|
![]() |
#8221 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Dobri igraci artyja trebaju mozda i vise koristit mozak nego igraci tenkova, cisto iz razloga sto moras predvidjet kretanje tenka koji je u pokretu (a to ovisi od mape, pozicije, kretanja tenkova na mapi, cekanje na pravom mjestu...). Naravno to se ne odnosi na stacionarne mete i malo tj puno srece.
![]() |
#8222 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2001
|
Slažem se,ali nemam živaca za artye. Dok napuni top,pa dok cilja,pa nedajbože da se moraš pomaknut,pa imaš rižu hp-a na tenku .... ne paše mi. Isto takva je situacija npr njemačkom linijom TDova,Nashorn i ini.. Ljudima neide a meni je išlo. Jebga zgleda da sam i ja pomaknut! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8223 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Ma nisu meni losi arty, igrao sam davno jos dok je ruski S-51 bio tier 6 oko 1200 borbi s njim na davno prodanom acc, uzivao igrati, sad od 82 tenka u garazi imam samo 3 arty, ruski tier 2 i 3 te francuza tier 6, njih igram samo kad me uhvati nostalgija, i kad se zelim odmoriti od igre... a start na ove misije sam kliknuo da probam samo, nije to za mene i moj nivo koncentracije u ovoj igri a sinoc kaze kolega da mu fali par zadataka s light i arty, odigrali smo oko 20 partija, ni jedna jedina pobjeda, ni jedna ... gaze li nas gaze, u roku 2-3min pregazeni, u zadnjoj se tip s wz 111 sakrio na himelsdorfu iza mene-ni sam nisam vjerovao, samo sam se okrenio i spuco ga, tip okrece pa gleda sto i kako, onda drugi hitac i naravno ban od 24 sata sam dobio ![]() njubek
![]() |
#8224 |
Civic (ab)user
Datum registracije: Jul 2006
|
Meni je arty majka za ljecit zivce. Kad me ne ide s HT-om ili lightom uzmem si arty 2-3 runde i pikam laganini. Btw za arty-a je kljucno strpljenje, s obzirom koliko puni treba se suzdrzavat pucanja na blef i sl jer se cesto desi da roknes neki boze pomozi shot, a onda 2 sekunde kasnije imas cistu metu. I koristite rucnu cim vise. Ja bedak ju do nedavno nisam uopce koristio a desilo mi se xy puta da ne pazim do kud nisan ide dok pratim metu i pomaknem ga bez veze. Btw jel ima tko od vas aktivnini da mu se hoce bavit s klanom? Ja igram s 5-6 frendova i bezveze smo usli u neki klan. Klan je dosta neaktivan i ekipa koja ga je osnovala je otisla iz klana i ostavila nam ga. Stvar je u tome da od nas nitko nema ni volje ni vremena vodit to i organizirat ista pa ak ima netko da ima volje rado cemo ga primit i dat mu funkciju koju god hoce.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8225 | |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
kakve imate statse ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8227 |
Civic (ab)user
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8228 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Patnja bez platoona, odradio s bratom u T110. Ja dostavim sranje iz neba on dokrajci. U 2 partije odradili...
![]() |
#8229 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8230 |
Never Forgetti
|
![]() |
#8232 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#8233 |
Premium
Datum registracije: Dec 2012
|
Prva Orlik medalja http://wotreplays.com/site/1590431#airfield-macola-t37 i Ace tanker sa su-152 nemam niti 30 borbi s njim i još završil misiju di sam trebal tri put više štete napraviti nego kaj imam hp-a ![]() http://wotreplays.com/site/1590463#a...-macola-su-152 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8234 | |
Civic (ab)user
|
Citiraj:
S obzirom da me ne dira statistika uopće u klan primamo sve, da i njubare imaju negdje za družit se i igrat zajedno ak im se da. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8235 |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
Moram reci da sam s malim T71 odusevljen, nakon cijelog dana di su me u mozak drkali svi prije po ure otiso nabacit s njim dvije partije kad sam ga kupio za ove misije, a kad ono - malac leeeeeti po mapi, top buši sve kaj treba i view range 400 ![]() Obje partije samo se vozim bez cilja na pocetku i gruntam si kak je ovo fora i brzo i vidim da mogu šmugnut među artije i napravit dar mar jer me ekipa ignorira. Mali tenk za veliko zadovoljstvo ![]()
![]() |
#8236 |
Never Forgetti
|
Ja san bio dan-dva, dok nisan uvatio brata u platoon. Nema teorije da retardi iz randoma (iako mogu bit dobri) to naprave. Danas pisem retardima, ostavite mi jednog od 4 (!) TDa, jer mi je misija ubit tier veceg TDa. Roknem WT (zacudo nije isa cili), naravno debilcine ga skrse. E4 roknem dobro, debili ga skrse, drugog WTa nisan ni ima prilike. Osta E3, ja ko pizda cekam da skrka moje, kad mu je ostalo cca 600hpa zgrmim ga goldom i uzmen misiju. Naravno da san mozda prije opalio isti bi bio scenarij kao s prethodnom trojicom. ![]() Jos mi samo par SPG misija ostalo za T28 HTC. Crew je vec napunjen za FV-a ![]()
![]() |
#8237 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8238 |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
sta ce jos bolji bit :O di to pise ? ja sam snjim na 227 borbi i average wn je u nebesima snjim, busi sve zivo, brz ko strjela, apcr municija leti super brzo.. nisam ga ejso (M) jos nazalost al rekord mi je 3571 dmg |
![]() |
![]() |
![]() |
#8239 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8242 |
Never Forgetti
|
![]() |
#8244 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Zove me kolega sinoc oko 23 da mu pomognem s misijama, do 1:15 nismo nist rijesili, ma pukao sam od smjeha, partije za nevjerovati, a on ode spavat od muke, ja jednu solo s ARL44 bacim, pa ono, kad te hoce onda hoce, lakse zaspat za laku noc
![]() |
#8245 |
schwere panzerspitze
Datum registracije: Jun 2005
|
Koju od ove 3 ary da uzmem za odrađivanje misija : gw panter, gw tiger p ili gw tiger? Ostale linije sam oko tiera 4 ili nisam ništa ni otvorio.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8247 |
Never Forgetti
|
Za preciznost i kontinuirani DMG, gwpanther - precizan ali manje dmg. gwt(p) je sranje zaobidji. GwT/E100 za big splash, ali nisu najprecizniji. crew @ 100% + BIA + cokolada!
![]() |
#8249 | |
Guest
|
Citiraj:
Od te tri zadrži GW Panthera i uzmi još GW Tiger i grindaj s njime GWE100. Ja sam misije za Stuga odradio sa Object 261, a za T28 radim sa Hummelom i 261. Volio bi da mi netko izgrinda T92 i CGC. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8250 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Uzeo danas kv2 s ciljem da istrazim s-51. Igrao sa topom od t150 dok nisam sve istrazio pa reko idem isprobati 152mm top.I mogu rec da sam ugodno iznenadjen ![]() Odigrao 20ak partija wn8 kontsanto preko 2000. Pucam samo heat granate mali busi i unistava sve sto se nadje na putu evo i jedan master odma pao ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|