|
![]() |
#2103 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Mourihno je po meni otisao ,jer se uprava mijesala u njegove odluke.Jer je stavio Casillasa na klupu,jer je vidio da je ovaj na zalasku.Jer je vjerojatno rekao koji puta Ronaldu da se vrati u obranu pomoci,a ovom se to nije dopalo. Ancelloti je sve to osvojio,to stoji,ali sa turbo jakim momcadima. Imao je i debakala,kao poraz od Liverpoola. Samo kazem da ako trener ne moze naci rijesenje protiv jakih momcadi,a od svake malo agresivnije je ove godine izgubio,onda bi bilo dobro za ekipu da ode jer sam uvjeren da ovako nece osvojiti nista. I Atletico i Barca su za njih trenutno drugi svijet,tako da treba nesto promjeniti jer ovako nece ici. I da bi Mourihno izgubio 4:0 od Atletica,ne vjerujem. I samo iznosim svoje misljenje ,nikog ne vrijedam,ali ti da,tako da oprosti ali mi se vise s tobom ne debatira. Chelsea dobio,7 bodova ,super!
![]() |
#2104 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
#2105 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Dogodi se. ![]() ![]() Eto ga na. ![]() http://www.givemesport.com/544511-di...acebookOrganic Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 07.02.2015. u 19:44. |
![]() |
![]() |
#2106 | |
Premium
|
Citiraj:
Ovdje je to konstanta,samo sto iz utakmice u utakmicu Real izgleda sve nemocnije.
![]() |
#2107 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Ček, misliš na onog Murinja koji je u 3 godine sa Realom osvojio manje trofeja nego Karlito u prvoj godini ?
![]() |
#2109 |
Premium
|
#2110 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ancelloti je uzasan trener? Jao majko mila, pa Real je prosle godine izgledao jedno 10x bolje nego bilo kad pod Mourinhom. Zar ih osim Barce nije Bayern iz godine u godinu ubijao? A sta je bilo prosle godine? Trenutacno nemaju srece. Ozljede, kartoni, itd. Ali i manjak motiva. Jednostavno, ista stvar koja se desila i vec spomenutima u proslosti - Barci i Bayernu. Smirite strasti. I dalje su prvi. A ovo govori covjek kojem Real i nije drag, dapace ![]() |
![]() |
![]() |
#2111 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
#2112 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ovog puta u nadi nema spasa. Hobiti ce baske posteno natrpati :P |
![]() |
![]() |
#2113 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
#2114 | ||
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#2115 |
Strichek Moderator
|
#2117 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Niti se prvenstvo dobilo jednom dvije tri utakmice niti treba biti fanatik i očekivati 100% pobjeda ma tko igra. Izgubiti će bodove i Barca i Athletico, to je sigurno i tek će se vidjeti u 4-5 mjesecu kako i što. Treba ipak biti realan. |
![]() |
![]() |
#2118 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Ma dobar je Bayern, među top 4 u LP. Igra im je pala kad je Guardiola preuzeo ali sad je to sve po meni odlično posloženo. Ne vjerujem da će ikad onako igrat kao pretprošle sezone kad su razvalili Barcu 7-0 ali su svejedno sila. |
![]() |
![]() |
#2119 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
Ma nisam ja niti rekao da je bayern loš već da je silaznoj plutanji. Pep je po mojem skromnom mišljenju glavni krivac za to. Frajer jer promjenio i probao valjda svaku formaciju. Došao je nadobudan na ideju da će naprvit dar mar sa 4-1-4-1 kako je on to rekel ne, uparijedit će stari 4-2-3-1. Nije išlo vratio je na 4-2-3-1. Nakon toga su išle redom 4-3-3, pa 3-4-3, pa je ponekad igrao 4-4-2. Da ne spominjem neke smiješne pokušaje sa 3-3-3-1 :S Frajer je izgubljen i to se vidi u igri jer igrači sami ne znaju kak trebaju igrat. A ako pratiš bayern i bundesligu bilo da si zadrti fan ili kao ja vikendom kad se stigne uz kladionicu čisto da mi bude zanimljivije :P Onda znaš koliko je bayern gradio 4-2-3-1. sustav i koliko im je trebalo da proigraju. Pa Jupp je tek na odlasku uspio sve osvojit kad su se napokon uigrali i posložili sve kockice (kad je doveo martineza i upario sa shajvniem). Istina da Pep nema sreće niti sa igračima stalno su mi falili pojedini glavni igrači ili pojačanja koja je kupio ali sam si je kriv sa svojim abra kadabra u kojoj formaciji ćemo danas igrati :P Pa daj si pogledaj onoga bezličnog otočanina od prošle godine fura 4-2-3-1. Bez da mjenja formaciju već dovodi igrače koji odgovaraju toj formaciji i sad ove godine rasutra, jedan od 2 glavna favorita je da digne zečje uši. Ukoliko se to dogodi će bit sramota jer će uč u povijest kao mahh.. nemogu to niti napisat :S ![]() A Pando dragi Pep se pogubio ili možda ali možda je problem jer je glava kluba ošla na ljetovanje na teret poreznik obveznika ![]() Sad još pročitaj ovo i reci da nisam u pravu :P http://www.sportskeeda.com/football/...ing-formations |
![]() |
![]() |
#2120 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2014/2015
Ne bih rekao na silaznoj putanji. Prije bih rekao povratak u normalu i svakodnevnicu. To da stavrno voli mješati sastave od utakmice do utakmice je istina i eh, sad, nekad je to korisno, nekad kontraproduktivno (prošle sezone npr), iako je dosta često tu ovisio o povredama kojih ima dosta, pogotovo ove godine. Problem sa ocjenjivanjem njegova rada u klubu je taj da za usporedbu ljudi ne uzimaju čak niti cijelu zadnju Heynckesovu sezonu već samo ona zadnja 4 mjeseca (tekme protiv Juventusa, Barcelone i osvajanje trostruke krune). Tu se komotno zaboravlja da ni Heynckes ništa revolucionarno nije napravio već samo nastavio na Van Gaalovim temeljima. A i zaboravlja se činjenica da je svemu tome kumovalo i nekoliko sretnih okolnosti prije sezone (Njemačka faila u polufinalu EPa po k'o zna koji puta i kupnja Martineza) i tijekom sezone (ozljeda Kroosa, povratak Robbena koji je koliko toliko promjenio stil igre te Ribery u formi zivota) Ne znam baš zbog čega mu ljudi toliko priseravaju kad se uzme u obzir da osim debakla protiv Reala posao odradio poprilično dobro.
![]() |
#2121 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
Glavno da se po svima ostalima kenjavilo da naftasi ovo, da naftasi ono.... Da im barem i naziv kluba promijene. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2122 | |
Premium
|
Citiraj:
Gledaj danas portale,svi pitaju Ancelottija zasto opet s tri spice. On im kaze da je tako osvojio ligu prvaka.Slazem se ,ali je Simeone nasao rijesenje protiv tog istog Reala,Ancelotti ne mijenja nista,i to je po meni njegov grijeh. On je vrhunski trener,po meni i gentlemen medu njima,ali neki puta treba i podivljati,i reci Ronaldu i Baleu ili trci ili van. I pitanje? Zasto je kupljen Lukas pa sad igra Khedira? Zasto se ne da sansa Odegardu? Vidim da je prinova Atletica odmah jucer utrpao!
![]() |
#2123 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
![]() I dalje stoji sve za naftase, joj pa da i celski je taki klub, nije promjenio naziv stadiona nego samo prvog vlasnika. Dodje roman na ebay i vidi kak se bida za celzi, da ne prokocka sansu stisne on BUY IT NOW! i veli in your face biatches ![]() Odo na sekret odma mi se prisralo ![]()
![]() |
#2124 |
Guest
|
Danas opaka tekma za 3 boda! West Ham, čekićari = čavli, MU = čekić. |
![]() |
#2125 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Igraš 12 utakmica dobro- jednu loše i bok. To je ljudski. Ok za taktiku no ako Real, što je realno jer je opet prvi, osvoji prvenstvo, nitko neće spominjati duge klubove. Ima tu svega, ako ne stavi da igraju sva trojica oda su odmah transferi po novinama, nezadovoljstvo itd... a to narušava atmosferu u momčadi. Postoji i psihološki dio. Ancelloti je, po mom mišljenju, najbolji trener u zadnjih 10 godina. Mourinhu su zviždale tribine kad je i pobjeđivao jer Real ne igra bunker. Bolje izgubiti. |
|
![]() |
![]() |
#2127 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
Barem je ostao originalan naziv kluba i stadiona. Jedva cekam da bude sluzbeno pa idem citati kako se velicao katalonski klub velike traficije i..ma eotfl nemrem ja to. Bog zna od kud im lova i jos od prije s obzirom tko je sve igrao kod njih no..nevazno. |
|
![]() |
![]() |
#2128 |
Strichek Moderator
|
Kaj ti znaci naziv stadiona kad jedan bogatas utjece na sve i trpa hrpetinu love unutra, umjetni klub (ko i psg). Isto ko da mamic kupi dinamo ![]() Osim toga pitanje je otkud je dosla ta informacija za stadion, dok ne bude sluzbeno dobro je, ako bude onda pljuvanje po njima, simple as that.
#2129 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#2130 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
__________________ |
|