|
![]() |
#4381 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4382 |
Banned
Datum registracije: Dec 2013
|
Ma sumnjam ja na to duze vrijeme. Ali kako sam blizu iovako ionako nemogu me "sjebat" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4384 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
imam jedno brzinsko pitanje.. u 9. mjesecu 2013. godine starog su zvali na kućni iz t-coma, imali su neku ponudu bla bla, i uglavnom aktivirali su nam max3 L paket (dodatni neki programi), ali stari je izričito rekao da ne želi ugovornu obvezu na 2 godine i ženska koja je zvala rekla je da se ne brine, može se to otkazat kad god želi.. sjećam se da sam gledao na stranicama hrvatskog telekoma i išao u t-centar, jer je postojala ugovorna obveza na taj paket i slao sam prigovor.. rečeno je da će to riješiti.. ali tad sam bio na faksu, zaboravio sam na to sve.. i evo ga, malo više od godinu i pol ugovorna obveza je još tu, jer smo htjeli otkazat maxtv pa moramo platiti penale do 9. mjeseca ove godine.. i šta sad? stari ništa nije potpisao, sve je bilo preko telefona, dali su mu krivu informaciju za ugovornu obvezu |
![]() |
![]() |
![]() |
#4385 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4386 |
Vocna iglica u mudante
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4387 |
Banned
|
Stvar kod ht-a je da si ti mislim na sljedecim racunima dobijao obavijest da mozes raskinut ugovor u roku od xx dana. To ste ignorirali i time se smatra da ste pristali na to. E sad, inace takvo produljivanje ugovora na daljinu ne bi igralo, ali ovo s dopisom na racunu gdje te oni obavijestavaju je vjerojatno pravna caka kako su oni tome doskocili. Kad si ti tocno slao prigovor, kako si ga slao, kakve dokaze o tome imas? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4388 |
Registered User
|
Naglasak je na tome da si to trebao rješiti odavno, ako je neka njihova greška i ako su ti aktivirali nešto što nisi želio, to treba odmah rješavati, a ne se sjetiti nakon godinu i pol. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4389 | |
Vocna iglica u mudante
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4390 | |
Vocna iglica u mudante
|
Citiraj:
i prigovor je poslan unutar mjesec dana otkako su ti paketi aktivirani |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4391 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Zakonski rok je 14 dana, uvijek dobiješ doma obavijest o ugovoru koji si sklopio i tamo ti to piše. Ako si već slao nakon mjesec dana, trebao si onda to pokušati istjerati, ovako si ipak malo kasno odlučio... Piši kući propalo.
![]() |
#4392 | |
Registered User
|
Citiraj:
Jer eto: Ako želiš raskinuti nešto onda ih zoveš, šalješ mejlove, ideš osobno u t-centar i uglavnom, ne prestaješ dok ne raskineš, ali ok, ti si bio na faksu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4393 |
Vocna iglica u mudante
|
tu jesi u pravu.. tcom je takav da moraš biti uporan.. ali brate ej, lažu na telefon i onda pošalješ prigovor, očekuješ da će to riješit i na kraju šipak.. gledam stare mailove, da vidim šta se tu radilo |
![]() |
![]() |
![]() |
#4394 | |
Guest
|
Citiraj:
mom starom su isto uvaljali ono smeće od M tarife, umjesto da mu kažu,, da ima samo 200 min prema tcom mreži i 200 mb rekla mu ženska "SVE NEOGRANIČENO", evo baš neki dan, išao sa njim platit penale i odhebat ugovornu uslugu, tako da svaka telefonska prodaja, NE, ne, kategorički i izričito i nedvosmisleno NE. |
|
![]() |
![]() |
#4396 | |
Banned
|
Citiraj:
Kako si slao prigovor, kakav dokaz imas o tome? Ako imas neki suvisli dokaz posalji ti to opet putem maila tcomu, mozda ispadne nesto korisno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4397 | ||
Guest
|
Citiraj:
Ako je rečeno da "je prema svim mrežama neograničeno i besplatno" na M tarifi, to je laž i svinjarija. Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#4398 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
pozz ovako kome bi mogao prijavit sluzbu za korisnike istekao je zakonski rok od 30 dana a mobitel nisam dobio svaki put kad nazovem szk kazu mi dobit ce te do kraja tjedna i tako me lazu iz dana u dan ja vise neznam o cemu se radi pokusavaju li oni to mene prevarit ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4399 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Meni se pokazalo da na Facebooku najbrže rješavaju probleme, ali tek kad pogledaš video i primijeniš. Na ovako postavljeno pitanje(?) ti neće nitko normalan odgovoriti ![]()
![]() |
![]() |
#4400 |
Banned
Datum registracije: Feb 2013
|
Lazu i kradu gdje god stignu. Ja sam isao uzet fixni internet plud telefon na 24 mjeseca. Tzv max 2s to je flat sa brz do 10mbit. I racun 215kn. Kad meni dodje prvi racun 235kn. Ja zovem szk i kaze lik da krivo su van u ugovoru stavili brzinu van ugovora pa je 30kn a u ugovoru je 10kn pita hocete da ju stavimo u ugovor onda bude 10 kn. Ja velim daaaa pa uzeo sam paket u kojem je ona default 10kn kak moze bit 30. Ah kolegica krivo napisala. Kak nije krivo napisala manje nego vise. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4401 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
To mi je i kolegi napravilo, još on meni cili sritan priča kako mu je diglo brzinu besplatno, reka san mu da pogleda ugovor, pa je skužija da i nije baš besplatno... Tih 20 kn je nebitno u ciloj priči, meni osobno bar, bitna je ta lopovska APP metoda koju očito "uvaljaju" svima...
![]() |
#4403 | |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4405 | |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Pokušavao sam telefonski to riješiti ali nikako nije išlo. Tek kad sam im poslao jedan poduži mail, u kojem sam objasnio kako i što su napravili, smanjili su mi račune za te više obračunate iznose. Preporučujem ti da napraviš isto, bez obzira što ti rekli preko telefona. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4406 |
Banned
Datum registracije: Feb 2013
|
ja sam naknadno kontaktirao službu za korisnike preko fb.. navodno su jako sposobni za razliku od ovih na telefonu pa čak i poslovnicama.. napisao mi je lik evo citiram: Umanjili smo račun za 01/2015 u iznosu od 20 kuna. Isto tako pokrenuli smo zahtjev za promjenom, da se ne naplati i na slijedećem računu brzina bez ugovorne obveze. Na žalost nismo u mogućnosti ponovno isporučiti ispravljeni račun, ali slobodno možeš umanjiti isti za taj iznos. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4407 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4408 |
šekler
Datum registracije: Jan 2008
|
Ima li nekog spasa za mene u pogledu više brzine?? na t-comu sam, 3 i nešto km od centrale.. Trenutno koristim MAX3 S paket.. i osnovnu brzinu od 4mb/s.. Mogu doma kopirati podatke iz routera.. ugl. imam onog ZTE-a, nedavno mi zamjenili jerj e Thomson prekidao vezu, s ovim je sada ok.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4409 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |