Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 07.02.2015., 17:47   #2101
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Mandzo bi i penal glavom puco da moze...
MAGARAC je online  
Staro 07.02.2015., 17:56   #2102
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Šest minuta produžetaka...PA SUDAC JEBO TE NISI ZDRAV!

Gotovo! JEBENO!

City je uzeo jedan bod. CFC ima sedam bodova prednosti.
Hamm je offline  
Staro 07.02.2015., 17:56   #2103
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Pa kako kad ti dam činjenice i brojke,za trenera koji je sa svakom momčadi osvajao nešto(osim Parme),koji ima 3 lige prvaka,koji je 3. najplačeniji u Europi..ti kažeš da je nikakav trener i da ga treba smjeniti. NAKON šta je donio realu ligu prvaka koju su čekali valjda skoro 20 godina?

Ja mislim da si ti ili blago zakinut...ili neshvaćeni genij koji bi trebao doći u Real,raspustiti kompletnu strukturu kluba i sam voditi i klub i trener biti. Onih 80 iljada navijača koji su Mourinhu mahali sa bijelim maramicama nisu bitni...ipak je on učio kontra Barce...brzo
Ja tebe ne vrijedam,ali ti konstantno da. Ok,ja cesto pretjeram,jer sam frustriran kad igraju ovako.Ja mislim da je Mourihno genij za Ancelottija ,a ti ako se ne slazes,ne trebas me nazivati ogranicenim.
Mourihno je po meni otisao ,jer se uprava mijesala u njegove odluke.Jer je stavio Casillasa na klupu,jer je vidio da je ovaj na zalasku.Jer je vjerojatno rekao koji puta Ronaldu da se vrati u obranu pomoci,a ovom se to nije dopalo.
Ancelloti je sve to osvojio,to stoji,ali sa turbo jakim momcadima. Imao je i debakala,kao poraz od Liverpoola.
Samo kazem da ako trener ne moze naci rijesenje protiv jakih momcadi,a od svake malo agresivnije je ove godine izgubio,onda bi bilo dobro za ekipu da ode jer sam uvjeren da ovako nece osvojiti nista. I Atletico i Barca su za njih trenutno drugi svijet,tako da treba nesto promjeniti jer ovako nece ici.
I da bi Mourihno izgubio 4:0 od Atletica,ne vjerujem.
I samo iznosim svoje misljenje ,nikog ne vrijedam,ali ti da,tako da oprosti ali mi se vise s tobom ne debatira.
Chelsea dobio,7 bodova ,super!
Staro 07.02.2015., 18:47   #2104
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Eto tog jakog kluba, čim nalete na nekog jače odma raspad sistema
I svaki put isto

Citiraj:
Autor emilblomsky Pregled postova
I da bi Mourihno izgubio 4:0 od Atletica,ne vjerujem.
Da, on ne bi od atletica, on je izgubio od barce 5:0

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline  
Staro 07.02.2015., 19:32   #2105
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Dogodi se. Tiho su barcelonaši bili kad ih je bajern rastavio.

Eto ga na.

http://www.givemesport.com/544511-di...acebookOrganic

Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 07.02.2015. u 19:44.
Hamm je offline  
Staro 07.02.2015., 20:00   #2106
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Eto tog jakog kluba, čim nalete na nekog jače odma raspad sistema
I svaki put isto

Da, on ne bi od atletica, on je izgubio od barce 5:0
U njegovu obranu,to mu je doslo tek sto je preuzeo momcad,mislim da je tada clasico bio odmah u 9 mjesecu.Poslije toga ,on je stvari poslozio.
Ovdje je to konstanta,samo sto iz utakmice u utakmicu Real izgleda sve nemocnije.
Staro 07.02.2015., 20:05   #2107
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Ček, misliš na onog Murinja koji je u 3 godine sa Realom osvojio manje trofeja nego Karlito u prvoj godini ?

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline  
Staro 07.02.2015., 20:11   #2108
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Mislis na onog Mourinha koji je osvojio bilo sta nakon nekih 5 godina posta?

Buljo kakav raspad sistema je bio protiv Barce u 3-1 pobjedi ili Barcu ne smatras pod "nekog jaceg"?
Mirkopoter je online  
Staro 07.02.2015., 20:23   #2109
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Mislis na onog Mourinha koji je osvojio bilo sta nakon nekih 5 godina posta?

Buljo kakav raspad sistema je bio protiv Barce u 3-1 pobjedi ili Barcu ne smatras pod "nekog jaceg"?
Tada je barca bila realno u sadasnjoj Realovoj formi.Da igraju sada,ajme majko!
Staro 07.02.2015., 20:23   #2110
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Ancelloti je uzasan trener?
Jao majko mila, pa Real je prosle godine izgledao jedno 10x bolje nego bilo kad pod Mourinhom. Zar ih osim Barce nije Bayern iz godine u godinu ubijao? A sta je bilo prosle godine?

Trenutacno nemaju srece. Ozljede, kartoni, itd. Ali i manjak motiva. Jednostavno, ista stvar koja se desila i vec spomenutima u proslosti - Barci i Bayernu.

Smirite strasti. I dalje su prvi. A ovo govori covjek kojem Real i nije drag, dapace
Mileni je offline  
Staro 07.02.2015., 20:42   #2111
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Citiraj:
Autor Mileni Pregled postova
Ancelloti je uzasan trener?
Jao majko mila, pa Real je prosle godine izgledao jedno 10x bolje nego bilo kad pod Mourinhom. Zar ih osim Barce nije Bayern iz godine u godinu ubijao? A sta je bilo prosle godine?

Trenutacno nemaju srece. Ozljede, kartoni, itd. Ali i manjak motiva. Jednostavno, ista stvar koja se desila i vec spomenutima u proslosti - Barci i Bayernu.

Smirite strasti. I dalje su prvi. A ovo govori covjek kojem Real i nije drag, dapace
A nis! Sad se treba nadati da nas spase baski!
Staro 07.02.2015., 20:47   #2112
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Ovog puta u nadi nema spasa. Hobiti ce baske posteno natrpati :P
Mileni je offline  
Staro 07.02.2015., 22:45   #2113
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
listerstorm je offline  
Staro 07.02.2015., 23:09   #2114
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Citiraj:
Autor listerstorm Pregled postova
U ovakvim tamnim vremenima isplati se potrošit minuta vremena i iskopati ovo:

Citiraj:
To je bilo pitanje vremena, svaka im čast kaj su izdržali toliko s obzirom na kaj danas liči nogomet ali promjenit naziv stadiona u ovakav je stvarno komedija
Mirkopoter je online  
Staro 07.02.2015., 23:29   #2115
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
U ovakvim tamnim vremenima isplati se potrošit minuta vremena i iskopati ovo:

Bas mi je drago za ovo, ide nogomet u kujac a to je jos jedan dokaz.
Sve vrijedi i u ovom slucaju, i svakom drugom takvom slucaju bez obzira na klub.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///

žmnpp
buljo je offline  
Staro 07.02.2015., 23:41   #2116
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Pa jel moguće

Svaka čast, you have my respect sir!
Mirkopoter je online  
Staro 07.02.2015., 23:47   #2117
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
A nis! Sad se treba nadati da nas spase baski!
Niti se prvenstvo dobilo jednom dvije tri utakmice niti treba biti fanatik i očekivati 100% pobjeda ma tko igra. Izgubiti će bodove i Barca i Athletico, to je sigurno i tek će se vidjeti u 4-5 mjesecu kako i što.
Treba ipak biti realan.
burmuz je offline  
Staro 08.02.2015., 01:10   #2118
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Ma dobar je Bayern, među top 4 u LP. Igra im je pala kad je Guardiola preuzeo ali sad je to sve po meni odlično posloženo. Ne vjerujem da će ikad onako igrat kao pretprošle sezone kad su razvalili Barcu 7-0 ali su svejedno sila.
Mirkopoter je online  
Staro 08.02.2015., 02:00   #2119
bourne1
Registered User

Datum registracije: Sep 2009
Ma nisam ja niti rekao da je bayern loš već da je silaznoj plutanji.
Pep je po mojem skromnom mišljenju glavni krivac za to. Frajer jer promjenio i probao valjda svaku formaciju. Došao je nadobudan na ideju da će naprvit dar mar sa 4-1-4-1 kako je on to rekel ne, uparijedit će stari 4-2-3-1. Nije išlo vratio je na 4-2-3-1. Nakon toga su išle redom 4-3-3, pa 3-4-3, pa je ponekad igrao 4-4-2. Da ne spominjem neke smiješne pokušaje sa 3-3-3-1 :S

Frajer je izgubljen i to se vidi u igri jer igrači sami ne znaju kak trebaju igrat.

