da moram prvo chipset, grafičke pa SP1 jer mi inače grafičke ne rade. Ne želim se zamarati zašto je tako ali sada radi. Još mi je bolji sistem grafička (ASUS sa CD-a), SP1, grafička (ASUS sa neta), chipset, detonatori. Tako dobijem i više od drivera grafičke. To je kemija ali šljaka bolje.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|