|
![]() |
#31891 | ||
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#31893 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
https://www.dropbox.com/s/rmtntdxd44...74849.jpg?dl=0 Otvorio sezonu. Moram rec da su odlične. Bile :-D:-D |
![]() |
![]() |
![]() |
#31894 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Žderači, jel potrebna rezervaciju u Kapuciner grillu nedjeljom za ručak (12-13h)? Da ne bi došao sad u nedjelju a ono pobro kiflu |
![]() |
![]() |
![]() |
#31896 |
Xulos :)
|
Neznam kako vama al mislim da bi me prije zatukli ljopatom nego me natjerali da pojedem taj steak. I dalje je to polusirova komadina mesa iz koje curi krv. Hvala ali neka hvala ![]() Pazario ovo : https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/...84&oe=5556E114 Yebo me pas ak ima ista finije ![]()
![]() |
#31897 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
![]() Koji steak, iz Kapucinera? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31899 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31900 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ma steak je zakon ![]() Junetina je meso koje praktički možeš sirovo jest, tak da to ne treea skuriti, samo malo zapeći ![]() U petak se sprema posjet ohari, pada krvava fiorentina ![]() One papričice punjene sirom gore su mrak, ali za okus je jako važan i pac, taj recept treba pogoditi ![]() danas gravče na tavče s kobasicama i špekom, plus domaća pogača ![]()
![]() |
#31901 |
The mighty pirate
|
Svima se gadi ta "krv" u steaku. Kod pravog steaka, krvi ni ne smije biti vani, ne smije curiti kad se stisne i ne smije imati gorki okus po krvi. Masa ekipa koju znam je naletila na takav "steak" i to im ga je zgadilo. Pravi se topi u ustima. Sve žilavo i što curi je sve samo ne steak.
![]() |
#31902 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Kad kažem krvavi ne mislim da treba špricati krv iz njega, već mislim na boju unutra ![]() Recimo ovaj black angus steak izgleda mrak http://4.bp.blogspot.com/-F9_GvTr5vY...IMG_9698jk.jpg Ja pak recim one kužim jedenje steaka koejg se skuri do te mjere da se stvrdne ida lomiš zube na njemu ![]()
![]() |
#31904 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() a evo kako radim pizzu. tijesto za pizzu radim od cjelovitog pšeničnog brašna (po mogućnosti eko). odlična je i kombinacija sa polovicom brašna od pira. za one navikle na bijelo brašno, na onu extra mekoću i lakoću, koji baš nemaju povjerenje u pizzu od 100% cjelovitog brašna, preporučam da probaju uraditi jednu sa pola cjelovitog i pola bijelog, glatkog. no, vratimo se receptu. mjera je 300gr brašna za jednu pizzu, koja bude kružnog oblika i deblje korice. u prosijano brašno dodam jednu žličicu suhog kvasca (koji se desetak minuta dizao u šolji, pomiješan sa žličicom šečera i malo tople vode) i origano te dodam potrebnu količinu tople vode u kojoj sam rastopio dvije žličice himalajske soli. tijesto mijesim desetak minuta, dobivenu kuglu vračam u pobrašnjenu posudu, prekrijem vlažnom krpom i ostavim dizati oko sat vremena, po mogućnosti na nekom toplijem mjestu. nakon što se tijesto fino podiglo, sa što manje gnjavaže premještam ga u središte nauljene tepsije (protvan), raširim ga i oblikujem rub. uz ovaj postupak, tj. bez naknadnog premješavanja, tijesto se puno lakše i brže raširi. i jedna bitna stvar, pečnica mora biti full zagrijana (pečem na najvišoj temperaturi pečnice) u trenutku stavljanja pizze u nju, kako bi sačuvali tijesto od upijanja umaka.
divovski kompjuteri Zadnje izmijenjeno od: tomasini_. 11.02.2015. u 02:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31906 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Danas za obed : sekeli uz obavezni dodatak zelenog papra ( preskupi kod nas pa sam se opskrbio u Deželi za pola cijene), pire krumpač s kiselim vrhnjem i angels touch putra i mljevenog muškatnog oraščića, ladno Laško se razme... Navečer se idem obžderat u Batak grill na Savici, nije mi daleko, ne treba vozilo pa mogu poslije bauljat do doma, valjda me ne buju pesi zgrizli po putu...
![]() |
#31908 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Danas špinat (treba ga ponekad i pojest ne samo popit ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#31909 |
Glazba, auti, itd :D
Datum registracije: Dec 2011
|
Narucivao tko iz Špajze? ![]()
![]() |
#31910 |
Fresh Juice
|
To ono kod Meinzove? Dobra je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31912 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Danas se radila pica, ala ja ![]() Znači više ne radim picu bez luka, paprike i češnjaka. Tijesto koje radim već jedno duže vrijeme, paradajz raskuhan i napravljen sos, red sira (gaude), pa šunka, pa ponovo red sira, pa vratina, paprika, luk, češnjak, šampinjoni i na kraju parmezan ![]() To je vrh ![]() I naravno, jedem ju s vrnjem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31913 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31915 |
Fresh Juice
|
Ma zahebavam te malo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31916 |
Glazba, auti, itd :D
Datum registracije: Dec 2011
|
Dobro onak...mislim komotno ak netko pravi pizzu moze i mene zvat :P Juice da ..veceras narucila i svidja mi se...za malo para dobra klopa
![]() |
#31917 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Danas brzinski ručak čevapi ![]()
![]() |
#31918 |
Guest
|
Ovaj "Kosta" je definitivno precjenjen. Onaj "leskovački voz" je kao malo od svačeg i na kraju dođe malo od ničeg. Ne znam jel bi ova atmosfera šumadijske "kafane" trebala budit neke osjećaje, ali recimo "Kill Grill" je majka za ovog "Kostu". I interijer je bolji. Ne tražim da mi interijer bude 5 zvjedzica, ali brate mili, staviš mi atmosferu ko u "sakupljači perja"... ![]() |
![]() |
![]() |
#31920 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Sreća pa mi je "Paulaner Grill Bar" 30 metara od posla. ![]()
![]() |
|
|