|
![]() |
#8191 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Otkad god imam 212, nakon ja mislim jedno 30ak ragequitova, nakon pusto partija gdje narpavim po 2-3 killa i onda izgubimo, danas nakon cca 15 partija, jos uvijek sam na x2, jer kad ne ide onda ne ide. I onda i mene jednom posreci, nijedan miss, em 2 shotguna pogode....svasta. Replay |
![]() |
![]() |
![]() |
#8192 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
HT-15 @ T28 HTC, usa sa E100, prve 2 min nisan ni puca. That was easy. Malo kasnije APa, 4700dmg, 6000 blocked... ![]() Prosa iz prvog puta. ![]() ![]()
![]() |
#8193 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Meni sa i5 3570k + HD 3650 512mb sporiji nego i5 3570k + intel. Razlika 15-20 fps
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8194 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 31.01.2015. u 23:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8196 |
Guest
|
JP2 je barem duplo bolji tenk. |
![]() |
![]() |
#8197 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
kako jedu govna s tim MM i sa misijama. Kad netrebas arty eto ih 4, kad trebas 1 ubit, nema nijedne. Isto i sa mediumima, ima ih ko blata, onda kad ja 2 trebam ubit, stavi samo 1 u njihov tim, pa ti ubi 2 mediuma ako mozes... A o <200 WN8 igračima da nepričam... sve crveniji timovi se pojavljuju
![]() |
#8198 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8199 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
baš me nešto hoće danas....wn8 nije nešto...malo arty-i kvare to...al popravit će se do večeras " http://i.imgur.com/ymxXM72.png |
![]() |
![]() |
![]() |
#8200 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Tier 4 vs Tier 7 lol....kaj da im radim, da ih gadjam kamenjem koja lolčina i debilana..... I tako je skoro svaku....stvarno mi nije jasno... I imam pz.kpfw 2. ausf sa tonu expa i neda mi da ih convertiram u nekaj drugo pih...a ako ga samo prodam taj exp ce mi propast? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8202 | |
Premium
|
Citiraj:
Aha a gold se jedino moze kupiti za pravu lovu ili? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8203 |
Premium
|
Nemoguće,osim ako imas samo tier 4 light tenkove...gold samo s lovom.(ili esl,cw...)
![]() |
#8204 |
Premium
|
A ono, od 10 partija sa tier 4 tenkovima jedno 8 partija mi je ekipa tier 5, 6, 7...znaci samo 2 partije su mi svi tier 4....otprilike tako nekako je omjer...slazem se...nije svaku partiju ali većinu... Sa tier 5 mi je omjer jedno 6-7 partija od 10 mi je ekipa tier 6, 7...ovih 3-4 partije isti tier ko ja..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8205 |
Never Forgetti
|
![]() |
#8206 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
zahvaljujuči ovim misijama složio si meč mejking ![]() ![]() naime odabirom misije da ubiješ jedan tenk tir iznad sebe punih 10 partija sam bio u istom tiru ![]() ![]() tek kad sam zaplatuniro sa frendom koji je uzeo jedan više onda me naravno bacilo ![]() ![]()
![]() |
#8207 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#8208 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8209 |
Never Forgetti
|
Primjetih, tako mi je bilo kad san triba ubit 3 MT. Sad mi je tako kad moran ubit 2HT (T+1). MM nas prca stalno.
![]() |
#8210 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Pošto si nov igrač,ovdje možeš nevjerovatno puno naučit o gameplayu... Prati malo quickybaby-a,orzanela,circonflexesa,sirfocha... http://www.twitch.tv/directory/game/World%20of%20Tanks
![]() |
![]() |
#8211 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8212 |
Guest
|
Izvoli, sve o matchmakingu: http://wiki.wargaming.net/en/Battle_...cs#Matchmaking ... i ostaloj mehanici. ![]() |
![]() |
![]() |
#8213 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8214 |
Never Forgetti
|
Jedva rjesio 2 HTa (t+1) MT-14, stalno bacalo isti tier / bez HTova, pa san platoonira s T+1 tenkom da mi samo ubaci 2+ HTa. I uspio ![]()
![]() |
#8215 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Kako mi se gadi igra u zadnje vrijeme, kao da me kažnjava što rijetko igram. W/R mi se strmoglavio na 42%, danas 2/9. ALI, za šećer na kraju, with cherry on top, em je bila dobra bitka, em sam postao slavan. ![]() http://wotreplays.eu/site/1586349#el...123-panther_ii ![]() EDIT : P.S. I dalje mrzim WZ-111 1-4 iz dna duše, jednostavno si nismo kompa(K)tibilni. 86 borbi, 37% W/R. Nikak zagrindati do zadnjeg topa uz takve poraze, koji su ruku na srce presmiješni. Uz Conquerora, jedini high tier ispod 40%. Odvratno nešto...
![]() |
#8216 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Ma igra je nemoguca otkad je ovih zadataka, svi ganjaju nesto, maloprije mi se zalomi partija s arty amx 13F, Vatrena izbocina, svi moji na jednu stranu, ama bas svih 14, ja za njima, protivnici po drugoj strani, oni prvi dosli do nase baze, poceli capat, pa okrenili nazad, nasi isto, ja osto capat bazu solo, dok su se mlatili na polovici ja capo 100% i mi pobjedili... sad mi zao sto nesnimam video, gluplje partije skoro nisam vidio... i to je bila prva pobjeda od 8-9 partija odigranih veceras...
![]() |
#8217 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Otkad su misije vani, 90% igraca lovi to za misiju, pa ceka zadnji hit na tenk da ga unsiti il takve glupe nebuloze. A matchmaking je za plakat, uzmem E75 za misiju, ja budem jedini HT u igri.... ono, kako jebote? Kako da ubijem 2 HTa ako nema nijednog. I takve gluposti da ti se zgadi. A timovi sa kojima igram, sve crveno od crvenijeg, W/R mi pada i pada, al nema tu pomoci, sa ovakvim idiotima je cudo uopce zavrsit misiju da ne razbijes nesto a da ne govorimo pobjedit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8218 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
Da ne kazen da MM redovito baca top tier mene dok igran scout misiju. Igran M41 ubaci me s osimicama i sl, a nisan ima platoon T10. Danas ide forced MM na T10 i cekanje otvorene mape. Isto tako SPG-5, detrack i da team unisit tvog detrackanog protivnika je ravno nemoguce...
![]() |
![]() |
#8219 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Joj, ajde idem probati misije s Arty, a neznam zasto, rekao sam da necu, i di sam zapeo, naravno na 2 koraku SPG misija, cilj je da nanesem 500 stete, napravim kill i ostanem neokriven, ma nema teorije, krenio igrati oko 17:25 veceras, sad u 20:00 odustajem, nemoguce ostati neotkriven, apsolutno nemoguce, evo video od prve i zadnje odigrane, sve izmedju su slicne ili iste, di god stao netko me otkrije, em ti igre video 1 (zadnji kill u 00:01 do kraja, sva sreca protivnik malo bedast pa se utopio od uzbudjenja sto me otkrio) video 2 (opet me spazio protivnik, jeee, dosta za danas)
![]() |
#8220 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() JozicA šta se artya tiče ja sam mišljenja da za svaki tenk postoji igrač ali za artije fakat moraš bit pomalo pomaknut.ima ljudi koji rasturaju,skidam kapu ali ni meni neide nikako.šrotam sa kraja na kraj mape mišem i taman kad ču ga puknut on ili pobježe ili pogine.a onda i mene obično maznu.pa sam odustao Zadnje izmijenjeno od: vlado. 04.02.2015. u 10:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|