A ako pratiš bayern i bundesligu bilo da si zadrti fan ili kao ja vikendom kad se stigne uz kladionicu čisto da mi bude zanimljivije :P Onda znaš koliko je bayern gradio 4-2-3-1. sustav i koliko im je trebalo da proigraju. Pa Jupp je tek na odlasku uspio sve osvojit kad su se napokon uigrali i posložili sve kockice (kad je doveo martineza i upario sa shajvniem). Istina da Pep nema sreće niti sa igračima stalno su mi falili pojedini glavni igrači ili pojačanja koja je kupio ali sam si je kriv sa svojim abra kadabra u kojoj formaciji ćemo danas igrati :P

Pa daj si pogledaj onoga bezličnog otočanina od prošle godine fura 4-2-3-1. Bez da mjenja formaciju već dovodi igrače koji odgovaraju toj formaciji i sad ove godine rasutra, jedan od 2 glavna favorita je da digne zečje uši. Ukoliko se to dogodi će bit sramota jer će uč u povijest kao mahh.. nemogu to niti napisat :S Jbg skopirao je kao i kad je kopirao bunker od Grčke.

A Pando dragi Pep se pogubio ili možda ali možda je problem jer je glava kluba ošla na ljetovanje na teret poreznik obveznika

Sad još pročitaj ovo i reci da nisam u pravu :P

http://www.sportskeeda.com/football/...ing-formations
bourne1 je offline  
Staro 08.02.2015., 03:06   #2120
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2014/2015

Ne bih rekao na silaznoj putanji. Prije bih rekao povratak u normalu i svakodnevnicu.
To da stavrno voli mješati sastave od utakmice do utakmice je istina i eh, sad, nekad je to korisno, nekad kontraproduktivno (prošle sezone npr), iako je dosta često tu ovisio o povredama kojih ima dosta, pogotovo ove godine.

Problem sa ocjenjivanjem njegova rada u klubu je taj da za usporedbu ljudi ne uzimaju čak niti cijelu zadnju Heynckesovu sezonu već samo ona zadnja 4 mjeseca (tekme protiv Juventusa, Barcelone i osvajanje trostruke krune). Tu se komotno zaboravlja da ni Heynckes ništa revolucionarno nije napravio već samo nastavio na Van Gaalovim temeljima.

A i zaboravlja se činjenica da je svemu tome kumovalo i nekoliko sretnih okolnosti prije sezone (Njemačka faila u polufinalu EPa po k'o zna koji puta i kupnja Martineza) i tijekom sezone (ozljeda Kroosa, povratak Robbena koji je koliko toliko promjenio stil igre te Ribery u formi zivota)

Ne znam baš zbog čega mu ljudi toliko priseravaju kad se uzme u obzir da osim debakla protiv Reala posao odradio poprilično dobro.

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline  
Staro 08.02.2015., 07:33   #2121
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Citiraj:
Bas mi je drago za ovo, ide nogomet u kujac a to je jos jedan dokaz.
Sve vrijedi i u ovom slucaju, i svakom drugom takvom slucaju bez obzira na klub.
Tresem nogicama od srece. Sad je tek doslo pravo lice onog slatkog natpisa na dresu i pokazuje se tko je pravi vlasnik tog kluba vec x godina.

Glavno da se po svima ostalima kenjavilo da naftasi ovo, da naftasi ono....

Da im barem i naziv kluba promijene.
Hamm je offline  
Staro 08.02.2015., 10:23   #2122
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Citiraj:
Autor burmuz Pregled postova
Niti se prvenstvo dobilo jednom dvije tri utakmice niti treba biti fanatik i očekivati 100% pobjeda ma tko igra. Izgubiti će bodove i Barca i Athletico, to je sigurno i tek će se vidjeti u 4-5 mjesecu kako i što.
Treba ipak biti realan.
Slazem se,problem je sto pogled na ovaj Real moze samo osokoliti buduce protivnike.Jad i čemer!
Gledaj danas portale,svi pitaju Ancelottija zasto opet s tri spice. On im kaze da je tako osvojio ligu prvaka.Slazem se ,ali je Simeone nasao rijesenje protiv tog istog Reala,Ancelotti ne mijenja nista,i to je po meni njegov grijeh. On je vrhunski trener,po meni i gentlemen medu njima,ali neki puta treba i podivljati,i reci Ronaldu i Baleu ili trci ili van.
I pitanje?
Zasto je kupljen Lukas pa sad igra Khedira?
Zasto se ne da sansa Odegardu?
Vidim da je prinova Atletica odmah jucer utrpao!
Staro 08.02.2015., 10:39   #2123
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Tresem nogicama od srece. Sad je tek doslo pravo lice onog slatkog natpisa na dresu i pokazuje se tko je pravi vlasnik tog kluba vec x godina.

Glavno da se po svima ostalima kenjavilo da naftasi ovo, da naftasi ono....

Da im barem i naziv kluba promijene.
Nije nis sluzbeno tak da mozes prestat trest
I dalje stoji sve za naftase, joj pa da i celski je taki klub, nije promjenio naziv stadiona nego samo prvog vlasnika.
Dodje roman na ebay i vidi kak se bida za celzi, da ne prokocka sansu stisne on BUY IT NOW! i veli in your face biatches
Odo na sekret odma mi se prisralo

žmnpp
buljo je offline  
Staro 08.02.2015., 11:20   #2124
ivan77
Guest

Danas opaka tekma za 3 boda! West Ham, čekićari = čavli, MU = čekić.

Staro 08.02.2015., 11:21   #2125
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Slazem se,problem je sto pogled na ovaj Real moze samo osokoliti buduce protivnike.Jad i čemer!
Gledaj danas portale,svi pitaju Ancelottija zasto opet s tri spice. On im kaze da je tako osvojio ligu prvaka.Slazem se ,ali je Simeone nasao rijesenje protiv tog istog Reala,Ancelotti ne mijenja nista,i to je po meni njegov grijeh. On je vrhunski trener,po meni i gentlemen medu njima,ali neki puta treba i podivljati,i reci Ronaldu i Baleu ili trci ili van.
I pitanje?
Zasto je kupljen Lukas pa sad igra Khedira?
Zasto se ne da sansa Odegardu?
Vidim da je prinova Atletica odmah jucer utrpao!
Lako je biti general poslije bitke. Niti Hvratska mora pobijediti u rukometu/nogometu/nečemu trećem sve tekme niti Real, Barcelona, Bayern moraju sve pobijediti.
Igraš 12 utakmica dobro- jednu loše i bok. To je ljudski.
Ok za taktiku no ako Real, što je realno jer je opet prvi, osvoji prvenstvo, nitko neće spominjati duge klubove.
Ima tu svega, ako ne stavi da igraju sva trojica oda su odmah transferi po novinama, nezadovoljstvo itd... a to narušava atmosferu u momčadi. Postoji i psihološki dio.
Ancelloti je, po mom mišljenju, najbolji trener u zadnjih 10 godina.
Mourinhu su zviždale tribine kad je i pobjeđivao jer Real ne igra bunker. Bolje izgubiti.
burmuz je offline  
Staro 08.02.2015., 11:29   #2126
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
Danas opaka tekma za 3 boda! West Ham, čekićari = čavli, MU = čekić.
Ovo će biti zanimljivo

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline  
Staro 08.02.2015., 12:53   #2127
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Citiraj:
Nije nis sluzbeno tak da mozes prestat trest
I dalje stoji sve za naftase, joj pa da i celski je taki klub, nije promjenio naziv stadiona nego samo prvog vlasnika.
Dodje roman na ebay i vidi kak se bida za celzi, da ne prokocka sansu stisne on BUY IT NOW! i veli in your face biatches
Odo na sekret odma mi se prisralo

Barem je ostao originalan naziv kluba i stadiona. Jedva cekam da bude sluzbeno pa idem citati kako se velicao katalonski klub velike traficije i..ma eotfl nemrem ja to.

Bog zna od kud im lova i jos od prije s obzirom tko je sve igrao kod njih
no..nevazno.
Hamm je offline  
Staro 08.02.2015., 14:16   #2128
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Kaj ti znaci naziv stadiona kad jedan bogatas utjece na sve i trpa hrpetinu love unutra, umjetni klub (ko i psg).
Isto ko da mamic kupi dinamo
Osim toga pitanje je otkud je dosla ta informacija za stadion, dok ne bude sluzbeno dobro je, ako bude onda pljuvanje po njima, simple as that.

žmnpp
buljo je offline  
Staro 08.02.2015., 15:57   #2129
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

panda505 je offline  
Staro 08.02.2015., 16:06   #2130
Dottore
Extrema Thule
Moj komp

Dottore's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
Prejako !!!

HP 845 G8

CPU: AMD Ryzen 7 PRO 5850U